שרשור היכרות...?

Sam Anand Nityo

New member
שרשור היכרות...?

היי לכולם! במהלך התקופה האחרונה גדלה קהילת "שיחות עם אלוהים" לשיעור מרשים, וזה מעורר בי רצון לתת אפילו יותר מעצמי, משנתתי אי-פעם. חשבתי לערוך היכרות רשמית בין כל המשתתפים. החדשים, הוותיקים, ואלו שבינתיים רק מבקרים, קוראים את ההודעות ומרגישים שייכים בכל-זאת (יש הרבה כאלה, אני בטוח...). אז כאן זה המקום להציג את עצמנו, להיווכח עד כמה גדלנו, להראות נוכחות פעילה, ולאלו שטרם עשו כן, להציג עצמם בפעם הראשונה. כל מי שמעוניין ומוכן, יציג את עצמו, מהיכן הוא, כמה זמן הוא כבר קורא/משתתף בפורום, איך הגיע לפורום או לספרים, ומה הוא מעוניין לראות יותר בפורום. תוכלו לכתוב כל מה שבא לכם, תרגישו חופשי. אני אתחיל: אני סם כהן (אננד ניטיו: "אושר תמידי"), ואני גר באשדוד.אני מנהל את הפורום הזה מזה שנה וחצי כמעט, עם הספרים התחלתי את דרכי לפני כשנתיים וחצי. אני מקדם הרצאות שנערכות בארץ בנושא הספרים ע"י סימונה קרסל, ומקווה להביא להקמת קבוצת לימוד ראשונה. פגשתי כאן אנשים מקסימים ומעניינים, שתרמו רבות לדרך שלי, אני מקווה שהפורום הזה יתרום ויגע בחייהם של עוד רבים. עכשיו תורכם..
(ק)סם.

shirany

New member
אוקיי אני אהיה השנייה.....

אז ככה אני כאן אולי חצי שנה ויותר אני בהתחלה הייתי נכנסת לכאן המון וכותבת המון אך עקב ירידה בכמות האנשים וההתיחסות הדלה הפחתתי את כנסתי לכאן ובטח כבר שכחתם אותי אז לחדשים ולישנים ששכחו אותי אני שירן סיימתי יב' אני עוד מעט מתגייסת עוד 4 חודשיים מתחילה ללמוד לפסיכומטרי ונורא נחמד כאן אז אני מקווה להמשיך כאן....

eYaL

New member
נעים מאוד ../images/Emo3.gif

היה היה בשנת.....
אז אני אייל, (20) ... לספרים הגעתי לפני כשנה .. בפורום אני דיי חדש
לא ידעתי שהוא קיים כל כך הרבה זמן. (או בעצם, ..לא זכרתי
) אני שמח לראות שעוד אנשים מצאו ברעיון שמובא בספרים משהו שיוכלו לקחת איתם.
מאז קריאת הספר הראשון ועד היום, השתנו בי המון דברים ביחס לחיים.. זהו בינתים

אני חדש כאן

אני בן 19 ואני עובד במחשבים. מתגורר בירושלים. אני כבר מותיקי הנט ובמיוחד בפורמים הישראלים (ככה אני מחשיב את עצמי) וזאת הפעם הראשונה שניכנסתי לפורמים של תפוז בתור גולש רשום וכותב

אמיבוי

New member
ובכן....שלומות כולם...

היי שמי יוני אני בן 30 נשוי ואב לילד מקסים בן שנתיים. אמנם לא קראתי את סדרת הספרים הנ"ל, אך מתוך דברים שאנשים כאן קראו את הספרים אני דיי מתחבר לרעיון. ברצוני להוסיף שגם אם אני קראתי או לא את הספרים, הריי שלא מחייב שכל אדם יסכים עם הספר, עם תוכנו במאה אחוזים, יש שיסכימו עם הכל, יש שיסכימו עם חלק קטן, ויש שיסכימו עם חלק גדול...אני אומר את הדברים מכיוון שכאשר עולה דיון בנושא מסויים, אין צורך שהאנשים שקראו את הספרים יעבירו כביכול ביקורת על דעת אלו שלא קראו בצורה של - "אם לא קראת את הספרים, תקרא...ואם קראת...קרא שוב" החומר הכתוב בספרים הללו הם לא מדע מדוייק, אלו דברים שיכולים להתקבל על אנשים מסויימים ועל אחרים לא, וזה אומר שמי שקרא אותם לא מחייב שמה שהוא יגיד או חושב אמת עבור כולם, כי ככה כתוב בספר. מעבר לכך...הייתי שמח אם אנשים בפורום ימשיכו להגיב לתגובות פתוחות... כדוגמא: סם היקר...כתבת תגובה בשרשור מסויים...הגבתי לך ספציפית, עברו כמה ימים אך עדיין לא הגבת...אם זה בגלל חוסר זמן...אז אני מבין...:) פשוט ראיתי שמאז שכתבתי את מה שכתבתי, אתה היית כאן וכתבת דברים אחרים...יכול להיות גם שלא שמת לב...שכתבתי לך תגובה על הדברים שכתבת... בכל אופן...בסך הכל....יש כאן אנשים מהממש מעט שהספקתי להכיר בזמן קצר שהם ממש נפלאים, טובי לב...וחיוביים...אז, שנעלה ונצליח...
כל טוב אמיבוי...

גריני

New member
הבהרה!

באותו משפט שכתבתי לך לא היתה כל בקורת! ("אם לא קראת את הספרים, תקרא...ואם קראת...קרא שוב") היתה בו תזכורת למשהו שהתכוונתי אליו תוך כדי כתיבת המסר (לא זוכרת כרגע את הפרטים) וחשבתי שאם קראת את הספר אז תבין למה התכוונתי, מבלי שאצטרך לכתוב הודעה ארוכה כאורך הגלות. אני מסכימה איתך שהדברים הכתובים בספרים האלו לא בהכרח מתקבלים על דעת כולם, גם אני לא בהכרח מסכימה עם כל מה שכתוב שם. אני בהחלט מקבלת באופן כללי את תאורו של אלוהים כפי שמצטייר ב"שיחות" - כמישהו בעל חוש הומור, קליל, אוהב את כולנו ללא תנאי ובעיקר - נתן לנו את חופש הבחירה וחופש היצירה!! זה החלק אליו התחברתי יותר מכל ואותו התכוונתי להדגיש באותו משפט. זוהי דעתי ואני עומדת על זכותי להביע אותה
והערה אחרונה לסיכום: נכון שהפורום הזה עוסק ברוחניות באופן כללי. ונכון גם שיש אנשים שבגלל כותרתו של הפורום מתייחסים אליו כאל תא הדואר האישי של אלוהים
, ובכל זאת - הודעת המנהל והכוונה מאחורי כותרתו של הפורום הינה סדרת הספרים "שיחות עם אלוהים" שנכתבה ע"י ניל דונאלד וולש. הפורום הוקם (כפי שכתוב בהודעת הפתיחה) על מנת לדון בספרים אלה... אינני מתכוונת לכך שזהו הנושא היחידי שצריך להיות נדון בפורום, אבל אם מישהו מהכותבים חוזר אל הנושא הזה - הרי שהסיבה לכך צריכה להיות ברורה, הלוא כן?

mr nice guy

New member
שלום רב לכולם!!

אני אורי, בן 18 מפ"ת, פעיל בפורום כבר כמה חודשים, גובל בחצי שנה ונהנה מכל רגע! :) אני הגעתי לפורום במקריות ראיתי את השם ועניין אותי ולא התחרטתי. אם תוכלו לעדכן על שעות צ'אט במסרים אני אודה! אני ארחיב אח"כ אני חייב לרוץ!

sharshoora

New member
זאת אני../images/Emo98.gif

היי, אני הגעתי לכאן בעיקבות הסקרנות שלי בקשר למישהו ונשארתי בגלל שאיכשהו התחברתי וזה כבר מעבר לרצון להבין אלה נובע מהרצון להיות מעורבת במשהו טוב שיכול לעשות לי טוב שיכול לגרום לי להבין יותר את הסיבות למה שאני מרגישה

היי לכולם!!!

כולם מכירים אותי בשם חת שפ סות ושמי הנוסף ביום יום הוא אורלי. יש לי שם נוסף, גם בחיי היום יום, והוא: אמא. תאמרו וודאי כי אמא זה כינוי ולא שם אז... גם השם שלי הוא בעצם כינוי. שהרי כשקוראים אורלי, אני עונה וכשקוראים אמא, אני גם עונה. לא פעם יוצא לי לשמוע ילד קטן קורא אמא, ואני מגיבה, למרות שילדיי אינם נמצאים בסביבתי. (נניח בחנות או ברחוב). ובכן, אני אם ל- 4 ילדים ואם לכלב ולחתול. בני הבכור עומד להתגייס בעוד שבועיים ואני מתרגשת. הבת, בחודש הבא תהיה בת 14 והתאומים, הבנים השובבים יהיו בחודש הבא בני 7. ואני בת 39 וחצי וממש מגרדת את ה- 40, וזה ממש נראה לי מוזר. שהרי אני מרגישה צעירה ברוחי והגיל הכרונולוגי שלי, ממש לא מתיישב לי עם מה שאני מרגישה. מה שכן, גם המראה החיצוני שלי הינו נערי כלשהו, משום שאני רזה מאוד וניראית טוב - מה שלא מתאים למראה של אישה בגיל 40. אומרים על בני מזל גדי שהם ככל שמתבגרים, הם ניראים צעירים יותר אז כנראה זה נכון , בכל אופן לגביי. נו, אז בעוד 40 שנה, אני אראה כמו עובר? חחחחחחחחחחחחחחחחח לגבי הספרים שיחות עם אלוהים, התוודעתי אליהם לפני כמה שנים - לא בדיוק זוכרת כמה. נדמה לי כי קניתי את הספר הראשון כשהוא היה עדיין ראשון ולא היו ספרים נוספים. מאוד התחברתי לספר וכך נמשך ה"רומן" שלי עם שיחות עם אלוהים. אני חשה כי הדברים המובאים בספרים הינם האמת שלי. בדרך כלל, אנו שומעים אמיתויות שונות ומתחברים לאמת אחת אשר ניראית לנו שזה בדרך כלל ההיזכרות שלנו. לפעמים אני משוחחת עם אחותי הגדולה ומנסה להסביר לה את קו מחשבתי בנוגע לאמונות שלי והיא ממש לא מבינה על מה אני מדברת וממש לא מקבלת את מה שאני אומרת. אני רואה כי חייה הקשים בעצם קשים בגלל ראייתה את החיים בצורה מסויימת וחיי נעימים וכיפים אפילו שישנם קשיים, בגלל ראייתי את החיים בצורה המסויימת שלי. אחותי חיה את הקושי שלה בצורה כזו שהיא מזמנת לחייה עוד ועוד קשיים והמעגל מסתובב ו...קשה לה ואיזה באסה לה, והחיים בזבל (לדבריה) ומבחינתי, כל קושי שנוצר בחיי, זהו שמחה גדולה. זהו אתגר לגלות את העולם, זהו אתגר לגלות את אלוהים מתוודע אלי בכל מיני צורות ובכל מיני אופנים ובעצם, קושי מפסיק להיות קושי בעבורי בגלל אמונתי המושלמת בעולם, ביקום, באלוהים. וזה מוביל אותי למשפט המחץ שלי שהוא המוטו שלי: אני אוהבת את העולם והעולם אוהב אותי. עולם בעבורי זה היקום, זה אלוהים, זה החיים זו האהבה עצמה. האתר הנוכחי, שיחות עם אלוהים, מספק לי הזדמנויות לבטא את האמונות שלי וכך להמשיך ולהיזכר בהם בכל פעם מחדש. אני מודה לכולכם על ההזדמנות שניתנת לי כאן.

ש ו נ י

New member
גמני......... גמני.................

קיי אז ג'לום לכווווווווווווווווווווווווווווווווולם נחמד להכיר אתכם אני מקווה לזכור את כולם ואת העניינים של כולם אבל אם לא, אל תקפידו עליי
אני שוני כמוני אמממממממממממממממממממ מה להגיד?........ אני יודעת? הגעתי לספרים של שיחות בעקבות המלצה של חברה היא קראה רק 1 אני קניתי וקראתי את כולם נשאבתי
אני בת 32 רווקית גרה בירושלים משתתפת בפורום דתיים בעיקר וגם בפורום שיחות מדי פעם נכנסת לאתר כדי לראות מה שלום קולם (האתר של שיחות) ובעיקר בעיקר לראות את הסרטונים החדשים של ניל, כי אין לי כוח לטקסטים לפעמים מה להגיד על הספרים? הכל טוב ויפה בתאוריה אני תמיד נתקעת ברמת המעשה מקווה שלא להישאר שם לעד שמחה להיות אתכם פה
כל טוש!

גריני

New member
האמא של הפורום ../images/Emo6.gif

אז... כיאה לאשה צנועה, לא אגלה את גילי, רק אציין ששמחתי למצוא כאן את אורלי - כך שאיתה בפורום אני לא כל - כך רחוקה בגיל מכולם.... וכמוה - מרגישה צעירה ומוכנה לתרום מזמני (שבקרוב מאוד יהיה לי ממנו הרבה!) ומנסיון החיים שלי, ועל כן אני כאן. את "שיחות עם אלוהים" פגשתי לפני כ- 3 שנים, וזה במפורש ספר שעשה לי מהפך בחיים, ובין היתר הביא אותי לראשונה בחיי לנכונות להודות בקיומו של המושג "אלוהים" (אם כי - אני עדיין מסתייגת מהדמות הפטריאכלית והכועסת שרובנו התחנכנו עליה!). בעקבות "שיחות" 1 קראתי גם את 2 ו- 3 וגם את "ידידות".... ולאחרונה שבתי מארה"ב לשם נסעתי גם כדי להיות נוכחת בכנס Humanity Team שאורגן ע"י ניל דונאלד וולש ושהשתתפו בו קרוב ל- 1000 איש! מאז שחזרתי מהכנס התחברתי חזק יותר אל הפורום הזה (גם לפני כן גלשתי לכאן מידי פעם אבל הייתי יותר פאסיבית), אני חושבת שזה מקום טוב להתחיל ממנו את הפצת הרוח של שיחות עם אלוהים. אני גם שמחה מאוד על פרוייקט "מהות החיים" (זה של שרי אריסון) -כי הכיוון שלו הוא הכיוון של "צוות האנושות" וזה עושה לי טוב לראות שיש עוד הרבה אנשים וארגונים בארץ שהולכים בכיוון הזה. אני מקווה שפורום זה יתפתח למקום מפגש חברתי, וירטואלי כרגע ואולי יותר מזה בהמשך, מקום שלאנשים נעים לשתף אחרים במחשבותיהם.

קרנוש21

New member
נו טוףףף

אני קרן אזולאי שם חיבה קרנוש אני גרה בקריות אני רוצה לנהל איזה פורום מחכה שיסכימו ואני חדשה בפורום הזה למרות שכל הזמן קפצתי לפה לקרוא הלי להשתתפץ ספרים.... לא הכי בשבילי אני אוהבת מעשים אבל זה לא אומר שאני לא תולעת ספרים אני עובדת ביום יום בתור מנהלת חשבונות ומטפלת בשעות הפנאי באור ואהבה ומנסה להתקדם כרגע חוסכת כסף ללימודים ומצ'פרת בגרות אני גם פטיפון שלא מפסיק לדבר ויש לי חוש הומור בכמויות

The Warrior

New member
שיחות עם אלהים

שלום לכם, שמי אופיר, ואני שומע את קולו של אלהים מגיל 12 (אני יודע שזה לא משהו מיוחד, רק חבל שזה לא נפוץ יותר...משתדל) חיפשתי מקום בו ישנם עוד אנשים שמדברים עם אלהים, דבר שהוא טבעי לחלוטין לי ולורדית אישתי, וכמו כן לשני ילדנו. משפט כמו: "ה' אמר לי...!" או "נשאל את ה'...!" זה דבר רגיל. ככה חיים. ע"פ שם הפורום תארתי לעצמי שאנשים באים הנה ומדווחים מה אלהים אמר להם, וחולקים את זה עם אחרים, אז רציתי גם לחלוק ולשמוע. מאוחר יותר הסתבר לי שהם מבוסס על ספר של נייל דיימונד. הורדתי קליפ שלו מהאינטרנט, ואני חייב לומר שלא התלהבתי. שמעתי אנשים עם מסרים יותר חזקים, עם יותר עצמה...אולי לא מפורסמים כמוהו... על כל פנים לא באתי לקטרג, ואני רואה שהרבה מתלהבים מהספרים שלו, אולי כיוון שהענין של להקשיב לקולו של אלהים עדיין לא כל כך נפוץ אצלינו בחברה, אם כי זהו דבר טבעי לחלוטין עבור מי שרק רוצה. לו המיליונים ששומעים כל אחד היה מוציא ספרים, היו מפוצצים את הספריות וחנויות הספרים. אז קצת התאכזבתי, אך זה כנראה מה שקורה היום, ואולי זה מוסיף עצמה לראות את אלהים יותר בכל פרט ופרט מהבריאה, ןלאו דוקא ע"י שמיעת קולו, שכן כל הבריאה הרי מדברת. העצים, האבנים, הציפורים...כל אחד בצורה שלו. אנחנו לא יכולים להגביל את אלהים. ניתן לו להביע את עצמו איך שהוא רוצה! נקשיב.

פלרית

New member
שוב באיחור...

אני מגעה לכאן לפעמים (לכן רוב התגובות שלי מגיעות באיחור...), קוראת בהנאה לעיתים גם כותבת תגובה. את ספרי הנושא של הפורום עדיין לא קראתי (זה בתוכנית), אבל קראתי הרבה מאד ספרים אחרים, ומה שנראה לי מתאים קבלתי באהבה ואמצתי לנשמתי להמשך הדרך. הרבה דברים נהדרים אפשר ללמוד מספרים, אבל המבחן האמיתי זה היישום בחיים. היום שאני מסתכלת לאחור, אני יודעת שספרים רבים עזרו לי בגיבוש האני העצמי שלי, אבל כל הלימוד נעשה דרך הנסיון חיים. הדרך היחודית שכל אחד עובר. הסיפור חיים . אז הנה אני מאמינה באלוהים, ותמיד אוהבת לקרא , לדעת ולהכיר עוד דברים ותחומים. באהבה פלרית

למעלה