שרשור היכרות!

homets

New member
שרשור היכרות!../images/Emo39.gif

מה דעתכם להכיר את כולם?
אז אני אשמח אם כל אחד ישרשר פה קצת פרטים על עצמו, שם, גיל, ת. לידה, עיסוק, מסר לאומה וכל מה שבא לכם בעצם
אז יאללה, להתחיל לשרשר!
נטלי
 

homets

New member
טוב, אז אני אתחיל../images/Emo9.gif

אני נטלי, מאיזור השפלה, בת 23 בקרוב. לומדת קונדיטוריה ב"בישולים" ונהנית מכל רגע. מתחילה לבנות לעצמי עסק קטן (ובתקווה למשגשג
) בתחום, ובין היתר עובדת בחנות צעצועים ובגדי מעצבים לילדים, ככה שיש לי הרבה עיסוקים.
אוהבת לנסות מלא דברים חדשים באפייה, וכל פעם תמצאו אותי עושה משהו חדש
במיוחד אוהבת לעסוק בשמרים, שוקולד, פטיפורים ופחות אוהבת בצק סוכר וחבריו
מלבד זאת אני גם מנגנת על בס ושרה בזמני הפנוי
יש לי שלושה חתולים מהממים, ואני כמובן נורא אוהבת חתולים
שמחה מאוד שנפל בחלקי לנהל את הפורום הזה!
נטלי
 
טוב אז אני ממשיכה

שמי קרן אמא ל-2 בנות נפלאות עבדתי 4 שנם בקונדטוריה עוסקת בבצק סוכר,אוהבת מאד לעסוק עם שמרים. עוסקת גם בתחום היצירה. כמוך נטלי גם לנו יש חיות ,כלב לברדור אחד,2 תוכים,3 אוגרים ובחצר יש לבעי מלא מלא יונים. מקווה מאד לקחת חלק מאד מאד פעיל בפורום הזה.
 

אירובי

New member
גם אני רוצה

אז ככה: שמי מיה. אני בת 29. עוסקת לפרנסה (אם אפשר לקרוא לזה פרנסה) בתור מורה משלבת לילדים עם ליקוי למידה בכיתות ב-ג.אני עובדת גם בצהרונית של אותו בית ספר. ככה שיוצא שאני עובדת מתשע עד חמש. עושה גם שיעורים פרטיים. יש לי סיפוק מאד גדול מהעבודה ואני מאוד מרוצה. כמובן כמובן שאני אוהבת לאפות- ולא למדתי באופן מקצועי. אבל יש אהבה ואומרים שיש גם כשרון. מאוד הייתי רוצה לשלב את תחום הקולנינרי, אבל אני לא יודעת איך.. (רעיונות יתקבלו בברכה).. חוץ מזה אני מכורה מאוד מאוד לאירובי (אירובי דאנס/מדרגה), זה הכיף שלי. ולא יכולה בלי זה. אני מתאמנת בין-5-6 פעמיים בשבוע. 2-3 שיעורים..
.. זהו זה..האמת.. מצרפת לכם תמונה...
 

Jazz7

New member
שילוב האהבה ב"פרנסה"

שלום, זכור לי מילדות בקיבוץ שהיו כמה ילדים שנצרכו ליחס פרטני יותר ע"י אנשי מקצוע ואחת מהפעילויות שהם היו עושים 1/1 עם אחת מהמלוות שלהם היה לאפות עוגות בקנה מידה קטן, קטן אבל מושלם. אנחנו, הילדים ה"נורמלים", מאד התקנאנו בהם. אם יש לך את הכישרון והאהבה וההזדמנות לשלב את זה גם ב"פרנסה" אני הייתי מנסה. גם אני מתאמנת אירובי מדרגה ועיצוב בעיקר אבל רק פעמיים בשבוע. מספיק בשביל להרשות לעצמי לרקוח ולבחוש, לאפות ולאכול בלי סיכון מיותר. הקינוחים הם דווקא התחום של הבת שלי (12) והיא מאד מתאמצת על זה, משקיעה, ומתכננת. אני עוזרת לה בעיקר בניהול תהליך תקין כדי שהדברים יצאו מוצלחים. אני אשמח אם אוכל לקבל מתכון לקינוח חם לחורף שיש גם הרבה הנאה בהכנתו. תודה רבה
 
בוקר טוב

אני יפעת אמא של 2 נסיכים מדהימים מאזור השפלה גם כן חובבת גדולה של מתוקים - גם לאכול וגם להכין - בניגוד לנטלי אני דווקא חובבת גדולה של בצק סוכר (בין השאר) ומשתגעת מהיצירות המדהימות של הפורום השכן אומנות בעוגות וסתם שוויץ אישי - לאחרונה ירדתי 27 קילו
 

סיוי 24

New member
היי בוקר טוב!!! אני סיון או סיוי מה שמתחשק../images/Emo13.gif

לכם... אני בת 26, נשואה שנה+, גרה בצפון הארץ- באזור עמק יזרעאל. סיימתי תואר ראשון ולאחר שלא רציתי להמשיך לתואר שני החלטתי לעשות הסבה מקצועית וללכת ללמוד קונדיטוריה בצורה מקצועית כי אפייה זאת האהבה הראשונה הכי גדולה שלי. סיימתי לפני כשבוע את הקורס במכללת הולידיי אין בטבריה. הקורס היה מדהים הכרתי אנשים מדהימים,היה מאוד אינטנסיבי במשך 8 חודשים כל יום נסעתי לטבריה נסיעה לא קצרה אך בהחלט הקורס תרם לי המון למקצועיות, לידע, לשיטות העבודה ובעיקר להכרות האמיתית עם העולם הזה- לא עולם ורוד במיוחד כמו שחשבתי אלא עולם עם עבודה קשה מאוד מבחינה פיזית, עם שכר נמוך ובעיקר ללא היצע של עבודה באזור הצפון. זהו, כרגע אני די מובטלת שמחפשת עבודה בכל מיני תחומים... אופה קצת מהבית ושואפת להתפתח בתחום. אשמח לתרום מהידע שלי ולשאוב ידע מכולם... וכמובן לשתף מתכונים ותמונות... המשך יום מקסים לכולם!!
 

ninga 3

New member
../images/Emo68.gifבוקר טוב לכולם כאן ושבוע מבורך

שמי גילה, גרה בחולון (במקור מרחובות, ונמצאת שם כל שבוע אצל אמא, בתחילת החודש נפרדנו מאבי שהיה חולה מאוד) בת 55 - מומולדת ב-3.4 סבתא לשישה יהלומים (שלוש נסיכות ושלושה נסיכים' הגדול יהיה בן 11 ב-4.1.08)צברית ממוצא רומני, נשואה באושר לבעל ממוצא סורי-חלבי. אוהבת מאו מאוד לבשל ולאפות- ובהתאם לתגובות אף מצליחה מאוד...(לאחרונה זכיתי במכשיר "תמי4"בתוכנית של גיל חובב במתכון "צלעות טלה בפירות יבשים") מציירת על בד קנוואס, ועל עץ, מאפרת, ואוהבת דברים יפים... בתמונה החתולה שלנו "נינג'ה" שלא מוכנה שנביא הביתה חתולים נוספים...ממש נינג'ה, פקחית מאוד ומדברת. גולשת בדרך כלל בפורום אוכל חלבי ובקומונה. מאחלת לך נטלי הצלחה ונעשה כמעט הכל להצלחת הפורום, וזה לא קשה, כי ביננו מי לא אוהבת מתוק.....חחח
 

sarae1

New member
../images/Emo6.gifהי גם אני

כרגע גרה בחולון (מזה 3 שנים) אבל במקור ובלב מרחובות וכל שבוע לפחות!!! נמצאת אצל הורי/ אחותי ברחובות אני בת 31 (בדיוק בעוד 6 ימים ב 30.12), מאז שאני מכירה את עצמי אני מבשלת ולאחר שנתקלתי בסיפרה של קרין גורן היא פשוט גרמה לי לאהוב לאפות ולא לפחד מזה לצערי לא למדתי בצורה מקצועית את העניין אבל כל יום מנסה משהו חדש אני נשואה + ילדה מדהימה בת שנתיים ( 28.11) וזהו שיהיה בהצלחה
 

ido0804

New member
הי, אני בעצם הילה ואני "חולה" על אפיה

והתעסקות בתחום אני בת 38 אמא ל3 ילדים, תאומים בן ובת בני כמעת 6 וילדה מקסימה בת 9+ אנחנו גרים בשרון הדרומי אולי השנה אגשים חלום ישן ואתחיל ללמוד קונדיטאות. כי שוקולד, שמנת וחמאה בהחלת עושים לי את זה...... צברתי המון ידע מהרבה אנשים מקסימים בפורומים ובקומונות המקסימות (פירגוש, סימה, סיוי, שולה, דודו, וכניראה ששכחתי כמה אנשים) מצרפת לכם את אחד מאהבות חיי הגדולים (אחד מהם)
 
מצטרפת

אני זהבית בת 31 אמא למעיין בת שנתיים וחצי נשואה לחיים - נומרולוג (אפשר לראות את הקומונה שלנו) ביום יום מנהלת חשבונות ואמא במשרה מלאה אוהבת מאוד את כל נושא הבישול והאפייה ומקווה לעבוד באופן יותר מקצועי בכל מקצועות המטבח
 
שלום קוראים לי לירז

נעים מאוד להכיר את הפורום החדש. אני לירז גרה בחיפה. בת 32 אמא לנעם בת ה- 6 ו- 8 חודשים ואופיר בן ה- 2 ו- 8 חודשים (כן הם נולדו באותו שבוע ללא תכנון מראש) עד לפני כ- 3 שני עסקתי בתחום השיווק והפרסום. בזמן שמירת ההריון שלי עשיתי סוויטצ' בראש והחלטתי לממש חלום ישן ולממש את התחביב למקצוע עזבתי הכל והלכתי ללמוד קונדיטאות בדן גורמה בחיפה במשך 8 חודשים הילדים בקושי ראו אותי. סיימתי את הקורס מיד אחרי המלחמה (כן, עבדתי במלון דן פנורמה במזן המלחמה חוויה) לאחר מכן עבדתי בדן פנורמה כעובדת מן המניין ובשנה שעברה החלטתי לעבוד אך ורק מהבית. כיום יש לי עסק קטן מהבית ואני מקדישה זמן גם לילדי וגם לעבודתי. בקיצור החלום מתממש. אני מקווה שנוכל לתרום גם אחת לשניה מניסיונה ושיהיה לכולם שבוע מתוק לירז
 

revi1985

New member
היי אני רויטל../images/Emo24.gif

בת 22.6 רווקה, יום הולדת ב26/5 ככה שלצערי יש עוד זמן עד החגיגה הבאה
לומדת שנה שניה סיעוד
(אחיות) מתוך 4 (כמעט עברתי חצי) לפרנסתי מטפלת בתאומים בנים בני 4 ואחיהם הקטן בין 4 חודשים ביחד עם אמם. אבל עוד מעט אני מתחילה עבודה חדשה בתור סטודנטית לסיעוד בבי"ח. אהבתי לאפיה תחילה כשהייתי בת 15 בערך כשהתחלתי לעזור לאמא שלי להכין עוגה לשבת ולאט לאט התפקיד עבר אלי. תמיד הייתי מכינה דברים פשוטים עד שהכרתי את קרין גורן. ביום הולדת האחרון קנו לי את הספר שלה ומאז אני לא מפסיקה לנסות מתכונים ונהנת מאוד! אהה וגם יש לי כלבה
קטנה (בת 4) מקסימה ומתוקה
 

חנהפ

Active member
הי, אני חנה../images/Emo141.gif

בישול ואפיה עבורי הם הובי, לפעמים קצת יותר, מעבירה סדנאות בישול ואפיה כשרות ביומיום אני ביולוגית ואמא ל-4 בוגרים. כיף לי כשאני מצליחה להעלות חיוך של נחת אצל הסועדים על שולחני
 

מורן א

New member
נעים מאוד ../images/Emo210.gif

אני מורן, בת 33 מתגוררת עם אשתי, חגית והחתולה שלי בקרית ביאליק. לקונדיטוריה הגעתי במקרה והיום אני יודעת שזה הדבר הכי טוב שקרה לי (לפני כן, ניהלתי חנויות סטימצקי). למדתי בדן גורמה בחיפה, נהנתי מכל רגע ולמדתי המון. התחלתי לעבוד כקונדיטורית ב"קאלה" (אולם אירועים בצפון) והיום אני עובדת במלון "אחוזת יערות הכרמל". קונדיטוריה זו חוויה אחת גדולה, בוודאי תסכימו איתי. אני גם אוהבת מאוד את תחום בצק הסוכר, אך משאירה זאת כתחביב, עושה כמה עוגות בשנה בעיקר לחברים, מכרים ומשפחה. בזמני הפנוי אני כותבת ועוסקת באומנות. שמחה להכיר ולהיות חלק מהפורום. *בתמונה חגית ואני (אני משמאל).
 

מירלה37

New member
היי, אפשר להצטרף???? קודם מזל טוב עלהפורום

אני מבינה שהוא חדש. שמי מרים ואני מהצפון, בת 39 רווקה(יש שידוכים
סתם בצחוק). אוהבת מאד מאד מאד לאפות ולבשל כולם אומרים לי שפשוט טעיתי בכיוון המקצועי והייתי צריכה לפנות לקונדיטוריה במיוחד.......... אולי עוד לא מאוחר. אוהבת להתעסק במיוחד עם שמרים בכל הצורות האפשריות. עובדת במכירות ומשתתפת בפורום של קרין גורן שהיא הגורו שלי באפיה
וכמו כן משתתפת בקומונה של דודו ולירון שהיא גם מדהימה כשלעצמה. מקווה להיות פעילה גם מתחום העזרה והנתינה אך בדרך כלל שואבת מכל המומחים
. ואם מדובר בבעלי חיים אז יש לנו בבית כשבעה חתולים וחתולות שהן יותר של אחותי ואחיינית שלי. אך מחמד ליבי הוא צ'ייס כלבי בן השבע. תערובת של סמוייד וזאב.
 
אז אני אשתתף גם

אורן, בן 32, מת"א, עובד במשרד פטנטים, בזמן הפנוי (כשכבר יש כזה) אני אופה ומבשל, וגם מוכר. כרגע זה מאד בקטן, אבל אני שואף להתפתח בתחום ולהרחיב את ההשכלה והנסיון בתחום. מעבר לזה אני אוהב לעסוק בספורט, ומתכוון לחזור לכך, עכשיו כשאני בהחלמה מפציעה, אוהב לטייל (חרשתי כמעט את כל הצפון ברגל), מוזיקה, סרטים, לקרוא, ללמוד דברים חדשים, גר עם נועה אשתי, נטורופטית, ו-3 חתולים.
 

AINA

New member
היי שמחה להצטרף גם!

שמי נעה בת 24, סטודנטית ,לומדת בחו"ל. אפייה זו התרפיה שלי, ואני מהמכורים למתוק. כך שאני אופה מדי שבוע משהו ומחלקת לחבריי ללימודים, שאני אשמין לבד?? כשחושבים על זה, זה מסביר למה מעגל החברים שלי התרחב :) אני בדכ מה"סמויים", אבל אם אכין משהו ראוי אעלה תמונות
 

bali

New member
מנהל
ואני באה באיחור...

אני ענבל, בת 28 וחצי מירושלים, תאריך לידה מדוייק 7/6/79. לומדת עיצוב מולטימדיה אבל ה-תחביב הכי מושקע של חיי זה כל מה שקשור לקונדיטוריה ואפייה. מסר לאומה - אין דבר כזה שאין מקום לקינוח! יש לו קיבה נפרדת. אתם מוזמנים להציץ בגלריה שלי בחתימה כדי לראות יצירות שלי
מתכונים יינתנו בשמחה.
 
למעלה