שרשור היכרות

Dark faith

New member
שרשור היכרות../images/Emo204.gif

המון חדשים הצטרפו לפורום, ומפה לשם אני גולשת כאן קצת פחות (בסיס סגור...) כך שיצא שאני לא הכי מכירה את הגולשים כאן......מה דעתכם בשבילי ובשבילכם שירשור התפקדות שכזה??
אז ייאלה.... שם: גיל: עיסוק בחיי היום יום (תלמיד,חייל סטודנט וכדומה..): איך התחלתי להתעניין בעולם הרוחות: מאמין/לא מאמין: משהו נוסף שתרצו להוסיף....ותמונה למי שמעוניין לצרף

xXx Galia xXx

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo11.gif

שם: גליה.
עיסוק בחיי היום יום: תלמידה
איך התחלתי להתעניין בעולם הרוחות: אחרי הצפייה בסרט "מגרש השדים" , זה היה מין בוווווום!
מאמין/לא מאמין: מאמינה.

תשובות

שם: אפי גיל: 37 עיסוק בחיי היום יום (תלמיד,חייל סטודנט וכדומה..): מאבטח אישים איך התחלתי להתעניין בעולם הרוחות: וואלה מגיל קטן הייתי אוהב את המיסטיקה מאמין/לא מאמין: בטח שמאמין ! משהו נוסף שתרצו להוסיף....ותמונה למי שמעוניין לצרף: הנה תמונה שמצאתי ב-google

Dark faith

New member
הקובץ שצורף נמחק.

בבקשה לא לעלות קבצים שכאלו שעלולים לפגוע ברגשות גולשי הפורום.

אני

שם:בני גיל:19 עיסוק בחיי היום יום (תלמיד,חייל סטודנט וכדומה..):סטדנט איך התחלתי להתעניין בעולם הרוחות: סתם פעם אחת עשיתי סיאנס אז הנושא מענין מאמין/לא מאמין: מאמין זה קיים ( במיוחד סיאנס)

r i c h r a c h

New member
אני...../images/Emo66.gif

שם:רחלי {אפשר חלי} גיל:14 וחצי עיסוק בחיי היום יום (תלמיד,חייל סטודנט וכדומה..):תלמידה איך התחלתי להתעניין בעולם הרוחות:אההה מאז ומתמיד התעניינתי ולא יודעת התחלתי לגלוש באתרים וכל זה... מאמין/לא מאמין:ברור שאני מאמינה =] משהו נוסף שתרצו להוסיף....ותמונה למי שמעוניין לצרף אין לי תמונה במחשב {תשמחו!}

Black Parade

New member
בא לך לספר לנו על הסיאנס?../images/Emo168.gif

איפה, את מי ואת מי העלתם? מה היו התוצאות?

Xholy shitX

New member
עונה..=]

שם:נעם גיל:14 עיסוק בחיי היום יום (תלמיד,חייל סטודנט וכדומה..):תלמידה איך התחלתי להתעניין בעולם הרוחות: כשהתחלתי להבין שאין כזה דבר יותר מדי צירופי מקרים..ובכלל מאז ומתמיד מאמין/לא מאמין:בטח שמאמינה! משהו נוסף שתרצו להוסיף....ותמונה למי שמעוניין לצרף: ממ נההה..לא מעוניינת

Dark faith

New member
תורי|?!|../images/Emo3.gif

שם:רותם גיל:21 עיסוק בחיי היום יום (תלמיד,חייל סטודנט וכדומה..): חיילת איך התחלתי להתעניין בעולם הרוחות: בטעות מצאתי את עצמי קוראת וקוראת בפורום מיסטיקה אז בזמנו באתר פיצוץ, וזה פשוט התפתח לאט לאט. מאמין/לא מאמין: יאפ יאפ

sha na na revol

New member
../images/Emo204.gif

שם: ניקי סטארלאבר גיל: 22 (!) עיסוק בחיי היום יום (תלמיד,חייל סטודנט וכדומה..): מחצצר. סתם, כותב וכאלה... איך התחלתי להתעניין בעולם הרוחות: סקרנות טבעית... לא ממש *הרהרתי* בזה ברצינות עד שהגעתי למסקנה שזה אמיתי. בתקופה האחרונה. מאמין/לא מאמין: מאמין באופן סלקטיבי. המצפון שלי אומר שכל עוד זה טוב בשבילך, תחיה עם זה... זה מאוד סובייקטיבי. חשוב להדגיש את זה, כי כבר היו אנשים שלא אוהבים את היחס שלי לעניין... אבל זה שלי ואני צריך לחיות עם זה. אני גם לא תמיד מאמין לניסיון של אנשים אחרים, כי קשה להתיימר במקום שאתה לא היית בו וכו'... משהו נוסף שתרצו להוסיף.... אני חדש פה, אבל דיברתי קצת עם המנהלת לפני המון זמן... יום טוב לכולם.

darkwich

New member
^_^ ואני:

שם:סיון גיל:16 עיסוק בחיי היום יום (תלמיד,חייל סטודנט וכדומה..): תלמידה איך התחלתי להתעניין בעולם הרוחות:אמ.. ראיתי אחת ^_^ מאמין/לא מאמין:טוב.. אם ראיתי אחת... יום טוב אנשימים ^_^

Black Parade

New member
אני../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

שם: נילי. גיל: 12. -נראה לי אני הכי צעירה פה
- עיסוק בחיי היום יום (תלמיד,חייל סטודנט וכדומה..): תלמידה =] איך התחלתי להתעניין בעולם הרוחות: מאז ומתמיד התעניינתי במיסטיקה. באיזה שהוא שלב התחלתי לפתח את זה. מאמין/לא מאמין:
ברור
. משהו נוסף שתרצו להוסיף..: יש לי חוש שישי
.

מי אמר אני ולא קיבל?!

טוב אז תורי שם: לינוי גיל: 23 עיסוק בחיי היום יום (תלמיד,חייל סטודנט וכדומה..): סטודנטית לעיצוב והוראת עיצוב איך התחלתי להתעניין בעולם הרוחות: ראיתי מגיל 7 בערך מאמין/לא מאמין:מאמינה!!!

למה אני נשמעת לך כמו מישהי בת 40?

נעלבתי קצת...חחח.... יש לי המון ידע וניסיון אבל אני עוד לא סבתא ואפילו עוד לא אימא או רעיה..חחח...

Laxir

New member
כן, את נשמעת לי ממש כמו אחת מבוגרת

ולא התכוונתי לפגוע.

למעלה