שרשור היכרות
- הקפצה

itaym02

New member
יש את כל המחסנים שמיבאים סחורה

מהמזרח. אם יש לך קשר עם אחד מהם - הוא יביא לך. (לי יש, בוהה)

imdark

New member
מיכאל קריס

משחק קצת פחות משנה רמה בארך 20 התחלתי לשחק כמה זמן לפני שיצאה הסדרה התענינתי במקור במשחק בגלל ששמעתי שאין מחשב שמסוגל לנצח בינוני ומאלה מנסה ללמוד כרגע: לבסס את הקריאה שלי (לא רעה אבל אני שוכח די מהר ואדיין לא מספיק נאמק) ומנסה ללמוד להכיר את שיוויון הכוחות והשטח בגו מתקדם כדי לאלות לרמה הבאה בימים הבאים אני אנסה להכנס לKGS אבל לא בטוח שאצליח אז לפני זה אני יכתוב את הניק שלי פה (יש לי הרבה באלגן בבית ורוב הספרים שלי במקומות שאני לא יכול להגיע אלהים אז קצת קשה לי ללמוד ולגעת במחשב אבל אני אנסה)

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gif:]

שם:ויקה גיל:15 משחק גו:התחלתי קצת לעסוק בגו בזמן שגיליתי את הסדרה היקאגו שזה קרה לפני שנתיים משו כזה...רציני התחלתי לשחק בערך לפני 3-4 חודשים ^^~ חשבון באינטרנט: KGS שם משתמש vikitchan רמה:30 קיו...=/

ťťťťť&#877

שם: אנה[אמי XD] גיל: 14 משחק גו: חצי שנה 'ני משחקת משו כזהXD חשבון באינטרנט: neechan ב- KGS רמה: בין 52 ל30 קיו כל פעם המערכת משנה לי ≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈ ∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞±∞

GuyTheSpy

New member
שלום לכולם

שלום, קוראים לי גיא ואני גם חדש בפורום. אני בן 19, מתגייס תוך 5 חודשים והתחלתי לשחק לפני כ4 חודשים. אני באזור ה 17 קיו ושמות המשתמשים שלי הם: Freeman ב IGS GuyTheSpy ב KGS ואני מתכוון לפתור את כל הבעיות שלך לפני כולם

אל תבהלו מהגיל-גם ילדים יכולים לשחק

שם: לידן גיל:12 משחק גו: התחלתי לשחק לפני 5 שנים ואז נטשתי את המשחק עד שהתחילה הסדרה החדשה בערוץ הילדים על הגו ואז חזרתי לשחק רמה: איפה בודקים?

LeCagot

New member
רמה הכי קל לבדוק באינטרנט.

באחד השרתים, משחקים עד שמקבלים דירוג יציב, וזה בערך הרמה שלך.

LeCagot

New member
שרשור היכרות ../images/Emo3.gif - הקפצה

כי הקודם כבר לא קופץ.

שלום

שם:מאור שמש גיל:12 משחק גו 3 חודשים למ רות ששמעתי על המשחק הרבה לפני... הרמה שלי לפי המשחקים היא 23 ק.

biggoron

New member
שלומות :)

שם: רותם גיל: 17(כמעט!) משחק גו: כמעט חצי שנה באופן מתון מאוד מחוסר אמצעים מקווה למצוא שחקנים קרובים והתחיל להנות :) יומטוב

באיחור רציני...../images/Emo41.gif

שם:רעות גיל:13 שמחקת גו: השנה...מהיקארו נו גו... חשבון באינטרנט KGS השם מתמש שלי reut רמה: 28 קיו...יש לי עוד מה ללמוד..

למעלה