שרשור היכרות

emogirl16

New member
שרשור היכרות

כדי שכולם יכירו אחד את השני טוב יותר כל אחד ירשום את 5 השירים של פינק פלויד שהוא הכי אוהב שלי: time money eclipse the wall hey you חחחח סורי שהרוב מדארק סייד אבל זה מה שיש לי בינתיים

Itai8

New member
שלום...

אני די חדש פה אז ננצל את זה, שמי איתי אני בן 14 והתחלתי לשמוע פינק פלויד לא מזמן... שמעתי הרבה מאוד דיסקים שלהם... לדוד שלי יש כמעט את כולם אממ קשה לדרג את 5 השירים שאני הכי אוהב אבל ננסה... Shine On You Crazy Diamond Comfortably Numb Dogs Wish You Were Here Hey You

gypscoun

New member
הרשימה שלי

ללא ספק: Shine on you crazy diamond בעיקר חלקיו הראשונים Echoes Time מכאן זה נעשה קשה וצמוד... ואני גם ממהר מאוד, התסלחו לי על הרשימה החלקית?

wish i was here

New member
שלי

1.Interstellar overdrive 2.Pigs-three different ones 3.High hopes 4.Shine on 5.Any colour you like כמובן שיש עוד טונות שאני אוהב לא פחות,פשוט זה מה שקופץ בראש עכשיו

../images/Emo13.gif זה משנה?

רשימת 5 השירים האהובים עלי של הפלויד משתנה כל כמה ימים.

מורנא007

New member
ממש לא

גם אצלי הרשימה משתנה
זה קשור למצב רוח והרגשה כללית של אותו יום. גם ברשימת האלבומים הטעם לפעמים משתנה. החיים דינמיים ולכן מה שרשמתי לפני כמה ימים אינו זהה למה שאני אחשוב מחר. זה בניגוד למדע שם הממצאים הם מדויקים (בהתאם לדיוק מכשיר המדידה). בהאזנה למוזיקה האוזן ומערכת העצבים והמוח הם הקובעים באופן סוביקטיבי באם שיר מסוים עדיף על שיר אחר. אפשר לכמת את המוזיקה, ע"י רישום האקורדים, המשקלים, הסולמות, האפקטים הטכניים, סוגי כלי הנגינה וכו', ואיך אוסף הצלילים משפיע על אדם מסוים. אכן חברות המוזיקה בוחרות עבור המאזינים את הלהיטים של המחר, למשל ברשת ה- MTV. אבל הבחירה הנ"ל, קולעת לאיזה טעם מיינסטרימי/ממוצע כלשהו ולא לטעמו המשתנה של אדם ספציפי.

במאבק מתמיד...

על הטופייב ג€ fearless, IF, PIGS OTW, Whots...uh a ,deal, matilda motherג€... אפשר להתחרט?

avki

New member
באמת הלכת על גיטרה הא?

אולי אם הייתם נותנים לי רשימה של 20 הייתי עושה אבל חמש זה אימפוסיבול...

marsala

New member
הרשימה שלי ואגב,היי לכולם

לא לפי סדר עדיפות: BREATHE/SPEAK TO ME COMFORTABLY NUMB CRAZY DIAMOND MOTHER MONEY כל החמישייה-שירים שנחרטו בנפשי כמו טביעת אש,חלקם כבר בעשור הרביעי לחייהם הנצחיים. ועוד כמה 'נבחרים': SOUTHAMPTON DOCK -אחרי הכל אני חי באנגליה וכאן ה FINAL CUT היה תקליט מאד כואב וכאוב. WISH YOU WERE HERE-שיר נדיר,כל מילה מיותרת. US AND THEM-שיר פילוסופי עד כאב,אנחנו והם,כמה פשוט,כמה מרגש! THE GREAT GIG IN THE SKY-מעביר בי כל פעם צמרמורות של ערגה. בכלל,אני יכול בשקט להגיד שהקונצרט של IN THE FLESH לפני שלוש שנים היה אחת החוויות המרגשות בחיי! שוב שלום לכל שוכני הפורום (יופי של פורום!) מרחוק, מוש

למעלה