שרשור היכרות

XxXFireBoyXxX

New member
היי P:

היי שם : יקיר גיל : 12.5 דמות: קוסם רמה 5X אש ורעל אין לי מה להגיד עוד 0_0?

אתה לא נחמד.

רצתי אחריך בין שני ערים את כל הדרך, בשביל שלא תתלהב יחדיו כפרקתי בפניך את העובדה שגם אני מתפוז? לרגע גרמתי לצער. אני אלך לכתוב על זה שיר עצוב.

XxXFireBoyXxX

New member
תגיד אתה בטוח?

איפה פגשת אותי? הייתי באזור Dead mine וel nath אתה בטוח שראית אותי שם? כי הייתי רק עם 3 אנשים, ולא ראיתי אותך..

miss_t

New member
קונים אותה ב1mil או שהורגים chorons

זה יוצא מהם (הם בלודי)

../images/Emo45.gif

הכרונוס הרגילים מוציאים את המגן שלו והפלאטון כרונוס את המגן לרמה הגבוהה יותר...

galoosh33

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני כבר לא ממש משחקת אבל זה ממש מגניב שפתחו פורום
פעם ממש אהבתי מייפל... היו לי הרבה דמויות אבל הכי טובה הייתה קוסמת ברמה 45 נראה לי! Ice Wiz!

RoRiL

New member
להלהלה../images/Emo41.gif

שם: רותם גיל: 15 שם הדמות: BiscuitRotem מקצוע: fire wizard רמה (level): 45 עיסוקים ותחביבים בלי קשר: חברים:), גריפקה, וכאלה...

AnNa ChAn

New member
תכירו אותי!

שם-אנה גיל- 13 שם הדמות- ANNA CHAN כמה מפתיע מקצוע-לוחמת רמה - 8 ,אני יודעת שאני גרועה,ובזמן האחרון אני לא משחקת הרבה עיסוקים ותחביבים בלי קשר-לצייר,לעשות פרוייקטים ועוד כלמיני דברים

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo26.gif

שם: אור גיל: 14 שם הדמות: otollo מקצוע: קשת רמה:33 עיסוקים ותחביבים בלי קשר: שום דבר מעניין
.

lgmtk

New member
ok :X

שם: lior. גיל: 18 :X שם הדמות: got a few, main is GALADAR lvl 55 Hunter Scania. HPd00d, HP warrior lvl 18 or something. SirMannelig. lvl 25 magician in Broa. עיסוקים ותחביבים בלי קשר: working most of the time. GALADAR==>

A K I R A

New member
הייD: הוספתי אותך לרשימת חברים שלי

תוסיף אותי, טוב !? יש לי .... כמה שאלות בנוגע לקשתים. P:

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifחחח ^^

שם:שמעון[שימי] גיל:16 שם הדמות: Blondeamon, 5x F\P [עברתי לדמות אחרת] DonaldDrunk, 3x Pizard קהיני ^^ [כל השאר למעלה XD] עיסוקים וחביבים בלי קשר: אנערף ס.ס לשחק בהכל?XD הו כן, מזל טוב על הפורום :) וגם אני לא משחק עד שיהיו הרבה פחות האקרים או שיהיה WIPE 3= לא כיף לחפש מפות כל הזמן בגרופינים :(

Juliet Anna

New member
../images/Emo6.gif

שם: קואולמה גיל: 16 [כןכן מה נו
] שם הדמות: JulySyndrome מקצוע: קלריק מגניבה רמה: 34 עיסוקים ותחביבים בלי קשר: זין בשכל ואכילת פרות.

rex16

New member
אני

שם:ניק גיל:13 שם הדמות:RexTheif16 רמה:13 (זה שחקן חדש)

אוקיי...

שם: רגינה גיל: 19 (אף פעם לא מאוחר למשחקים... בעיקר כשחוזרים מהצבא עצבניים) שם דמות: wolfiewoof (כרגע לפחות...) מקצוע: גנב רמה: 13 (דמות חדשה... אולי אני אזרוק אותה עוד מעט שוב... למרות שדווקא את זו אני קצת אוהבת) עיסוקים ותחביבים בלי קשר: לקרוא, לעשות מרתונים של סדרות, לצייר...

למעלה