שרשור היכרות
- הקפצה

LeCagot

New member
שרשור היכרות ../images/Emo3.gif

הגיע הזמן לדעתי שנכיר אחד את השני, אז חשבתי על שרשור היכרות קטן. כל אחד ירשום מה שהוא רוצה על עצמו, אבל עדיף לרשום כמה זמן הוא/היא משחק/ת, אם יש חשבון בשרת גו ומה הרמה שלו. אז אני אתחיל: שם: שי גיל: 30 משחק גו: למדתי את המשחק בגיל 10, אבל התחלתי לשחק רציני רק לפני שנה. חשבון באינטרנט: LeCagot ב- KGS רמה: לא ממש יודע, מעריך ש- 10 קיו.אולי יותר ואולי פחות
ואתם?

dannyshadow

New member
=)

שם: דני גיל: 14 משחק גו: בעקרון נמשכתי מהיקארו נו גו, ואני משחק משהו כמו שבועיים. חשבון באינטרנט: dannyshado (למה לא נותנים יותר מ10 תווים בKGS?:p) רמה: אממ, 29 קיו בערך.

שלום

אני ליאור אני בן 16 ומשחק גו בערך חודשיים (דווקא נמשכתי לזה מהסרט "נפלאות התבונה" ולא מהיקארו) שם משתמש ביאהוו וב- KGS: MOYSHALLE אין לי מושג מה הרמה שלי אני נראה לי פחות משלושים קיו אבל אני לא יודע כמה בדיוק שיחקתי הרבה בלוח של 9X9 אז המעבר ללוח גדול קצת קשה לי...

Drizt

New member
שלום

שם:רון גיל:14 משחק גו: מאז שהיקארו הגיע לערוץ הילדים חשבון באינטרנט:drizt בkgs רמה: לא יודע מעריך ש30קיו

iddonaim

New member
שלום :)

שם: די ברור מהניק אבל בכל זאת, שמי עידו גיל: 16 משחק גו: פחות או יותר חודשיים למרות ששמעתי על המשחק עוד לפני כן... חשבון באינטרנט: KGS - iddonaim רמה: אין לי שמץ, אבל כנראה בסביבות ה-22 קיו...

gloom

New member
^^../images/Emo66.gif

אני רק קורא כאן... לא ממש כותב... אז שלום :) שם:יואב כמה זמן בעסק: לפני שנה ראיתי את הסרט נפלאות התבונה אבל לא הייה לי כוח להשקיע יותר מידי כי לא מצאתי לוח, מאז ששמעתי שפתחו לזה פורום, קראתי את הבעיות ונמשכתי חשבון באינטרנט: YAHOO רמה- קוראים אותי ביאהוו, אבל ניצחתי בKGS ממש גרועים (ב22.5 ועוד אני הייתי לבן בלי יתרון).... אז מניח שאני 29 קיו

bendelac

New member
שלום

שם: יונה גיל 24 משחק גו: עוד לא. אני משחק משחקים אחרים (שחמט, דמקה, דמקה סינית וכדומה) ותמיד רציתי לשחק גם גו רק שאמרו לי שהחוקים מסובכים. בכל מקרה עברתי על המדריך האינטרקטיבי ואני מתכוון להתחיל לשחק בYAHOO או בשרת אחר בתקוה לראות אם אני תופס את כל החוקים. אם כן, אתם עוד תשמעו ממני
רמה: כמה זה מתחילים? 34?

bluexx

New member
~.~

מתחיל זה 30 קיו הממ... טוב bluexx דרגה אני מניח 30 קיו למה? כי ביניהם אני הכי טוב.. כן כן אני ה30 קיו הכי טוב שיש... התוכנה מתעקשת שאני לא 30 קיו.. הדירוג שלי כרגע עומד על 18 אבל יש לי משחקים שאני באמת מציג רמה של 30 קיו.. יש לי גם משחקים שאיתם אני מנצח 17 קיו ובוטים של 13 ו14 קיו אבל למי אכפת? העיקר שאני 30 קיו

dream ca7cher

New member
אני חדש - מזל שיש שירשור היכרות

שם: יונתן גיל: 13 משחק גו: איזה חודשיים אבל לא הרבה חשבון באינטרנט: yonatan1 ב- KGS רמה: לא הרבה

Ryuusuke

New member
הלו~

רק הרגע גיליתי על הפורום, אבל ניחא :} שם: עידו, אבל כולם קוראים לי ריו (באינטרנט בכל אופן >_>) גיל: 17+- משחק גו: בצורה רצינית בערך שנה, אבל עם מלא הפסקות של כמה חודשים כל פעם. חשבון באינטרנט: Ryuusuke @ KGS רמה: המערכת אומרת קיו 19..

itaym02

New member
איתי, 33, משחק נגד המחשב ב9X9

לפיו המחשב אני קיו12 - נשמע לי טוב מידי

אם מדובר על התכנה

IGOWIN אז כפי שחשדת- היא לא מדד... אני שיחקתי נגדה הרבה ולפיה הגעתי ל8- קיו יציב אבל בסופו של דבר לדעתי היא יותר מזיקה ממועילה. כפי שכבר הומלץ פה בפורום- כדאי לשחק בה כדי להבין את עקרון המשחק ולהפסיק. ככל שמשחקים נגדה יותר, המעבר ללוח שלם נעשה הרבה יותר קשה, וראיית המשחק והיצירתיות שבמהלכים הולכת ונמוגה...

itaym02

New member
טוב - השאיפה היא לשחק עם אנשים

מקוה שבעזרת הפורום יצא לפועל

bluexx

New member
igowin?

זו לא תוכנה ברמה אם אני אקח את הזמן נגדה אני אהפוך לדאן... החיים קצת שונים מהפיגור של התוכנה העלובה הזו כנס ל KGS ותראה אם אתה שווה משהו לידע כללי... ביום הראשון ששיחקתי בו גו הגעתי ל14 קיו ב igowin והייתי 30 קיו.. 30 קיו מאוד נוראי... אין לי כפתור עריכה... רוצים עוד פרטים? אני בן 17 אני מכיר את המשחק רק בגלל נו גו אבל זו סדרה גרועה... עכשיו העלבתי חצי מהפורום.. זו פשוט דעתי עליה, אבל זה בהחלט עורר בי חשק לנסות את המשחק אז אני מניח שהסדרה השיגה את מטרתה הממ.. כעיקרון אני משחק מקצת אחרי שהסדרה שודרה בארץ לראשונה בסך הכל חודשיים עברו כבר "אבל התחלתי לשחק ברצינות רק אתמול" כן אה? אני מסתכל חודש אחורה ואני עדיין רואה שחקן של 30 קיו את הקטע שבו התחלתי לשחק ברצינות אני רואה דווקא ביום הראשון שלי.. אם אתה משחק רק נגד 30 קיו אתה תישאר 30 קיו אני מניח עד היום אני לא "משחק ברצינות" לפחות לא מספיק כדי לחשוב בחצי מהמשחקים או כדי ללמוד גוסקים למיניהם השאיפה שלי כרגע היא ללמוד לשחק כי לאחרונה שיניתי את שיטת המשחק שלי ואני משחק על צדדים ולא על מרכז וזה די הזיק לרמה שלי כי אני לא ממש יודע איך ^^ לא נורא כבר ניצחתי 20 קיו ככה אז רק עוד 2 קיו עד שאני אחזור לרמה הישנה או משהו "^^

The Snow fox

New member
../images/Emo63.gif

עידן, בן 13, מכיר, כמו רבים מסדרת האנימה המעולה HNG, חשבון באינטרנט, אין ממש, ואני בסביבות ה22-23 קיו.

The Snow fox

New member
יוצר מדיי פסיקים, isn't it?../images/Emo63.gif

עידן, בן 13, מכיר כמו רבים מסדרת האנימה המעולה HNGת חשבון באינטנט- אין ממש, ואני בסביבות 22-23 קיו. ;-P

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gif../images/Emo3.gif

שם: חן.
משחקת גו: למדתי לשחק לפני בערך חודש
...
חשבון באינטרנט: אני כמעט כמעט כמעט הצלחתי להירשם ל-KGS בתור skater girl 4 ever, שגם היה הכינוי הקודם שלי פה בתפוז
רמה: לא יודעת כל כך להעריך. אני חושבת ש-46-48 קיו משהו כזה. וחוץ מגו, התחביב העיקרי שלי הוא לשמוע מוזיקה. אני אוהבת הרבה הרבה רוק קליל-כבד והלהקה העיקרית שאני שומעת היא גרין דיי.
שבת שלום, ואגב חזרתי מאילת
חן

פלורי2

New member
אני חדשה.

שם:נילי גיל: 12 משחק גו:למדתי את המשחק הזנה והתחלתי לשחק רציני מאז שלמדתי את זה בשרתי גו. חשבון באינטרנט:ב- KGS רמה: אין לי מושג. נ.ב מישהו יודע איפה קונים לוח גו?

למעלה