שרשור -היום שלי-

שרשור -היום שלי-

*את רואה נועה? אני כבר מקיימת את מה שרשמת* *כולם מוזמנים להגיב להודעה זו ולשתף אותנו באיך עבר עליהם היום* אז ככה... היום בבוקר היו לי שעתיים חופשיות אז נשארתי בבית ואמא שלי העירה אותי מוקדם כדי שאני אתכונן למבחן בהיסטוריה שהיה לי היום. שאלתי את אמא שלי אם אני יכולה ללכת לגיוסים עם חברה שלי בבית ספר של החניכים שלי והיא אמרה לי שלא והתחילה לצעוק עלי (איזו דרך נפלאה לקום על הבוקר). למדתי קצת להיסטוריה ואז הגיע הזמן לתפוס מונית וללכת לבית ספר. אני וחברה שלי נסענו לבית ספר והגענו בזמן להפסקה אז תפסתי שתי בנות מהכיתה שלי שלמדו גם הן להיסטוריה והתחלתי ללמוד איתן. בתחילת השיעור השלישי נודע לנו שהמורה לאנגלית לא הגיעה היום לבית ספר ושיש לנו עכשיו שעתיים חופשיות (משמע- יכלתי להגיע לבית הספר בשעה 12). למדנו כל השעתיים להיסטוריה ואז הגיע המבחן... הוא הלך לי כל כך חרא
לרב השכבה הוא הלך חרא... ואז הגיעו שעתיים אחרונות וגיליתי שאין לי גם ביולוגיה (משמע- יכלתי לבוא ב-12 למבחן ולחזור הביתה). חזרתי הביתה, ראיתי קטנטנות, ניסיתי להתכונן לבוחן בביולוגיה אבל הייתי עייפה אז נמנמתי עד שעה 6, ראיתי המורדים ונכנסתי לפורום
יום מרתק נכון

Alexis14

New member
היום שלי.../images/Emo113.gif

קמתי בבוקר... התבאסתי שאין שלג
... הלכתי לבי"ס... היה לי לשון מדעים - בעעעעעעע מדעים - בעעעע לשון חברה- חחח עבדנו על המחנכת שלא עשו לנו אקטואליה בשעה ראשונה אז כל השיעור החלפנו תורות מי מקריא את העיתון... היה קורע... בסוף השיעור הדלת של הכיתה נתקעה אז הפסדנו חצי משיעור ספרות ספרות- מבחן על חצי שיעור... וזהו... הכלבה שלי ממש חולה... ואני מבואסת בגלל זה...

כל הכבוד...../images/Emo13.gif!!!

אז איזה יום חרא היה לי!!! חבל-לכם-על-הזמן!!! אבל הוא הישתפר ליקראת הסוף... אז אני קמה בבוקר מאושרת - יש יום של"ח!!! אני באה לבי"ס ועל הבוקר לשון.. ממש המיקצוע האהוב עלי. אחריו של"ח! רק מה - הכיתה המפגרת שלי החליטה שלא יהיה שלח כי המזג-אוויר היה לא משהו אז הם לא הביאו ציוד וביגלל זה כולנו נידפקנו! אז כולנו היתעצבנו שלא יוצאים והחלטנו להבריז מכל היום... אני ועוד ארבעה ילדים הלכנו ראשונים ועוד היו אמורים להבריז - רק מה - כל השאר נמושות פחדנים נישארו בכיתה ואנחנו נידפקנו! עכשיו רוצים להשעות אותנו ליומיים וכבר דיברו עם אימא שלי בטלפון, ועכשיו לא רוצים לתת לי ללכת לא לפעולה ביום רביעי ולא לסמינר שיש לנו בשישי שבת! אוףףףף!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו בדיוק חזרתי מהשבט, המרכזת הדרכה שלנו עזרה לנו להיתכנון למיבחן במתמטיקה (שביגללו דחינו את הפעולה לרביעי), היא כ"כ חמודה!
!!!!איזה 3 שעות היא ישבה והסבירה לנו את כל מה שלא הבנו (וזה היה ממש הרבה...)! והבנים שלנו קנו אוגר... איזה מתוק! וקוראים לו רקס
שיחקנו איתו ואז ילדה אחת שאלה מה זה אז אני אומרת לה שזה עכבר אז היא צועקת: אאאה! הצילו!!! ניגעתי בעכבר... אאאיייכס! ועוד כמה שנגעו בו מתחילות לצעוק, והשאר ניקרעים מיצחוק...
! וזהו... עכשיו חזרתי הבייתה להמשיך לילמוד חשבון... כמה נחמד.... נועה.

היום שלי :)

קמתי בבוקר באיזה 8 וחצי כי התחלתי ב9... התארגנתי והלכתי לביתצפר. בלה בלה בלע הלכתי...ואז היה שיעור מדעים ושני ילדים הלכו מכות והיה מצחיק.... ואז היה יהדות (בעצם קודם היה יהדות.....) ואז היו שעתיים מתמטיקה וסתם היה מצחיק.... (יש לנו מורה כלכךךךך מצחיק! שהוא מחייך יש לו את הפרצוף הכייייי מצחיק בעולם!) ואז היו תחנות לקראת התיכון- שנה הבאה... של כל המקצועות בחירה- אנחנו עברנו רק הרצאה בקשר לאומנות.. וזה נראה לי ממש מעניין ואולי אני אלך לזה.... ואז היה מבחן בשל"ח עם 4 (!!) דפים... והיה קשההה.... ואז אממ היו אמורות להיות לי שעתיים ערבית אבל הכיתה השנייה השלימה מבחן אז שיחררו אותנו...והלכתי הביתה.. היה דווקא יום חביב. שונאת ימים רגילים.... באמת... יש לי כלכך (!) הרבה כאלה... לא מיוחדים.

למעלה