שרשור היכרות?

שרשור היכרות?

אני רואה פה הרבה אנשים שהם יחסית קבועים [וגם אני נהייתי קצת קבועה לאחרונה
] אז חשבתי שיהיה נחמד שנכיר קצת מעבר להודעה פה ושם.. גם פרצופים וזה. אז שכל אחד יענה על כמה שאלות על עצמו - שם: גיל: תאריך לידה: מיקום: עיסוק בחיים: מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]: עונה אהובה בהישרדות: שורד אהוב מכל העונות: שורד אהוב מהעונה הנוכחית: שורד אהוב משבט האוהדים: אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? ותוסיפו גם תמונה, אל תהיו מעפנים!

יאללה.. אני אתחיל..

שם: אור. גיל: בקרוב 21 ומאוד לא מבסוטה על זה.
תאריך לידה: 9.7.89. מיקום: נתניה. עיסוק בחיים: "גם אני חתמתי קבע, עד מתי דצמבר 07?!".
בקיצור - צבא קבע. מקווה מאוד להשתחרר בקרוב... מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]: [email protected]. זה גם וגם וגם וגם
, אבל אם אתם מוסיפים תציינו שאתם מהפורום. עונה אהובה בהישרדות: עדיין לא החלטתי. אני חושבת שהשנייה. שורד אהוב מכל העונות: גם נורא קשה לי להחליט. ממש אהבתי את טומי, אבל מצד שני - איגור הכי הצחיק אותי. שורד אהוב מהעונה הנוכחית: מהעונה הנוכחית משבט השורדים אני הכי אוהבת את בשבקין. וגם את אביגיל. שורד אהוב משבט האוהדים: לידר. תותחית על. אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? אני אוהבת לצפות, וזה מספיק לי בשלב זה.
ותוסיפו גם תמונה, אל תהיו מעפנים! תמונה מעט ישנה [מלפני כמה חודשים... ] , אבל אם כבר פורום הישרדות... אז.. אני ונועם טור!

1Shir

New member
היי, אנחנו מכירות! ../images/Emo9.gif

אחלה תמונה! טומי ואיגור שניהם חמודים. והיו גם היום במהדורת השבט.

1Shir

New member
פורום מצעדים וביקורת מוזיקה

התראינו במפגש/ים :)

נעים מאוד../images/Emo13.gif

שם: שוהם גיל: 23 תאריך לידה: 17.9 מיקום: בבית
עיסוק בחיים: סטודנט עונה אהובה בהישרדות: מדברים רק על הישראלי? אהבתי את 2,3 שורד אהוב מכל העונות: שלושת המנצחים, עידן חביב ויש עוד כמה שאני מחבב שורד אהוב מהעונה הנוכחית: כמה מהפייבוריטים שורד אהוב משבט האוהדים: שרון אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? נראה לי שכן

avi 141

New member
אז הנה אני... אבל קודם כל, המלצה קטנה: ../images/Emo13.gif

לדעתי לא כדאי לרשום תאריך לידה שכן לפי זה גורמים לא רצויים יכולים לעלות גם על פרטים חסויים בעזרת תכנות לא חוקיות, ותאמינו לי, אני יודע על מה אני מדבר...
אז ככה: שם: אבי גיל: 21.5 (אוטוטו 22...) תאריך לידה:
מיקום: ירושלים עיסוק בחיים: בתחום המחשבים מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]: למי שיהיה מעוניין - אמסור לו בפרטי (במידה ותהיה לי לפחות היכרות וירוטאלית מסויימת איתו) עונה אהובה בהישרדות: רק את השלישית ראיתי מהתחל ועד הסוף, כך שאני לא יכול להשוות. שורד אהוב מכל העונות: אביגיל שורד אהוב מהעונה הנוכחית: אביגיל שורד אהוב משבט האוהדים: שרון אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? אהמממ אולי...

עונה

שם: גמבה גיל: זקנת השבט תאריך לידה: 29.1 מיקום: סביבות באר 7 עיסוק בחיים: בין עבודות מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר: אין לי כלום פרט לחשבון יוטיוב עונה אהובה בהישרדות: 1 שורד אהוב מכל העונות: דן!!!!!! מתה עליו שורד אהוב מהעונה הנוכחית: דןןןןןןןןןןןןןןןןן שורד אהוב משבט האוהדים: אף אחד בנתיים. אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? לא. אני לא טיפוס חברתי וחברותי, אני לא אוהבת הרפתקאות, אני מתגעגעת הביתה גם אם אני 3 ימים מחוץ לבית. בקיצר, לא בשבילי.

idanoosh17

New member
נזרום כמו נחל

שם:עידן
גיל:22.5 תאריך לידה:23/10/87 מיקום:תל אביב עיסוק בחיים:עבודה זמנית, מאוקטובר סטודנט מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]:מסנג'ר- [email protected] לציין שאתם מהפורום עונה אהובה בהישרדות:עונה שנייה שורד אהוב מכל העונות:אריק... הוא פשוט מצחיק אותי. שורד אהוב מהעונה הנוכחית:אבגיל שורד אהוב משבט האוהדים:שרון אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית?אין לי חשק לעקיצות שיהנה בגשם רעב ועייפות... אז לא! ותוסיפו גם תמונה, אל תהיו מעפנים! אני לא במחשב שלי אז תאלצו להסתפק בתמונה בכרטיס שלי.

אהה יפה :) איפה??

גם אני רציתי ללמוד את זה אבל ויתרתי בגלל שקשה למצוא עבודה נורמלית בזה. אבל אחלה מקצוע. הייתי הולך לזה עם היו לי ביצים.

avi 141

New member
כנראה שמשבקשתי לא נענתה בחיוב, החלטתי להפוך

את זה לבדיחה ע"מ שלא אתפדח...
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםם

KiaritChan

New member
פוף~

ם: ירדן גיל: 18 תאריך לידה: 17.10.91 מיקום: נופים.
עיסוק בחיים: אממ.. עוד חודש צבא מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]: פייסבוק Yarden Livny עונה אהובה בהישרדות: הראשונה שורד אהוב מכל העונות: בשבקין
שורד אהוב מהעונה הנוכחית: שרון ובשבקין~ שורד אהוב משבט האוהדים: שרון! אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? וואו, לגמרי. אבל לא כרגע.. צריך להיכנס לכושר קודם..
ותוסיפו גם תמונה, אל תהיו מעפנים! חה, דווקא.

גם אני ../images/Emo13.gif

שם: מורן גיל: 18 תאריך לידה: 27.5.1992 מיקום: רמת גן עיסוק בחיים: - עונה אהובה בהישרדות: עונה שניה שורד אהוב מכל העונות: אריק שורד אהוב מהעונה הנוכחית: אביגיל שורד אהוב משבט האוהדים: עדיין אין אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? אהא

Drenthe

New member
אני

שם:אלי. גיל:17 וחצי. תאריך לידה:21 לנובמבר,1992. מיקום:חיפה. עיסוק בחיים:תיכוניסט. מסנג'ר/פייסבוק/משהו אחר ליצירת קשר [אם בא לכם]: לא משתמש באף אחד מהם. עונה אהובה בהישרדות: איי הפנינה. שורד אהוב מכל העונות: איתי האפרתי ואיגור וטינגר. שורד אהוב מהעונה הנוכחית: מקס ואיתי. שורד אהוב משבט האוהדים: ציינתי למעלה. אם היתה לכם את האפשרות, הייתם משתתפים בתכנית? בוודאי.

למעלה