שרשור היכרות

שלמונזה

New member
שרשור היכרות ../images/Emo168.gif

שם: גיל: אזור בארץ: ממתי אני מכיר/ה את רם? כמה הופעות של רם היית? EP אהוב: להקה אהובה של רם: עד כמה את/ה מחה לאלבום החדש? אומנים אהובים חוץ מרם: תחביבים אחרים? וכל מה שבא לכם להוסיף:

dsol

New member
מתפקד ../images/Emo70.gif יאי _../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: 18 וחצי (יותר קרוב ל 19 האמת...) אזור בארץ: אשדוד ממתי אני מכיר/ה את רם? אממ לא יודע... בייגל ממתי הכרת לי אותו ? כמה הופעות של רם היית?
EP אהוב: גיבור גיטרה להקה אהובה של רם: נושאי המגבעת עד כמה את/ה מחה לאלבום החדש? מחכה מחכה !! אומנים אהובים חוץ מרם: המוון ! תחביבים אחרים? אומנות, מוזיקה... לנהל פה
וכל מה שבא לכם להוסיף: אממ סוף סוף ! נכון שלא ציפיתם להפתעה כזו ?! ושלא תחשבו לרגע שפה נגמרות ההפתעות

שלמונזה

New member
אז גם אני ../images/Emo168.gif

שם: יפית גיל: 28 (כן כן זקנה אני מודעת) אזור בארץ: מרכז ממתי אני מכיר/ה את רם? תמיד מהופעות של ערן צור (פריקית של ערן נו חח) למוזיקה מאז שנעה נדנדה עליו הרבה בפורום רוק ישראלי
כמה הופעות של רם היית? 4 אני חושבת שלו אישית + אירוח אצל שי נובלמן + ערב מאוכזבי דפש מוד + ערב אלטרנטיבי של וואלה EP אהוב: עם כל הכבוד לקר המקסים, גיבור גיטרה
להקה אהובה של רם: אני חושבת בתריי זוזיי עד כמה את/ה מחה לאלבום החדש? מאוד מאוד מאוד מאוד אומנים אהובים חוץ מרם: ערן כמובן, גבע אלון/הפלייג בייבי, רונה קינן, אסף ארליך (!!!!!), משינה? ויש עוד הרבה תחביבים אחרים? חוץ ממוזיקה אין לי תחביבים חח וכל מה שבא לכם להוסיף: ח"ח לדודי על פתיחת הפורום [בשכונעים רבים לתפוז, חחח] תעזרו לנו להפוך את הפורום להיות פעיל ביותר! והא כן אני רוצה להיות מנהלת אוף
[אני לא יכולה כי יש לי יותר מידי פורומים בניהולי]

mulon1984

New member
אני ראשון!!!

שם: מולי יחבס גיל: 23 אזור בארץ: דרום יבנה ממתי אני מכיר את רם: טכנית, מאז כיתה י'א, כששמעתי לראשונה את "אני טקסט פוליטי?" ו"מתנה לחג" במסיבה והתאהבתי. אבל ממש להכיר זה היה לפני שנתיים כשהתחלתי לשמוע "בתריי זוזיי" ו"נוודי האוכף". כמה הופעות של רם הייתי: כבר לא זוכר. אבל מאז ששמעתי שהוא מופיע אני משתדל להגיע לכולן (חוץ מבחיפה). איפי אהוב: את מי אתה אוהב יותר, את אבא או את אמא? להקה אהובה של רם: קשה מאוד לענות על זה. אפילו בלתי אפשרי כשמדובר בלהקות שממש ממש ממש שונות אחת מהשנייה. תלוי במצב רוח. עד כמה אני מחכה לאלבום החדש: מאוד!!! חוץ מרם אני אוהב את: כל מי שהיה, יצא או קשור לנושאי המגבעת (ג'ינג'יות, ריר, רוגל אלפר וכ'ו), פאנקייק, analog pussy, nightwish, skinny puppy, sleep furiuos, ג'וני קאש, דפנה הועוגיות, המכשפות וכל מה שנותן בראש. תחביבים אחרים: יוצר וקורא קומיקס.

אוקיי

היו את כל הדיונים האלה בהופעה למען החיילים.. שלא אהבת כמעט אף להקת טין ספיריט והאמנים שאתה שומע מסבירים הכל-אתה אוהב שואו פריקי כזה, אבל אתה לא שומע מוזיקה מספיק "יצירתית" לא איכותית מספיק^^

mulon1984

New member
ת'אמת, אני שומע הכל

ואני לא מאלה שאומרים סתם "הכל". אני ממש שומע הכל: יוסי בנאי, זהר ארגוב, בריטני ספירס, ויואלדי, יוסי אלפנט, קריידל אוף פילפ, פנתרה, פאלפ, טו-פאק, זיזי-טופ וכ'ו... בנ'אדם, אתה תראה איזה מוזיקה יש לי באמפי אתה תיכנס לבלבלות. הדרישה היחידה שלי ממוזיקה היא שהיא תהיה איכותית. בגלל זה אני לא אשמע את כל השירים של בריטני אלא רק את טוקסיק. ואני אשמע בכיף דקלון וחיים משה, אבל לא את שרית חדד. שמעת פעם את sleep furiuos? הם להקה "יצירתית". אבל הם טובים. ופאנקייק עושים בדיוק אותה המוזיקה כמו שייגעצ אבל הרבה יותר טוב.

ממ אוקיי

דבר ראשון, כל הכבוד.. אני מעריך כאלה שלא מקובעים ושומעים הרבה סיגנונות. גם אני כמוך, יש הרבה מזרים מזרחיים ופופיים וראפרים שאני שומע ואוהב. קריידל אוף פילת'-הם מה שנקרא "יצירתית"
ושייגעץ לא בדיוק כמו פאנקייק אבל אני באמת אוהב יותר את פאנקייק, הם יותר חזקים כאלה

mulon1984

New member
אז נראה לי

שממש פספסת. שייגעצ זה לגמרי פאנקרוק וואנבי.

גוטשה

New member
אוקיי

שם: אביגיל גיל: 14 וחצי אזור בארץ: מרכז ממתי אני מכיר/ה את רם? תחילת 2005 ככה כמה הופעות של רם היית? 2? EP אהוב: גיבור להקה אהובה של רם: אממממ, אני אלך על נושאי המגבעת עד כמה את/ה מחה לאלבום החדש? הכי אומנים אהובים חוץ מרם: בורן ראפינס, ביטלס, דילן, מיילס דיוויס וחברים (אין לי כוח לכתוב) תחביבים אחרים? לנגן X: וכל מה שבא לכם להוסיף: אני צריכה ללכת >:

אווקי דווקי

שם: יחזקאל (חזקוש) ישורון גיל: 17 (בעוד 5ימים
) אזור בארץ: תל אביב ממתי אני מכיר את רם: שניים בערך, מערוץ 24 בכמה הופעות של רם היית: כלום ;-[ (אבל ראיתי הופעה באינטרנט! D:) EP אהוב: קר אני מניח להקה אהובה של רם: נושאי המגבעת
עד כמה אתה מחכה לאלבום החדש: עד מאוד אמנים אהובים חוץ מרם: איפה הילד (וחמי רודנר לבד), אינפקציה, ירמי קפלן, הקספרים, דן תורן, מוניקה סקס (וחבריה) ועוד.. תחביבים אחרים: לעשות מוזיקה עם להקתי, טלוזייה, מחשב..אנערף >< ומה בא לי להוסיף: לעשות קקי זה כיף!

Latisia

New member
(=

למרות שאני לא בטוחה שאני כול כך מתאימה לכאן שם: שרי גיל: 19 אזור בקנדה: טורנהיל, וואן, אונטריו. בעיקרון זה אחת מהפרברים של טורונטו. ממתי: מכירה את רם חצי שנה הופעות: 0 להקה אהובה של רם: נושאי המגבעת (לצערי אני מכירה רק אותם אבל הם בהחלט אהובים!) איפי: גיבור גיטרה אמנים אחרים: (רשימה מצומצמת) קספר,מוניקה, יוני בלוך, נושאי המגבעת, לד זפלין, רדיוהד, מיוז, דה פיקסיז,ג'ף באקלי,פינק פלויד, מליסה והחיפושיות. תחביבים: מוזיקה, קולנוע וגיטרה

Latisia

New member
לא...

במקור מישוב קהילתי (מושב כזה) דרומית לאשדוד. אני לא מכירה אף אחד בישראל (בכול אופן) שקוראים לו שרי... באנגלית כותבים את שמי sherry.. כמו שרי אריסון P: חח.. משום מה תמיד למורים בארץ היתה בעיה עם השם שלי. תמיד היו קוראים לי שארי או משו.

mulon1984

New member
יופי!

חשבתי שאת שרי (saray) אחת שאני מכיר מכפ"ס וזה היה יכול להיות מוזר.

dsol

New member
בטח שמתאימה !_../images/Emo189.gif

מזו השטות הזו לא...

indian tea

New member
בקשר לציטוט שלך

הוא מ"עישון" של פול אוסטר ? כבר הספקתי לשכוח, קראתי איפה שהוא שורה כזאת עם 42 זה היה מוטיב כזה שקראתי בספר, רק שזה היה די מזמן. אז כן?

L i l o s h

New member
אז ככה..

אני מעדיפה לא להיחשף (כזו אני, מסתורית...). אתם יכולים לקרוא לי לילוש,בת 23. אני ורם זו היכרות ארוכת שנים ...עוד מימי "נושאי המגבעת"... ברור שאני מחכה לאלבום החדש, איזו שאלה. חוץ מרם ,אני אוהבת עוד המון אמנים...בעיקר רוק אני מאוד אוהבת את הביטלס, בוב דילן, ג'ניס ג'ופלין ,פליטווד מק, אוזי אוסבורן / בלק סאבת', פינק פלויד ,פיקסיס ועוד המון רבים וטובים... ישראלי אני בעיקר מאזינה לקספרים (בעיקר הדיסק השני), רוקפור,סחרוף,הג'ירפות ובטוח ששכחתי מלאאאא כרגע.. אממ,תחביבים?...אני בנאלית , כמו כולם אוהבת הופעות ,ספרים , סרטים , לבשל ולצחוק כמה שיותר... בעיקר משטויות. זהו ...

למעלה