שרשור היכרות!

Lord Farquaad

New member
שרשור היכרות!

אני מקווה שזה בסדר שאני פותח את השירשור.. פשוט אני די חדש פה ואני לא מכיר את כולם וגם ככה הפורום יבש.. טוב אז ככה: שם: גיל: עיר: תחביבים: חבילות הרחבה לסימס: תמונה(אם בא לכם): אני יתחיל שם: רון גיל: 14 עיר: אממ חור בצפון תחביבים: מחשב, ספרים, סימס! חבילות הרחבה לסימס: כולן תמונה(אם בא לכם): ....

עונה

שם: מתן, מן הסתם. גיל: 14, לא 45!!! עיר: רחובות תחביבים: סימס!!!! וגם טלוויזיה, ספרים, וכל דבר שמאמץ ת'עיניים. חבילות הרחבה לסימס: אין לי עדיין...
... כיף לך שיש לך את כולן! תמונה(אם בא לכם): עזוב... אני חושב שתרצו לשמור את הראייה שלכם לעתיד ולא להתעוור כבר היום...

CHENMN

New member
עונה!

שם:עומרי גיל:13 [היה לי בר מצווה בשבת] עיר או יותר נכון כפר:כפר תבור [בצפון בין עפולה לטבריה] תחביבים:סימס, סימס, סימס, סימס ,סימס וסימס חבילות הרחבה לסימס:נייטלייף, ofb ופטס [שבו עדיין לא שיחקתי] תמונה:אין

Silqui

New member
../images/Emo54.gif היי, חדשה ../images/Emo54.gif

אמ... חשבתי שזה מקום טוב להצתרף..... מקווה ששרשרתי נכון...
שם: דשה
עיר: בצפון
תחביבים: סימס, טניס, ספרים, אינטרנט, לראות אנימה
ועוד כמה שלא אכפת לכם....
חבילות הרחבה לסימס: אווו, יש לי די הרבה, אבל אין לי כוח לרשום.
כולן תמונה(אם בא לכם): לא בא לי
.

THE ILLEGAL ONE

New member
רק כי משעמם ../images/Emo3.gif

שם:חן גיל:עוד 15 ימים בת 15 עיר:אזור השרון תחביבים:לקרוא,לסרוג,להציק וזהו
חבילות הרחבה לסימס:כל מה שמותקן אצלי..אוניברסיטה,חיי לילה,עסקים ועונות תמונה(אם בא לכם):טוב קבלו זאת דיידו

kuik0kuik

New member
=]

שם:אסף גיל:עוד 35 ימים 12 =] עיר:_ _ _ _ _ _ _ _ _ תחביבים:לשחק במחשב חבילות הרחבה לסימס:כולן חוץ מאוניברסיטה :S תמונה(אם בא לכם):

עונה!

שם:יוסי קדוש. גיל:16 תחביבים:מחשב,ים,שינה.(סימס..חח ברור..) חבילות הרחבה לסימס:סימס 1 כולם, סימס 2 כולם חוץ מהמיני... תמונה:אין על המחשב..=\

שיוש30

New member
שלי..

שם:שי גיל:13 עיר: ----- תחביבים:להיות במחשב וכמובן זה כולל את הסימס) חבילות הרחבה לסימס:את כל הסימס 1 ואת כל הסימס 2 (לא קולל המיני) תמונה(אם בא לכם): לא ממש..

עונה../images/Emo78.gif

שם:אביב גיל:12.8 עיר:ראשל"ש(ראשון לשני) תחביבים:סימס סטייל זון אם.טי.וי ועוד... חבילות הרחבה:אוניברסיטה,חיי לילה,עסקים,כיף משפחתי,וחיות שלא עובד לי כי הכונן דפוק

Bunny 5

New member
אני DDDD: ../images/Emo28.gif

שם: באני P: גיל: עודמעט 15. עיר: באר שבע ._. תחביבים: ממ יש הרבה.. חבילות הרחבה לסימס: בכללי יש לי הכל, אבל מותקן רק עונות וH&M. תמונה(אם בא לכם): ..

יידוב

New member
עונה

שם: יידוב גיל : 13 תחביבים : לרכב על אופניים ,רכיבה על סוסים, ציור,אנימה,מנגה,יפן,רוק,מטאל,מחשב,ששחיה....יש עוד תונות חבילות הרחבה: יש לי את כל הסימים שיצאו לקונסולת המחשב, כולל אחד.

קטי7

New member
עונה

שם:קטי. גיל:14. עיר:תל אביב. תחביבים: לישון, לשחק סימס, לקרוא, לראות סרטים ולרקוד. חבילות הרחבה לסימס: אוניברסיטה, חיי לילה ועונות. תמונה(אם בא לכם): אין לי מושג איך מעלים פה תמונות...

צלילוש13

New member
עונה

שם:צליל גיל:15 עיר:באר שבע תחביבים: לצלם, לטייל בקניון חבילות הרחבה לסימס: כולן תמונה(אם בא לכם):..--..

MR Lordi

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: פיליפ גיל: 14 עיר: כרמיאל תחביבים: לשחק במייפל....
חבילות הרחבה לסימס: אוניברסיטה, חיי לילה, עסקים, חיות תמונה(אם בא לכם): -_- אל תצחקו

cmpo

New member
../images/Emo109.gif ואוו, כמה חדשים

לא הייתי פעם איזה חודשיים
כמה השתנה כאן...
שם: מור גיל: 16 עיר: מרכז תחביבים: האאא יש הרבה, לא יודעת חבילות הרחבה לסימס: אוניברסיטה, חיי לילה ועסקים
כן כן, לא שיחקתי בזה שנה בערך

Koki Girl1

New member
עונה

הייתי מזמן ונטשתי ועכשיו אני חוזרת
שם:דניאלה גיל:באוקטובר 16 עיר:נתניה תחביבים: לעבוד בפוטושופ ,סימס ,ים ,ללכת לקולנוע טלוויזיה ולקרוא
. חבילות הרחבה לסימס: אוניברסיטה וחיות.

למעלה