אני...... ירושלים.כמעט תשע עשרה.אשכנזי גזעי.מאזניים.הגדרה עצמית?תשאלו את מי שמכיר אותי.
ק קומנדו בגבעות New member 27/6/08 #21 אני...... ירושלים.כמעט תשע עשרה.אשכנזי גזעי.מאזניים.הגדרה עצמית?תשאלו את מי שמכיר אותי.
ד דתיה כשרה ללא פשרה New member 27/6/08 #22 אז ככה בת 19 וחצי, מזל דגים, תימניה וחרדית רגילה ומשתדלת, מה פיספסתי אה?! רוצה לספר לי על משו שאנלא יודעת? חח אגב, היא באמת בחורה מצויינת. אבל שום בחור שגולש כאן לא מגיע לו אותה. אז סולטנדד או איך שלא קוראים לך- אתה יכול לשבת בשקט
אז ככה בת 19 וחצי, מזל דגים, תימניה וחרדית רגילה ומשתדלת, מה פיספסתי אה?! רוצה לספר לי על משו שאנלא יודעת? חח אגב, היא באמת בחורה מצויינת. אבל שום בחור שגולש כאן לא מגיע לו אותה. אז סולטנדד או איך שלא קוראים לך- אתה יכול לשבת בשקט
צ צרות של עשירים New member 29/6/08 #25 אז ככה. אכתוב מה שלא כתוב בכרטיס האישי שלי וזה שאני מזל סרטן. כל השאר כתוב שם והוא נכון.
ד דודוש 19 New member 29/6/08 #26 אמממ אני. כתוב כבר בכרטיס.רק שכן אני גם בניברקי.מזל עקרב ובלועזי קשת.חרדי רגיל עם דעות משלי.
י ישיבע בוחר 23 New member 29/6/08 #27 אז כך אני . . . עיר: בני ברק. גיל : 23. מזל: דגים. עדה: אשכנזי ליטאי.