שרשור היכרות

שירלי317

New member
שרשור היכרות../images/Emo9.gif

למרות שהפורום בן כמה ימים בלבד, כבר הגיעו כמה וכמה אנשים.. ובנתיים, כדי שיהיה קצת יותר עניין.. שרשור היכרות, ואם תרצו אולי ניצור לנו פרטייה ענקית, נשמע כיףףף
אז: שם גיל שם הדמות מקצוע רמה (level) עיסוקים ותחביבים בלי קשר וכל מה שרק תרצו להוסיף.. כמו
ליעלי המנהלת3X המדהימה שלנו או סתם
כי זה תמיד טוב

ToryMaster

New member
טה דם!

שם: יעל. גיל: 18. שם הדמות: Toryana, כי טורימאסטר לא נכנס. מקצוע: אין עדיין, בונה על swordsman, ברגע שאתגבר על החרדה שלי מהפטריות הכתומות הענקיות. רמה (level): תשע, כי החלפתי דמות. עיסוקים ותחביבים בלי קשר: יעלי!

sapir aloud555

New member
מגניב D: ../images/Emo121.gif

שם: ספיר גיל: 16 מקצוע: פייג' [עבודה שניה של לוחם] רמה: 59, אבל בקרוב 60 אם יהיה לי זמן x: עיסוקים ותחביבים בלי קשר: תחביב? לצייר D:~

שירלי317

New member
אני?

שם שירלי גיל 16 וחצי שם הדמות kimuchka מקצועעדיין אין, בדרך להיות גנבת.. רמה (level)11 עיסוקים ותחביבים בלי קשר סוסים, פלמנקו, ציור, כתיבה ולחבק אנשים

מציעה לך לעשות דמות מחדש X=

יהיה לך קשה מאוד בלי בניה לפחות כמעט "מושלמת" וחלק חשוב מאוד מזה הוא לקחת את לקבל את העבודה שלך ישר כשאת מגיעה לרמה 10.

Charmed YC

New member
לא. אני!

שם: יהונתן כהן
מקצוע: קוסם - ברק וקרח
רמה:39 וחצי אפשר לומר 40 -_-

ווינגז

New member
מוווווּ

שם: יעל. גיל: 18, במרץ. שם הדמות: Winjezz. מקצוע: Magican. רמה (level): 20, כרגע.
עיסוקים ותחביבים בלי קשר: צילום, מוסיקה, בע"ח למיניהם (אוקיי, מסרים תת הכרתיים - פה וכאן
). עיסוקים עיקריים? לנהל פורומים.
וחיבוקים ליעלי השנייה, כי היא יעלי.

אני ../images/Emo13.gif

שם: אסטר גיל: 14 שם הדמות: astarrr
מקצוע: פייטר רמה (level): 37 עיסוקים ותחביבים בלי קשר: חח מחשב טלויזיה וכאלה

DirtySpirit

New member
>>

שם: ענבל גיל שם הדמות: YVEY[לא פעילה] מקצוע: קלריק: רמה (level): חמש איקס[5X] עיסוקים ותחביבים בלי קשר: מוזיקה, כדורסל, מחשב בכלליות

Giallorossi

New member
אני=]

שם: דוד גיל: 14 שם הדמות: KingDavid3 מקצוע: עכשיו אני גנב ברמה 10 רמה (level): רמה 10 עיסוקים ותחביבים בלי קשר: שחיה, מחשב ...

mikeys barking

New member
../images/Emo13.gif

שם: שחר גיל: 15 שם הדמות: keroyasha (שילוב של קרו ואינויאשה, מה עבר לי בראש
) מקצוע: קשתית רמה: 20 עיסוקים ותחביבים בלי קשר: מוזיקה, הארי פוטר, סרטים ופינגווינים.

MR Lordi

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: פיליפ גיל: 13 וחצי שם הדמות: LordiAssasin מקצוע: גנב רמה (level): 27 עיסוקים ותחביבים בלי קשר: לישון

MR Lordi

New member
יש לי גם קוסם בבלוקאן

רמה 18 (הרגע עליתי
) עוד מעט אני אשים תמונה שלו..

MR Lordi

New member
תוסיפו אותי לרשימת חברים ../images/Emo9.gif

(מי שבבלוקאן) DarkMage271 הנה תמונה שלו

amitai525

New member
התגובה

שם:אמתי גיל:12 שם הדמות:לא זוכר מקצוע:קלריק רמה (level):47 עיסוקים ותחביבים בלי קשר:מחשבים,טלויזיה,התחלתי לא ממיזמן כדורגל בשביל הכיף

somebodddy

New member
אמנם אני לא משחק הרבה כמו פעם...

אבל שיהיה שם: עידן גיל: 18 שם הדמות: StrayRanger מקצוע: צייד רמה: 38 שרת: ווינדיה עיסוקים ותחביבים בלי קשר: תכנות. KoF

למעלה