שרשור היכרות

24שעות1

New member
שאפולי - מזל טוב בתפקיד החדש

אבל למה יש בעיות לא מצליחים לשלוח ולקבל הודעות המערכת איטית איטית ומתנתקת ללא סוף

meytula

New member
סוזי לא יפה לשקר../images/Emo254.gif

כולנו יודעים שהיית רוצה חברה כמו אתי או קרן

בהצלחה ../images/Emo140.gif

על פרטים אישיים אדלג ברשותך שם: גיל: אזור מגורים: מרכז מאכל אהוב: כרובית עם כל דבר ספורט אהוב:החלקה על הקרח, התעמלות אומנותית שיר\\להקה\\סגנון מוסיקה אהוב:לנקיון הבית - דיסקו שנות ה 70, לאוירה - דיויד ברוזה ומני בגר, בשביל הכייף - שנות השמונים העליזות. תכנית הטלויזיה של כל הזמנים - זהו זה ולא אחרת. תוכנה אהובה (מה גם לחנונים יש זכות קיום!) - קיוטקס, זוכרים?
(סתם, אין כזו) פייבוריטית בתכנית:דניאל מסמסים? לא, אבל אסמס בגמר, מצביעה בוואלה. מה התכונה הכי מכוערת שנתקלתם בה בתכנית? איך קוראים לדבר הזה שאתי עושה כשהיא ערה? מי מכל יושבי הוילה היתה רוצים כחבר\\ה? - דניאל וליהי בשביל הסטייל...(היא מתלבשת הכי מגניב בוילה) מהו הקטע הכי מכוער שמישהו עשה בתכנית? החרם על ליז בכיכובן של קרן, ליהי ואתי מי הכי ילדותי בבית? בן מהבנים אורטל מהבנות. תמונה צירפתי בבוקר, ראביט, ג'סיקה ראביט...

שאפולי

New member
כרובית../images/Emo99.gif

יש לך טיפים+מתכון לכרובית מטוגנת? אף פעם לא יוצא לי טוב

כן, אבל יש לי מתכון פצצה בלי טיגון,

אבל עם שמן...
טיגון - אני זורקת לצ'יפסר, כשמקבל צבע זהוב מוציאה, מניחה על מסננת לטיפטוף השמן , אחכ לנייר סופג לאותה מטרה ובסוף קצת מלח הרבה מיץ לימון ושום כתוש לפי הטעם - טעימוס לגמרי. אבל, המתכון הכי הכי טעים לכרובית הוא זה - כרובית גדולה יפה לבנה ושלמה. חצי כוס שמן (עדיף זית) ובתוכה - כפית פפריקה, מלח ופלפל לפי הטעם והכי חשוב - כף גדול ובהריון של אבקת מרק בצל. לערבב. להניח את הכרובית בצלחת גדולה ועמוקה, לשפוך עליה את השמן ולעסות מסאג' כך שכל הכרובית תהיה מכוסה בשמן . ועכשיו - מכניסים למיקרו ל - 20 דקות כשהכרובית עטופה בנייר אפיה. זה ממכר ומה שחשוב, רוב השמן נשאר בצלחת .

KEEK

Member
כרובית לגמרי ממכר ../images/Emo99.gif

כמו חטיף. אי אפשר להפסיק לאכול את זה. אבל מה עם כרובית בפרורי לחם? לא אוהבת? לדעתי זה השילוב הכי טוב.

KEEK

Member
הרגו אותי פה עם המתכונים לכרובית

בדרך הביתה מהעבודה אני עוצר לקנות אחת ולהכין בערב

izmeral1

New member
כול הכבוד KEEK השופלור חח הפרח.

פעם אצרה רופאת ידים זה הירק הכי מזין אותי ואת הבריאות וכמובן את הילדים. ומה דעתך. כורבית אפוייה בשמנת חמוצה וארגנו. כמובן מעט חמאה ובא עם ביצים תרופות. וכמובן ישר לתנור. וזה כמו הקיש ללא בצק בטוח שאתה מכיר. זה מתכון מהישנים ביותר בעולם. ועד היום זה עובד. לא אוהבת רק את הריח בזמן בישול הכרובית בבית. ולהכין את חמוץ בכבישה. עם חריף? אני בזה מאוד טובה? ערב טוב לילה טוב לך.
במער למסך. לא מבינה למה קרן לא נכנסת לי ללב. או בגלל היופי? השחצני מאוד ופלצני. ברמות כי היא לא מושלת. בצילום הרבה יותר נראת טוב צילום תמונה הכוונה. עוד גב כן נכנס ללב.? לא יודעת למה... למה על הכסף מוכר את הדבר החמוד שבו. אולי הוא נגגר להפקה אחרי ההפקה כוונתי. גם שהוא זקוק לכסף בסדר.אבל לא עם קרן. חבל שהם לא הכנסו ליהוק חזק . כי חן ילדה ליד.. המעשים הרעים שלקרן. נסחפתי......

KEEK

Member
אפויה או מטוגנת?

אני כמובן מעדיף את המטוגנת.. ברגיל מרתיחים את הכרובים במים ממולחים עד שהיא מתרככת. אח"כ מחלק אותה לחתיכות, טובל בביצה ואח"כ בפירורי לחם מטגן בשמן זית ואוכל
הכי פשוט שיש. זאת הגירסא המקוצרת (הטעימה) שלי אמא שלי היתה עושה בתנור עם כל מיני תוספות ודברים מעניינים.. משקיעה יותר. אבל כרובית טעימה בכל מצב.

adiyon2

New member
אחלה תודה

אפויה בטח עושים אותו דבר רק דוחפים לתנור, לא?!

אוהבת כל מה שקשור בכרובית

כרובית בפירורי לחם זה הטעם של הילדות שלי אמא שלי חשבה כנראה שזה נורא בריא או משהו, וכמעט כל ערב בחורף היינו אוכלים כרובית טבולה בביצה עם ציפוי פירורי לחם.......יאמי לגמרי.

למעלה