שרשור היכרות?

omer719

New member
../images/Emo24.gif

שם: עומר גיל: אוטוטו 19. תאריך לידה: 24.9 מיקום: חדרה. כרגע חוף פלמחים
עיסוק בחיים: חייל
מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]: מוזמנים לבקש במסר
עונה אהובה בהישרדות: השנייה
שורד אהוב מכל העונות: קשה לבחור אחד! שורד אהוב מהעונה הנוכחית: כרגע אני בעד מרינה ומירית בעיקר
שורד אהוב משבט האוהדים: הייתה אושר
אבל עברתי לשרון. אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? סביר להניח שכן.

or19951

New member
נעים להכיר../images/Emo13.gif

שם: אור גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 8/11/95 מיקום: מול המחשב עיסוק בחיים: תלמיד
מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]: לא בא לי
עונה אהובה בהישרדות: אמריקאי 16, ישראלי 2 שורד אהוב מכל העונות: אמריקאי פארווטי, ישראלי אריק שורד אהוב מהעונה הנוכחית: בנתיים עוד אין ממש שורד אהוב משבט האוהדים: מרינה, אביגייל ובזמן האחרון קצת בשבקין אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? בגרסה האמריקאית כן

IkMfNiY

New member
גם אני רוצה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם: יעל גיל: 22 תאריך לידה: 8.3.88 מיקום: סטודנטית בתקופת מבחנים :( עיסוק בחיים: בעיקר להיות.. סטודנטית בתקופת מבחנים עונה אהובה בהישרדות: 2 שורד אהוב מכל העונות: אריק שורד אהוב מהעונה הנוכחית: אביגיל שורד אהוב משבט האוהדים: אין! (שרון הכי בכיוון, אבל היא לא עושה שום מהלך אסרטגי) אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? ל-א!!!!!!!!!! יעל

...

שם: מאיה. גיל: 20. תאריך לידה: 2.10.89 מיקום: מול המסך? P: ראשון לציון... עיסוק בחיים: אין. :( מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]: אפשר לבקש מסנג'ר במסר. אני אחת האחרונים בעולם שאין להם פייסבוק. עונה אהובה בהישרדות: אממ..... שלישית. בכללי מעדיפה את הגרסה האמריקאית בהרבה. שורד אהוב מכל העונות: ראשונה - משה, שניה - אריק, שלישית - שי/טלכו. שורד אהוב מהעונה הנוכחית: מהשורדים מרינה ומהאוהדים בינתיים גיא/שרון. שורד אהוב משבט האוהדים: גיא/שרון, גיא יותר. הוא עשה כמה טעויות טיפשיות, אבל הוא ממש מצחיק. P: אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? ממש לא.

d r o r y

New member
עונה!

שם: דרור גיל: 28 תאריך לידה: חסוי מיקום: גם כאן אשאר חסוי עיסוק בחיים: כרגע, נציג מכירות בסופרפארם. במקצוע שלי אני רפלקסולוג וארומתרפיסט ומקווה למצוא עבודה כבר בקיץ מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]: dror_khayat זה שמי בפייסבוק עונה אהובה בהישרדות: 3 שורד אהוב מכל העונות: לא יכול להכריע בין אריק לטלכו שורד אהוב מהעונה הנוכחית: אין שורד אהוב משבט האוהדים: אין אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? לא.... תנאי המחייה הנורא לא בריאים (תזונה, שינה, היחשפות בפני מזיקים למיניהם) והפחד שלי מפני חיות ששורצות שם חופשי כגון נחשים, עקרבים, ואינגוונות לא יאפשרו לי בחיים להשתתף. למרות שמאוד היה מעניין אותי לנסות.

../images/Emo212.gifסופלה שוקולד../images/Emo98.gif

שם:רחלי
גיל:24 תאריך לידה:בחייאת למה אתם צריכים כאילו... מה תעשו עם זה...? חח
עיסוק בחיים:מורה מחליפה
מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]:אממממ לחצי יש אבל בינתיים זה יישאר חסוי שכזה.. עונה אהובה בהישרדות:
2 שורד אהוב מכל העונות:מממ ליעד
שורד אהוב מהעונה הנוכחית:בשבקין
שורד אהוב משבט האוהדים:שרון\גיא
אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? לא תודה לכו אתם חח
בקשר לתמונה... אתם לא מפסידים כלווווווווווווום... חח

גם לי בא, מה תעשו לי?

שם: תמיר גיל: 19 תאריך לידה: 6.6.91 מיקום: לא ידוע עיסוק בחיים: ממתין לגיוס מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]: ... עונה אהובה בהישרדות: 1! שורד אהוב מכל העונות: נעמה!
שורד אהוב מהעונה הנוכחית: אולי מירית... שורד אהוב משבט האוהדים: אין אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? לא!

1Shir

New member
לא היה כבר כזה? ../images/Emo6.gif

שם: שרון. אה... שיר. גיל: 28 תאריך לידה: 10/6 מיקום: הרצליה עיסוק בחיים: מזכירה מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]: אין לי פייסבוק
עונה אהובה בהישרדות: אולי 2 שורד אהוב מכל העונות: אולי אופיר שורד אהוב מהעונה הנוכחית: כרגע דן מנו ושרון וגם אושר שורד אהוב משבט האוהדים: נראה לי שהרגע עניתי על זה אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? אין מצב בעולם. גם אם היו מבטיחים לי את המיליון מראש.

idanoosh17

New member
דיי אין מצב

אם היו אומרים לך לחיות חודש על האי ומבטיחים לך שכשאת חוזרת לארץ את מקבלת בטוח את המיליון לא היית מסכימה?

1Shir

New member
אל תשכח שזה בסך הכל 3/4 מיליון שקל :)

זה לא סכום שממש משנה משהו בחיים... זה א. ב. יכול להיות שלא הייתי מסכימה בעד אף סכום, הייתי צריכה לחשוב על זה טוב, על התנאים, אני לא חושבת למשל שיש סכום כסף כלשהו שבשבילו שווה לי לרעוד מקור חודש שלם. או לא לאכול. או לא לצחצח שיניים/להתקלח
אגב אני בטוחה שיש המון שיענו כמוני (לגבי חודש תמורת הסכום הזה). אני מבינה שאתה כן היית הולך... זה תלוי מה מידת הרתיעה שלך מלכתחילה. לדוגמא, לאח הגדול כן הייתי הולכת בעד סכום כזה (למרות שגם זה מאוד מרתיע אותי), כי שם יש תנאים היגיינים וכו'. מקס' סובלים קצת חודש. זה לא עינוי/הורס את הגוף.

למעלה