שרשור היכרות!!!

Pink Lavender

New member
שרשור היכרות!!!

שמתי לב יש כמה חדשים (גם הותיקים יכולים לענות על השאלון...) לכן הכנתי שאלון היכרות!! שם- גיל- כיתה- סדרות אהובות- סרט טוב שראיתי לאחרונה- סגנון מוזיקה מועדף- להקה מועפת- זמר\ת מועדפ\ת- תחביבים (או דברים שאתם עושים כשממש משעמם לכם)- איזה דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור- למה בנות גילמור סדרה שולטת?- מה תיקח לאי בודד- אחר (או משהו נוסף שאתם פשוט חייבים לחלוק ברגע זה)-

Pink Lavender

New member
טוב, אני חייבת לענות...

שם- לבנדר (ניק) גיל- 15 כיתה- י'3 סדרות אהובות- בנות גילמור (ופה דרוש "דא", מי כתב את השאלון הדפוק הזה?), בגוף ראשון וסברינה המכשפה הצעירה. סרט טוב שראיתי לאחרונה- הממ... האחרון היה "שישי הפוך" שאפילו פתחתי הודעה חדשה כדי להשוויץ. סגנון מוזיקלי- בלה, רוק כנראה. להקה מועדפת- גרין דיי זמר\זמרת מועדפ\ת- רובי ויליאמס תחביבים- לבהות בתקרה במשך שעות, לנסות לנגן על גיטרה וכו' דמות אהובה מבנות גילמור- שאלה קשה!!! רורי וג'ס למה בנות גילמור היא סדרה שולטת?- כי ככה אמרתי, אז כנראה זה נכון. מה תיקח לאי בודד?- מטוס פרטי אחר- מה אחר!? מצטערת על השאלון הלא קשור, תודה רבה, לא לזרוק עגבניות. *נפגעת ממטר עגבניות*

משעמם לי.. בלעחס ../images/Emo3.gif

שם- הדר
גיל-עוד מעט 14 (3.1)
כיתה- ח'
סדרות אהובות- משמרת שלישית, חברים, בלה.
סרט טוב שראיתי לאחרונה- סיינס.. לא טוב.. אחרון..
סגנון מוזיקה מועדף- טראנסים, רוק, כל מיני מיקסים (לא יכולה להגיד פופ)
להקה מועדפת- The Rasmus
זמר\ת מועדפ\ת- קרייג דייויד
(או דברים שאתם עושים שממש משעמם לכם): נכנסים לפורום
איזה דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור- ג'ס-למה?- כי הוא חתיךך
מה תיקח לאי בודד- לא יודעת, מישהו חתיךך
(או משהו נוסף שאתם פשוט חייבים לחלוק ברגע זה)- החלפתי גרביים!!

simple gUaRaNa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo94.gif

שם: נעה
נמאס לי להגיד עוד מעט 13
בנובמבר 13
כיתה: ח'. 5
.
סדרות אהובות: חברים
, ב"ג
, מכושפות ו... הזבוב
.
סרט טוב שראיתי לאחרונה - שורת המקהלה
או איך שלא קוראים לזה, ולא רק בלונדינית
2
סגנון מוסיקה מועדף: רוק קל
נראה לי
להקה מועדפת: גרין דיי, הביטלס (רינגו
), סימפל פלאן ועוד כמה
זמר/ת מועדפ/ת: לא נראה לי יש אחד
תחביבים: מממ... סתאם, שיוצא לי להשתגע, במיוחד שזה עם שלי
איזה דמות אתה הכי אוהב בבנות גילמור: לורליי. כי היא שווה
. עשיתי סלקטסמארט לאימא טלוויזיונית - ויצאה היא
למה בנות גילמור סדרה שולטת: ככה
.
מה תיקח לאי בודד: ספר נוראאאא ארוך ופנקס. למרות שבטח אני אשכח את העט
.
אחר: אני מדברת עכשיו עם עופר באייסיקיו, והוא רוצה שאני אמליץ לו על חברה
הילד מוזר

lali37

New member
אני...

שם-אילה גיל- 15.5 כיתה- יא סדרות אהובות-
חברים
, מלאך שחור
, לא נפסיק לשיר
, מכושפות
סרט טוב שראיתי לאחרונה- לאחרונה
*חושבת מה הסרט האחרון שראיתי* *לא מצליחה להזכר* טוב, מילא, שיהיה הנסיכה הקסומה שזה סרט מדהים שנעשה על ספר מדהים עוד יותר... סגנון מוזיקה מועדף- אממממ בערך הכל חוץ מרוק כבד... להקה מועפת- משינה זמר\ת מועדפ\ת- אבריל- התמכרתי לדיסק שלה לאחרונה, וריטה תחביבים (או דברים שאתם עושים כשממש משעמם לכם)- לקרוא
, לישון
, לשמוע מוזיקה
, לראות טלויזיה, להיות במחשב... איזה דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור- אמממממ רורי נראה לי... למה בנות גילמור סדרה שולטת?- כי היא מענינת ומצחיקה... מה תיקח לאי בודד-אינטרנט, טלויזיה, המוןהמוןהמון ספרים וכמה חברות אחר (או משהו נוסף שאתם פשוט חייבים לחלוק ברגע זה)- אני ממש מעוצבנת
אמא שלי לא מרשה לי ללכת לעזריאלי עם חברה
ולמה
בלי סיבה
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Atomic Energy

New member
תראו - גם אני עונה!!! ../images/Emo13.gif

שם- הדס גיל- 18 כיתה- פחחח.... בית ספר? מה זה??? סדרות אהובות- לא רואה טלויזיה (אני מרשה לכם להיות בשוק...) סרט טוב שראיתי לאחרונה- לא זוכרת. מה שיש בקולנוע... סגנון מוזיקה מועדף- ראפ, היפ הופ ורוק ישראלי להקה מועפת- מוניקה סקס והיהודים זמר\ת מועדפ\ת- אין תחביבים (או דברים שאתם עושים כשממש משעמם לכם)- אינטרנט, אינטרנט ו.. אינטרנט!!! איזה דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור- רורי (דיי, זה כל כך דורש!) למה בנות גילמור סדרה שולטת?- כי הם מדברים אוטוסטרדה. פעם ניסיתי. לא הלך. מה תיקח לאי בודד- פלאפון (מחוברת אליו באינפוזיה) ומחשב נייד (אינטרנט!!!) אחר (או משהו נוסף שאתם פשוט חייבים לחלוק ברגע זה)- אני חייבת לשירותים!

מ כ ל ו ל

New member
בואה.

הפעם אני לא מדווחת מבית-החרושת, כי אם מבית דודיי. מוריק [/ה, וואטאבר
] ישובה [
] ליד אנוכי, ו...הממ...זהו. המקלדת שלה מוזרה להחריד. חוץ מזה הכ לטוף. יום היסטורי [שכחתי לשים בלון כחול לכבוד רון ארד!
], לא רק בגלל לחופש נולד, גם קניתי שלוש חולצות ומכנסיים! שיו. זה היה אנוכי באופן מיוחד. אפילו בשבילי. לכן אמשיך באלגנטיות לעבר השאלון, בעודי מצהירה שבאמת צר לי על רון.
ואם הוא יחזור אני אמות מאושר. אמרתי. שם? מיכל; מכלול, מיכ, אבשלום, היי את מימין, משוגעת וכו'. גיל? מה?
זה אף פעם לא מפסיק להצחיק!
אח גיל, גילגילון, מייצג הגבריות שלנו, היכן אנוכך?
בקיצור, 14 וחצי בערך
כיתה? ט'. 1. ט'1.
[סטייל ג'יימס בונד
] סדרות אהובות? מה אומר ומה אגיד, אין מה לראות בטלוויזיה! *מתחילה להרביץ לעצמי ולקרוע את הבגדים סטייל הנשים המרוקאיות*
לא מככב בארץ הקודש, ואני תמיד שוכחת לראות אליאס...בעע. פה ושם זה. לא משהו מיוחד. אוו, באפי. גם הבית הלבן. סרט טוב שראיתי לאחרונה? אמממ...ראיתי אתמול בערך בילי אליוט. כשראיתי את זה לפני שנתיים-שלוש ככה אני ושלומי נרדמנו באמצע
הפעם זה לא היה כל כך נורא
אפילו חביב
סגנון מוזיקה מועדף? מוזיקה טובה, אם אפשרי.
טודע
להקה מועדפת? הביטלס
יה בייבי
זמר/ת מועדף/ת? פרבבלי מישהו מהפב פור. גם פרנק סינטרה ובילי ג'ואל ודון מקלין טובייים
על השאר אני אענה אחורי זה [אחורי זה, 'דבר איתך אחורי זה, זה מה שאתה אומר, ואי אפשר כך יותר...
], כי מוריה נושפת בעורפי. Sigh. למעיין אין תקווה. למאושפזת שלום.

LadyLuvJess

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

שם- LadyLuvJess (ניק) גיל-14.4 כיתה- ט'1 סדרות אהובות- אמממ בנות גילמור, חברים, מופע שנות השבעים, מכושפות, חלום אמריקאי, ויש עודדד אבל אין לי כוח לפרט... סרט טוב שראיתי לאחרונה- "שודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה" וואי איזה סרט ענק!!! סגנון מוזיקה מועדף- אממ הכל.. אבל בעיקר ראפ ומוזיקה שחורה להקה מועדפת- אממ kiss ן linkin park נראה לי... זמר\ת מועדפ\ת- EMINEM תחביבים (או דברים שאתם עושים כשממש משעמם לכם)- אממ בוא נחשוב.. לרקוד.. לשמוע מוזיקה.. לקרוא מה שאתם כותבים (דרך אגב.. השגעון שלכם..ממש מדבק!! אבל זה כיפי..
) איזה דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור-אמממממ רורי. ולורליי. וג'ס. ולוק. אוףף את כולן. כמעט. למה בנות גילמור סדרה שולטת?- אממ בגלל הדיאלוגים. ובגלל הדמויות. מה תיקח לאי בודד-את בנות גילמור. ואת אמינם. ואוכל. כל מה שאני צריכה :) אחר- מחר יש לאמינם יומולדת!!! יאי!!!!

PURPLE CHICKEN

New member
זווווווווווט../images/Emo70.gif

רק שתדעו שחזרתי עכשיו ממפגשפורום בפצצות.
פירוט בהמשך.
שם- ירדן, אולסו נואון אז ירדנוש/ה. ^_^
גיל- 14 ו-5 חודשים ושבוע. נדמה לי.
כיתה- ט'. אבל בואו לא נדבר על ביצפר, ווקשע!
סדרות אהובות-
(
), שנות ה-70, ו... אממ... מלאך שחור זה נחמט. האמת שאני לא רואה כ"כ טלויזיה...
סרט טוב שראיתי לאחרונה- "שישי הפוך", היום!
ממש עכשיו אקשלי, וצ'אד, הו צ'אד!
סגנון מוזיקה מועדף- אני לא אוהבת לקטלג את המוזיקה שאני שומעת.
נראה לי שהכל, חוץ ממזרחי ופופ מגעיל (כי יש פופ לא מגעיל, דודו.
). אבל נראה לי שהסגנון המועדף (^_^) עליי הוא רוק קליל כזה.
למרות ששוב, קיטלוגים זה איכסה, אני פשוט שומעת מה שיפה.
להקה מועדפת- לא יודעת.
יש יותר מדי...
זמר/ת מועדפ/ת- שוב, אין לי מושג. אני יותר אוהבת שירים מאשר אמנים...
תחביבים- מחשב (אני מכורה, זה לא טוב..
), חברות/ים, צופים, לקרוא, לכתוב, מוזיקה, סרטים, ים-ברכה-מקלחת, טיולים, לשיר במקלחת, לרקוד, פיסול, לדמיין שאני יודעת לנגן על גיטרה
... שאני אמשיך?
איזה דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור? אני חושבת שלורליי, אבל אני לא בטוחה.
למה בנות גילמור סדרה שולתת? בטאגליינז יש קישור למאמר "110 סיבות למה באג היא סדרה שולתת", ואתם באמת באים ושואלים אותי?
מה תיקח לאי בודד? פלאפון + מטען ודיסקמן.
משהו שאני פשוט חייבת לחלוק ברגע זה- היה היום מפגשפורום
אהא, אז כאבי הראש האלה *כן* השתלמו בסוף!

PURPLE CHICKEN

New member
לא לך.../images/Emo3.gif

את לא באת למפגש.
אני לא שוכחת את מה שאמרתי לך במסר.
נחשי מי לא אוהב אותך יותר?

PURPLE CHICKEN

New member
למה?../images/Emo10.gif

סתאאאם, אל תדאגי- אני עדיין אוהבת אותך!
אני אספר מחר, עכשיו אני עייפה מדי.

PURPLE CHICKEN

New member
רק שתדעי לך...../images/Emo11.gif

שלא היה לזה שום קשר אלייך.
אני עדיין בתהליכי סליחה, לא כדאי לך להתעסק איתי.
אה, ולא ענית לי על השאלה חוצפנית.

Lorelai

New member
אל תגידו שישי הפוך ../images/Emo4.gif

תגידו פריקי פריידי
היינו במסעדה סינית בקנדה ב-11 באוקטובר והביאו לנו עוגית מזל
אז חתכתי אותה יחד עם פז שזאת.. ילדה אחת.. אבל לא קרה כלום
אולי כי היה יום שבת

bubaale

New member
אוינק.../images/Emo80.gif

תגידו, אני נחשבת חדשה או ותיקה?
דונט נוו. שם: אנה גיל: 15 בקרוב! :] כיתה: י' סדרות אהובות: כל מיני...
, מופע שנות השבעים, חברים, נו, כל מיני! לא זוכרת. די. סרט טוב שראיתי לאחרונה: שנים שלא ראיתי סרט... סגנון מוזיקה מועדף: אוי, בלע. אני חושבת שרוק ורוק ישראלי בעיקר. אבל כל מיני, תכל'ס... להקה מועדפת: משתנה משבוע לשבוע... לפני כמה זמן הייתי חזק בקטע של מוניקה סקס, מסיבות סנטימטליות הזויות לחלוטין בעיקר. זו הייתה תקופה די ארוכה... לפני זה [לשעתיים בערך
]- מופע הארנבות של ד"ר קספר. אחר כך- פינק פלויד [
]. אז- החברים של נטאשה. אין לי ממש להקה אהובה...פשוט יש הרבה להקות שאני אוהבת! זמר/ת מועדפ/ת- גם אין. אבל אני חושבת שהזמר המועדף עליי בארץ הוא ברי סחרוף. כן, אני די בטוחה!
נראה לי... תחביבים: הדברים הרגילים, נו!
לא אוהבת את השאלון הזה. טלוויזיה, מחשב, חברים, לנגן על הגיטרה הדנדשה והשקסייה שלי [אני רק לומדת, אבל זה כיף!], לצייר, לקרוא, לשמוע מוזיקה. הייתי כותבת דברים מקוריים ומצחיקים, אבל אין לי כוח. וחם נורא. איזו דמות אתה הכי אוהב מבנות גילמור: לורליייי
למה בנות גילמור סידרה שולטת?: כי ככה
. מה תקח לאי בודד: דיסקמן, גיטרה, ושלל חברות וידידים נבחרים [אוי, זה יכול להיות כל כך כיף!
מקום מלא אנשים שאני אוהבת!! אוף. אני רוצה אי בודד.] אחר: בעקבות צפייה בפרק האחרון של מכושפות החלטתי שאני רוצה להיות בת-ים. And try to stop me!

../images/Emo26.gifאני (מתה מעייפות)../images/Emo36.gif../images/Emo57.gif

שם- גל. גלגוּל. גֵייל. פיצה מקפיצה. וואטאבר, בשעות האלה אפשר לקרוא לי איך שרוצים, אני במילא כבר נוטה להירדם ולא שומעת כלום.
גיל- 14 ו... קצת. אין לי כוח לספור.
כיתה- ט'.
סדרות אהובות- הסדרה שלשמה התאספנו כאן, מופע שנות השבעים (
) ומלקולם באמצע (ה
גם).
סרט טוב שראיתי לאחרונה- לרכוב על לוויתן. סרט קטן, מקסים ושובה לב.
סגנון מוזיקה מועדף- רוק רולז.
להקה מועדפת- ה
(זה הביטלס, למי שלא הבין.
)
זמר/ת מועדפ/ת- זמר- ברי סחרוף. זמרת- אניה. ג'יז, כמה נחמות!
האו נייס.
אני אלך עכשיו, לפני שארדם מול המסך (זה כבר קרה פעם.
). אמשיך מחר. או שלא. נראה.
צ'או במבינוס וליל מנוחה!

למעלה