שרשור היכרות

שרשור היכרות../images/Emo56.gif

טוב לטובת כל החדשים שהצטרפו והותיקים, שרשור היכרות חדש. האחרון היה לפני חצי שנה. שכל אחד ירשום:
שם:
שיר של גלי אהוב:
בכמה הופעות הייתם:
זמרים נוספים שאתם אוהבים:
שיר אהוב(בכלל): וזה כולל את כ-ו-ל-ם
גם מי שרק קורא בפורום

טוב אז אני אתחיל../images/Emo9.gif../images/Emo56.gif

כדי לשבור את הקרח
שם:אלירן גיל:20 תחביבים: מוזיקה, מחשב, טלוויזה שיר של גלי אהוב: דרך ארוכה בכמה הופעות הייתם: נראה לי 4-5 זמרים נוספים שאתם אוהבים: מירי מסיקה, עידן רייכל, שירי מימון שיר אהוב(בכלל): כרגע השקט שנשאר

pc girl

New member
שלי =>

מראה סימני חיים
שם: ברקת גיל: עוד מעט 15 תחביבים: תיכנות, סרטים, מוזיקה, בע"ח, צילום, ספרים, טיולים
שיר של גלי אהוב: נפאל, חזקה מהרוח, סוף העונה
בכמה הופעות הייתם:
עוד לא הייתי
זמרים נוספים שאתם אוהבים: ריטה, רמי, אריק איינשטיין, חווה אלברשטיין, יהודית רביץ, החלונות הגבוהים, קווין, אירוסמית'
שיר אהוב(בכלל): אממ ... ערב כחול עמוק, עבד של הזמן, שיר אהובת הספן (ובקיצור כמעט כל השירים של ריטה
) All That Jazz, נפאל.

pc girl

New member
אממ

חחח בשיר אהוב (בכלל) סליחה שרשמתי כ"כ הרבה שירים פשוט זה שירים שאני אוהבת את כולם ממש וכולם השירים האהובים עלי =]

שרית7

New member
אני...

שרית גיל: עדיף להמנע... תחביבים: בע"ח, טיולים בארץ ובחו"ל, קריאה, קולנוע, תיאטרון, מוסיקה, כתיבה, ציור, מיסטיקה, אסטרולוגיה, מדע בידיוני. שיר הכי אהוב של גלי במקום הראשון: דרך ארוכה. זמרים נוספים/ות שאני אוהבת (יש המון) בארץ: ריקי גל, יהודית רביץ, חוה אלברשטיין, נורית גלרון, מני בגר, שלום חנוך, שלמה ארצי, קיית בוש, ברברה סטרייסנד, סנדי לאופר (מוסיקת שנות ה80) בי ג'יז, אבבא, בוני אם, טוב עדיף להפסיק כי זה לא ייגמר. כולם בגדר תחביב. גלי זה חלק מהנשמה (אם למישהו זה עדיין לא ברור).

Haguga68

New member
טוב, בגלל שאלירן ביקש

כל כך יפה, אז....
שם: חגית גיל: 24 תחביבים: ספרים, טלוויזיה, מחשב (להתעדכן בפורום של גלי
), סרטים, ובימים אלה, ה"אהבה" הכי גדולה שלי זה ללמוד למבחנים שיר של גלי אהוב: וואו, קשה לבחור... נניח ש"לך הממלכה" אבל בגלל שזה חידוש, אז "עד שנשיב", "לו ידעת" בכמה הופעות הייתם: אני נבוכה להגיד שרק באחת, לפני כמה חודשים, ועוד יותר התאהבתי. זמרים נוספים שאתם אוהבים: ריטה, ברברה סטרייסנד, דיידו שיר אהוב (בכלל): בזמן האחרון התאהבתי ב- "Send in the clowns" של ברברה סטרייסנד ו...זהו...

actress

New member
גמ'ני ../images/Emo9.gif

שם: מיכל גיל: 24 תחביבים: בע"ח משחק, תאטרון, כל מה שקשור לעולם השואו ביז אינטרנט ועוד... שיר של גלי אהוב: ממ.. בכמה הופעות הייתם: -------- זמרים נוספים שאתם אוהבים: החתימה שלי (אני לא מפרסמת שמות כי אז הטרולים שעושים נזקים יגיעו
) שיר אהוב(בכלל): לזמרת שמופיעה בחתימה שלי יש הרבה שירים יפים ויש כמה אהובים בטח לא תכירו אותם.

טוב הקטנטונת.. ../images/Emo9.gif

חיחיח... הנה.. שם: נופר גיל:13 וחודש כמעט תחביבים: מוזיקה לרקוד ושירה שיר של גלי אהוב: שמש אדומה (אני חושבת שככה קוראים לזה היא שרה עם מומי לוי..) בכמה הופעות הייתם:(--אף אחת..) זמרים נוספים שאתם אוהבים:אפרת כהן (סורי אני מעריצה מושבעת שלה..) אבריל לאוין אוונסנס כל מיני אני אוהבת.. אני ילדה מגוונת.. שיר אהוב(בכלל): LoNeLy של AKON אני מקווה שזמרים בשפה אנגלית מותרת...(!)(!)(!)

10 הגרי

New member
עכשיו תורי לענות...

שם:הגר גיל:20 תחביבים:נגינה בגיטרה,האזנה למוזיקה,קריאה,רכיבה על אופניים,יוגה,בישול ואפייה,מחשבים. שיר אהוב של גלי:"אל תשכח"(לילה בלעדיך) בכמה הופעות הייתי:נראה לי שהייתי בשש הופעות,אם ספרתי נכון. זמרים ולהקות נוספים שאני אוהבת:דנה ברגר,יהודית רביץ,קאט סטיבנס,ג'יימס טיילור,ניל יאנג,יו 2,קולדפליי,מאיר בנאי,החברים של נטאשה,נירוונה,שוטי הנבואה,מוש בן ארי ועוד. שיר אהוב בכלל:"wild world" של קאט סטיבנס.

willo1

New member
../images/Emo13.gif

שם: שירן
שיר של גלי אהוב: הכל עומד במקום/דרך ארוכה
זמרים נוספים שאתם אוהבים: פוליקר
שיר אהוב(בכלל): אי שם /גידי גוב (אבל את הביצוע עם יהודה עוד יותר
)

למעלה