שרשור היכרות...

MrJacKasS

New member
שרשור היכרות... ../images/Emo124.gif

כל אחד נא לרשום: שם: גיל: מקום מגורים: דמות אהובה: סדרות אחרות חוץ ממש"ה:

MrJacKasS

New member
../images/Emo26.gif

שם: אורי גיל: 15 מקום מגורים: כפר-סבא דמות אהובה: בינתיים, פז סדרות אחרות: "חברים", "של מי השורה הזאת בכלל?", סיינפלד

Charmed 4ever.

New member
אני! ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

שם: ניצן. גיל: 15 עוד פחות מחודש, יום אחרי מיטלי. מקום מגורים: הוד השרון. דמות אהובה: אריק
סדרות אחרות: מכושפות, סמולוויל, גולשים בזמן.

Miss CB

New member
מו ../images/Emo105.gif

שם: טלי גיל: 14 וחצי מגורים: רעננה דמות: הייד!! סדרות, חברים, סיינפלד, 24!!!, זהו בערך נראה לי

Kryptonite

New member
אני...../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

שם: צחי גיל: 14 וחצי מגורים: ראשלצ"י דמות: דונההה...
סדרות: סמולוויל
, חברים, מכושפות, באפי, נני לפעמים... וזהו.

Danihell1

New member
me...../images/Emo9.gif

שם: דניאל מגורים: מושב בדרום דמות: הייד סדרות: משמרת שלישית...וזהו בעיקרון, לא רואה הרבה סדרות... נראה לי שזהו.. מזל טוב לפורום!

Bohemian kid

New member
moua../images/Emo13.gif

שם: שקד עיר: RLZ דמות: פז, וקיטי - הם פשוט קורעים אותי
סדרות: יש כ"כ הרבה... טוב אני אתחיל לפרט: מש"ה (אז מה אם אמרת בלי
), רב"י, סמולוויל, מכושפות, תהרוג אותי וזהו, חבירם, בומטאון, 24, ג'ו מיליונר ,בוורלי הילס 90210, חברים, משחק החיים גולשים בזמן, משמרת שלישית, לו"ק, ג'רמיה, יש עוד כמה, ברחו לי. אה ועוד סדרה שלא תפורט כאן.

HuGo Hell

New member
Me Me! ^___^ ../images/Emo1.gif

שם: אופיר גיל: 14.5 באוקטובר 15 :X מקום מגורים: רעננה דמות אהובה:אריק סדרות אהובות אחרות חוץ ממש"ה: מכושפות, באפי, אנג'ל, גולשים בזמן, ציפורי טרף (Birds Of Prey) ומכושפות

Bishnet

New member
עכשיו אני! ../images/Emo13.gif

שם: גיא גיל: 14 מקום מגורים: גם אני מרעננה! דמות אהובה: עדיין לא ממש החלטתי...

עלפית

New member
אתה לא בדיוק בן 14 וחצי..../images/Emo8.gif../images/Emo142.gif

חודשיים וחצי זה לא חצי שנה צחי

Kryptonite

New member
*ממרפק את שלי*../images/Emo168.gif

ששששש...! אני בן 14 וחצי, אל תקשיבו לה...

Kryptonite

New member
אתם שוכחים שאני יכול למחוק../images/Emo168.gif

הודעות בפורום הזה.
ובסדר, אני מודה, אני לא 14 וחצי. אבל אני יותר גבוה משקד....

You Go Girl../images/Emo70.gif

לא חשבתי שיש אנשים שהדמות האהובה עליהם היא הייד, אבל מסתבר שטעיתי... כל הכבוד! בכל אופן: שם: גל גיל: 14 מגורים: פ"ת דמות: הייד, אופקורס! ומהבנות ג'קי בלי שום ספק... סדרות: 24 (ה-סדרה! מתי כבר יפתחו לה פורום?!), בנות גילמור, חברים, וזה הכול בערך...
בכל אופן, רציתי לברך על פתיחת הפורום לסדרה מספר 1 בטלוויזיה, מופע שנות השבעים (לא רק "שנות השבעים" כמו שערוץ 3 המטומטמים החליטו בלי שום סיבה הגיונית), ולמרות שגם אני רציתי להיות מנהלת פורום הסדרה בתפוז, אני מאחלת המון בהצלחה לצחי עם התפקיד. מייזל טוב!

Bohemian kid

New member
את די טועה...

לthat 70's show בערוץ 3 אכן קוראים מופע שנות השבעים. יש עוד סדרה בערוץ 3 שקוראים לה שנות השבעים.

Miss CB

New member
רבע עוף ../images/Emo32.gif, אני יודעת ../images/Emo105.gif

24... 24... גו, גו 24... באמת למה אין עוד פורום?! בטוח מישהו הציע את זה למה הם לא פותחים אחד כזה?! אבל צ'מעי: כשבפורום מש"ה שמים ספוילר בלי לסמן בטעות, זה לא כזה ביג דיל. זה מבאס אבל אי ןפה מתח או משהו, נו אז הרסו לך איזה פרק. אם בפורום 24 אני אקרא בטעות ספוילר זה לא יגמר טוב!!! בכל אופן, הייד רולז.

למעלה