שרשור היכרות!!!

PURPLE CHICKEN

New member
לרכב על לוויתן!../images/Emo99.gif

ראיתי את זה עם אימא לפני איזה שבוע!
יהההההההה, איזה סרט מתוק!
באמצע הוא היה טיפה איטי, אבל ממש אהבתי, פשוט סרט חמוד!
אגב, מומלץ לראות למי שמעוניין לשם שינוי ב"סרטי איכות".

גם אני ראיתי עם אימא!../images/Emo12.gif../images/Emo57.gif

איזו הצטרפות מקרים חביבה!
ונכון הילד שהיה מאוהב ב... נו, מה שמה... בדמות הראשית, הוא כזה חמוד?

../images/Emo26.gifממשיכה...../images/Emo36.gif../images/Emo57.gif

תחביבים (או דברים שאתם עושים כשממש משעמם לכם)- נכנסת לפורום
, רואה טלוויז'ן, קוראת ספרים, יו נואו... אול ד'ה רגיולר ט'ינגס.
איזה דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור- קשה... אבל אני אוהפת מאוד את לורליי, לוק, אמילי וג'ס. כל אחד מסיבותיו הוא.
למה בנות גילמור סדרה שולטת?- כי היא אמיתית למרות שהיא די מופרכת. קשה להסביר, אבל יש בה משהו מאוד אנושי שגורם לי להתחבר אליה.
מה תיקח לאי בודד- לא מהדברים המתחכמים כמו "מטוס שיקח אותי בחזרה הבייתה"? אני שונאת את האנשים שעונים ככה.
בכלופן, אני אקח בוודאי דיסקמן ואת כל הדיסקים שלי. וגם חברה טובה, אם אפשר.
אחר (או משהו נוסף שאתם פשוט חייבים לחלוק ברגע זה)- אני עונה על השאלון הזה במקום לעשות עבודה ענקית בביולוגיה, אז אני מבקשת- קצת הערכה.

Pink Lavender

New member
*מרגישה שנואה*

ר' הערה על המטוס... קדימה גל! תכיני את הזפת והנוצות!!!
סתם... לא כועסת...
יותר מידי...
למרות שאני עלולה לנקום...
חה, *צוחקת צחוק מתנשא*

*איק!*../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif

לא שמתי
שמישהו ענה ככה...
ולמרות שאני בדרך-כלל שונאת אנשים שעונים תשובות מתחכמות, אותך אני אוהפת!
עכשיו, אולי תשקלי שנית את הזפת והנוצות..?
אני לא נראית טוב בלבן...

שוקולד!

שם-קובי! גיל-13! כיתה-ח'1 (ושימו לב שאין התלהבות) סדרות אהובות-
,מש"ה,מכושפות,דוסון קריק(ז"ל
),סדרות מצוירות למינהם(פפ"ג,המעבדה של דקסטר,סיפוריע ג'ינג'ר וכו'),תוכניות בביביסי פריים(אני אוהב תוכניות עיצוב ובישול) סרט טוב שראיתי לאחרונה-שישי הפוך וגם שודדי הקאריביים סגנון מוזיקה מועדף-קיטלוג זה רע. תשמיעו לי שיר אם אוהב אוהב ואם לא אז באסה להקה מועפת-לינקין פארק,גו גו דולז וניקלבק זמר\ת מועדפ\ת-מישל בראנץ' ואבריל לאבין תחביבים (או דברים שאתם עושים כשממש משעמם לכם)-טלויזיה!מחשב!פורומים!!!!! איזה דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור-רורי כי היא חמודה וחכמה ושולתת! למה בנות גילמור סדרה שולטת?-שולתת* וכי אני אמרתי! מה תיקח לאי בודד-מישהו שקל לדבר איתו(זה שהאי בודד לא אומר שאני צריך להיות בודד וגם פנקס ועט כדי לשרבט דברים לספר על האי הבודד וגם לכמה פאנפיקים אחר (או משהו נוסף שאתם פשוט חייבים לחלוק ברגע זה)-רייזן זה טעים

YaLdoNet 4 EveR

New member
בא'נה זאת הפעם האחרונה שזה קורה!../images/Emo46.gif

אני כל כך אוהבת לעשות את זה. ^_^ שאלון חמוד.
שם- אופיר(ע) גיל- 15 פלוס כיתה- י' (4
) סדרות אהובות- באג כמובן
, מכושפות, וכל ה-WB הקיטשיים האיכותיים.
סרט טוב שראיתי לאחרונה- שרה"ט..
אנלא בקטע של לראות סרטים בזמן האחרון. סגנון מוזיקה מועדף- פופ (מתה על קיטש
) ומוסיקה ישראלית על סוגיה.. להקה מועדפת- כוכב נולד? ^_^ זמר\ת מועדפ\ת- איי לאב בריטני ואני מודה בזה!! אבל לא בגלל שהיא בלונדינית משובבת נפש, אלא כי יש לה קול טוב.
לא לסקול אותי, אני לא וואנאבי בלונד.
=
(אבל ירדן את עדיין שולטת.
) תחביבים- להתעלל בכם
, לשיר, להיות עם האנשים שאני אוהבת
, התנועה (חטב"ם עולה!
) לקרואאא, הארי פוטר, להיות במחשב כמובןןן וכו' וכו'.. איזה דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור-
זאת שאלה אסורה.
|אזהרה| למה בנות גילמור סדרה שולטת?- בגלל שהיא לוקחת כלמיני ערכים פסיכולוגיים (אוהבת
) שאני לא אתחיל לפרט עכשיו ומלבישה אותם על שלוש בנות מצחיקות, מדהימות, ומרגשות בו זמנית (אמילי, לור ורור).
מה תיקח לאי בודד- איזה שאלה אכזרית.. -_- אני אקח את הארי פוטר (גם כי אני מאוהבת בו וגם כי יש לו שרביט שיכול לעשות הוקוס פוקוס
), את שי הכלב שלי (ספייקי), ו.. אממ.. פלאפון? =_- אחר- חטולע!

Lorelai

New member
אני אוהייבת!! ../images/Emo13.gif

שם- שמרית
גיל- מדויק?
בואו נראה.. ב-5 בנובמבר, אני אהיה בת 15 ו-4 חודשים!
כיתה- י'.. 2...
סדרות אהובות- בנות גילמור
, מכושפות, כולם אוהבים את ריימונד, חברים (ראיתי קצת בארצות הברית!), הסדרה החדשה של צ'אד (אוי אתם לא יודעים כמה מגניבה היא) אממ.. עוד משהו אמריקאי, התוכנית של.. אה.. דיוויד משהו.. שנורא מצחיקה.
סרט טוב שראיתי לאחרונה- School Of Rock
סגנון מוזיקה מועדף- אני לא שומעת לפי סגנון מוזיקה, אני שומעת לפי יפה לא יפה. להקה מועפת- סימפל פלאן
זמר\ת מועדפ\ת- אה.. אפשר סולן של להקה?
תחביבים (או דברים שאתם עושים כשממש משעמם לכם)- נמצאים פה! חחחח סתם.
איזה דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור- התחלתי נורא לאהוב את לוק בעונה הרביעית.
למה בנות גילמור סדרה שולטת?- התשובה מוסתרת בשאלה.
מה תיקח לאי בודד- סירה ושני ה.. דברים האלה שבעזרתם חותרים. שכחתי איך קוראים להם.
אחר (או משהו נוסף שאתם פשוט חייבים לחלוק ברגע זה)- אני רעבה.
ואני רוצה לחזור לארצות הברית! בואו איתי.

YaLdoNet 4 EveR

New member
משוטים. ../images/Emo3.gif

יו שמרית את פשוט חייבת לבוא לחתור איתי יום אחד
אולי גם את בלונדינית בתוכך..

Lorelai

New member
תזכרי שדיברתי רק אנגלית בשבועיים

וחצי האלה! (בעצם קצת עברית גם.. טוב יותר אנגלית פחות עברית! זהו.
).

HaMsTeR

New member
*עונה*../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

שם- גוני גיל- 13, 5 חודשים ו14 ימים בדיוק
כיתה- ח'4. סדרות אהובות- בנות גילמור (כמובן), מופע שנות השבעים, מכושפות, קלולס וסברינה המכשפה הצעירה. סרט טוב שראיתי לאחרונה- שישי הפוך
סגנון מוזיקה מועדף- רוק ישראלי וישראלי בכלליות
להקה מועפת- הדורבנים. זמר\ת מועדפ\ת- מישל בראנץ'. תחביבים (או דברים שאתם עושים כשממש משעמם לכם)- לשיר, לרקוד, לגלוש באינטרנט ולצייר
איזה דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור- ג'ס. למה בנות גילמור סדרה שולטת?- לא יודעת, היא פשוט.. מעניינת כזאת וממכרת וממש כייף לראות אותה! מה תיקח לאי בודד- לא יודעת. לא אוהבת שאלות כאלה
אחר (או משהו נוסף שאתם פשוט חייבים לחלוק ברגע זה)- מתמטיקה זה השטן

shiray

New member
היי אני חדשה

ונראה לי שזה די שרשור מתאים להתחיל בו... ד"א אתמול בלילה ראיתי את הפרק השלישי של העונה הרביעית והסדרה הזאת רק נהיית יותר ויותר טובה! שם- שירה גיל- 16 כיתה- י"א סדרות אהובות- בנות גילמור, דוסון קריק, אלי מקביל וסקס והעיר הגדולה סרט טוב שראיתי לאחרונה- בנים אינם בוכים... רוב הסרטים שאני יותר אוהבת הם כאלה שכבר ראיתי מליון פעם. סגנון מוזיקה מועדף- אני מסתדרת עם כל מה שהוא לא בריטני ומזרחית. אוהבת בעיקר רוק קל להקה מועדפת- קווין וגו גו דולס זמר/ת מועדפ/ת- טורי איימוס (זה בסדר, בקושי מכירים אותה) תחביבים- לשמוע מוזיקה, לראות סרטים ולהוכיח לבנים שכל הטיעונים השובניסטים שלהם לא נכונים. דמות אהובה מבנות גילמור- לורליי! למה בנות גילמור סדרה שולטת?- בגלל התסריטים ולורן גרהם מה תיקח לאי בודד- טלוויזיה עם הוידאו והדיוידי שלי ואת המחשב (עם ה2000 שירים שלי) אחר- עד ללפני שבוע היה לי על המחשב את כל העונה השלישית ושני פרקים מהעונה הרביעית. חוץ מזה אני מתה על ניקול קידמן ובאחד באפריל חברה שלי אמרה לי שהיא הולכת להופיע בבנות גילמור בתור מתיחה. לא היה מצחיק.

תשובתיי ../images/Emo13.gif

דנה (דנוש)
בקרוב (עוד חודש) בת 16!
י'
המורדיםםםם, בנות גילמור כמובן!! מכושפות, ועוד ועוד..
Freaky friday! (צ'אדי החתיך!)
אממ פופ..
ארראווי חחחחח
אין לי רק אם אתם מחשיבים את המורדים כלהקה (כי יש להם שירים והכל..)
אממ לראות טלוויזיה ולגלוש באינטרנט בעיקר בפורומים..שמשעמם לי אני מסתכלת על התמונות שיש לי במחשב..
טריסטן וג'ס החמודים!
כי אני אוהבת את הציניות של לורליי ואת כל הדברים המצחיקים.. (למשל היה פרק שלורליי אמרה לרורי שיש לה קרובת משפחה בשם באני והיא אמרה לה למחוק אותה מאיזה רשימת מוזמנים אז רורי אמרה: פור באניי!! זה היה מצחיק!!)

Sweet Misery

New member
תורי! ../images/Emo99.gif

שם- הדר גיל- 15 כיתה- י'2 סדרות אהובות- באג, באפי, מלקולם באמצע. סרט טוב שראיתי לאחרונה- לא ראיתי סרט כבר הרבה מאוד זמן.
סגנון מוזיקה מועדף- רוק, פאנק רוק, פופ-רוק להקה מועפת- Something Corporate, All-American Rejects, גוד שרלוט, קולדפליי. זמר\ת מועדפ\ת- מישל בראנץ'. תחביבים (או דברים שאתם עושים כשממש משעמם לכם)- לראות אנשים, מחשב, כתיבה, קריאה, ציור. איזה דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור- ג'ס ולורליי. למה בנות גילמור סדרה שולטת?- כי היא שנונה ומאתגרת, ממש לא שטחית. מה תיקח לאי בודד- דיסקמן. אחר (או משהו נוסף שאתם פשוט חייבים לחלוק ברגע זה)- אמ... קקי.

למעלה