שרשור היכרות

אימשל2

New member
מתפקדת חדשה

כמו בניק שלי אני אמא של 2 בנים בקטגוריה של הפורום. הבכור חיל בשריון (מתוך בחירה ורעל לטנק) השני מלש"ב שנמצא בשלבים מתקדמים במיונים ליחידת מודעין נחשבת מאד, לחילופין - מעונין להתגייס ליחידות התנדבותיות קרביות.

oshiko

New member
ברוכה הבאה. מעדכן.

יש כאן כמה שהם הורים ל-2. בהכירי את רמת הדאגות בקשר לאחד שמשרת, אני מנסה לחשוב איך זה x2. בטח לא קל. שיעברו כולם את השירות בריאים ושלמים. נשמח להתעדכן במידת האפשר לגבי השיריון ולגבי היחידה של הבן השני.

מצטרפת פסיבית שהפכה לאקטיבית

שלום! אני רונית אמא ל2 חיילים הראשון משרת כבר שנה ושמונה חודשים כרגע משרת קל"ב הבן השני התגייס ב23.3.05 ויומיים לפני הגיוס סיפר לי שנפתח פורום הורים והציע לי להתחבר ע"מ לקבל עידוד ומאז אחת למס ימים אני משתתפת פסיבית וזו מהסיבה שקצת קשה לי "להתעסק"עם המחשב וכאן המקום והזמן לומר תודה לדן על היוזמה וברכות על הקמת הפורום והטריגר לשינוי ממשתתפת פסיבית למשתתפת אקטיבית הוא טקס ההשבעה שנערך אתמול ומעשה ההתאבדות שבא אחריו אתמול היינו בטקס ההשבעה בבא"ח הנחל וחשבתי שההיתי רוצה לשתף את הפורום בחוויות מהמעמד המרגש...אך לצערי לא הספקתי לעכל ולספר עלטכס ההשבעה ובבוקר הבן התקשר וסיפר על החייל שהתאבד וכשקראתי את דברייה של אמאא הרגשתי צורך להגיב אז שנתכתב בנסיבות משמחות

oshiko

New member
ברכות להצטרפות האקטיבית

אכן ציפינו היום לחוויות מההשבעה והחגיגה הושבתה לצערנו. הלוואי שלא נדע עוד ושיהיו לנו בריאים כולם. איפה בנח"ל הבן שלך משובץ - 50, 931, 932 או יחס"ר? מאיזושהי סיבה ראיתי את ההודעה שלך דרך צפיה ב"השעה האחרונה", אך לא דרך צפיה רגילה בפורום. אני מנסה לראות מה קרה.

למעלה