-שרשור היכרות-

DaNk55

New member
-שרשור היכרות- ../images/Emo13.gif

כדי שאני אכיר פה את הבנות יותר טוב (אני טועה אם אני אומר שחוץ מהמנהל וממני אין פה בנים?), חשבת שיהיה הכי טוב אם לפתוח שרשור היכרות. אז ככה- שם: גיל: תוכנית מועדפת ב'ביפ': שיגעון ראשי: שיגעון משני: סמיילי אהוב (שאלה רטורית): מאכל אהוב (כנ"ל): ועכשיו שלי: שם: דן גיל: 13 (בספטמבר 14) תוכנית\תוכניות מועדפת\מועדפות ב'ביפ': הקומדי סטור, האקדמיה, החטָא ועונשו, סאות' פארק שיגעון ראשי: פרנאודיות שיגעון משני: פיצול אישיות (משתחרר מדי פעם..
) סמיילי אהוב (שאלה רטורית):
\
\
מאכל אהוב (כנ"ל): אבטיח (כאילו שאני אומר משהו אחר לידכם..)

אסִי

New member
יש כאן עוד כמה בנים... הנה שלי:

שם: נמנמ... NEXT. גיל: כמעט 14. תוכנית מועדפת ב'ביפ': אהמממ... את כל התוכניות, חוץ מכמה. שיגעון ראשי:
שיגעון משני:
X2 סמיילי אהוב (שאלה רטורית):
מאכל אהוב (כנ"ל): פיצה, בורגר, ספגטי ושאר ירקות.

mominman

New member
אני בן ../images/Emo70.gif כאילו מומין - מן ... ../images/Emo8.gif

שם: אליאור
תוכנית מועדפת ב'ביפ' : הכל , במיוחד מ.ק22 חוצמזה ג'ון סיוטארט וגליק הזה.. שיגעון ראשי: סדרות מצוירות נוסטלגיות שיגעון משני: מ.ק22 סמיילי אהוב (שאלה רטורית): כולם .. אבל במיוחד
מאכל אהוב (כנ"ל): מממ... הכל

DAND00SHY

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif

שם:דניאל... נראה לי... גיל: 12 ועוד 12 יום זה יהיה 12 ו7 חודשים... (אני הכי קטנה בפורום!) תוכנית מועדפת ב'ביפ': אמ... האקדמיה
שיגעון ראשי: פוף... שאלה קשה... יש לי הרבה מצבי כפית לאחרונה...!?!? שיגעון משני: אמ... אני מכורה לסמיילים של תפוז! סמיילי אהוב (שאלה רטורית): אמ... נראה לי שזה...:
מאכל אהוב (כנ"ל):
וטאקו...!

אוש7יתי

New member
אניי!

שם:בפעם האחרונה שבדקתי השם היה אושרית... גיל:16
תוכנית מועדפת בביפ:האקדמיה אבל יכול ליהיות שעכשיו יהיה גם פיוצ'ורמה... שיגעון ראשי:אמממ...חולשה לאבטיחים שיגעון משני:חולשה לנוסבי
סמילי אהוב:
(-מוטי)
מאכל אהוב-אבטיח ופיצה!(לא ביחד...
) לא מזמן עשיתי שאלון הוא בטח בעמוד השני כבר אז אתה יכול ליראות שם תגלה עלינו דברים חדשים....

../images/Emo140.gifליליליילילילי

שם:הדס גיל:13 (בספט' 14) תוכנית מועדפת ב'ביפ':מלקלום באמצע שיגעון ראשי:אבטיח שיגעון משני:גלידה סמיילי אהוב (שאלה רטורית):
+
מאכל אהוב (כנ"ל):
+
חחחחחח

gilmorefreak

New member
אממ..אתה טועה..

כמו שכבר אמרו..יש את אליאור ואת אור..ולא זוכרת אם יש עוד..
שם:איילת
תוכנית מועדפת ב'ביפ':חברים, האקדמיה
שיגעון ראשי:אממ..שימוש יתר שסמיילים
שיגעון משני:צפיית יתר בתוכניות טלוויזיה(
)
סמיילי אהוב (שאלה רטורית):מוטי-
,
[
]
מאכל אהוב (כנ"ל):פיצה,
ומלון..אממ..שוקולד

darkman 36

New member
אני כאן..

בימים האחרונים חברה שלי מירושלים באה אלי לכמה ימים והיינו עסוקים ב.. הממ.. עניינים פרטיים בחדר שלי ולא נכנסנו לפורום

נו כי בקשתם....

שם: ליהי גילי המופלג הוא 18 ו (ממש רגל אחת בקבר) תכנית בביפ: ערוץ הצחוק מציג/החטא ועונשו/דאבל דייט שגעון ראשי: סטאנדאפ פרטי משלי (מי שהבין הבין סבבה לו) שגעון משני: להתחכך בסטאנדאפיסטים בכל עת סמיילי אהוב:
מאכל אהוב: פופקורן

למעלה