מאי חסרת טאקט
היא לא הייתה שם.מאי חסרת טאקט
היא בעצמה הבינה אחר כך כנראה שלא מתאים ומחקה.היא לא הייתה שם.
עמוד האינסאגרם של פנאי פלוס העלה, היא סה"כ שיתפה
ולחשוב שהדבר הכי נורא שהיה אמור לקרות עבורו אתמול בערב זה ההפסד.מסכן ארז...
החגיגות היו נידחותולחשוב שהדבר הכי נורא שהיה אמור לקרות עבורו אתמול בערב זה ההפסד.
איך החיים מקבלים פתאום פרופורציות.
מעניין מה היה קורה אם במקרה היה זוכה, הרי לא היו יכולים לקחת לראיין אותו ולחגוג לו.
כן, היא מקסימה. רואים שהלב שלה איתו. הם כנראה החליטו לתת לו זמן עם המשפחה. בטח יבקרו אצלו השבוע.מאי שלקה ומוגרבי החליטו יחד לא ללכת להלויה כדי לתת לאיסקוב זמן לבד עם המשפחה,
כך עפ''י מאי
ממש ״מקסימה״, מחפשת עוד דקת פרסום על הגב שלו, מי מעלה דברים כאלה?כן, היא מקסימה. רואים שהלב שלה איתו. הם כנראה החליטו לתת לו זמן עם המשפחה. בטח יבקרו אצלו השבוע.
אי אפשר לדעת, אולי המשפחה ביקשה מהם לא להגיע אתמול. המסיבה בעקרון היתה אמורה להיות מסיבה לרגל סיום האח.היו צריכים ללכת להלוויה.
אם חלילה היה קורה לאחד מהם
איסקוב לא היה מוותר היה הולך ותומך .
חן הגעיל אותי אתמול
גם אנה
כמה שעות אחרי הבשורה הקשה
יצאו לחפלה שתו שרו ורקדו.
איסקוב היה חבר טוב שלהם
יצא למציאות הכי נוראית
והם המשיכו לבילוי משמח.
האבל מתחיל מרגע הבשורה.אי אפשר לדעת, אולי המשפחה ביקשה מהם לא להגיע אתמול. המסיבה בעקרון היתה אמורה להיות מסיבה לרגל סיום האח.
גם לי זה צרם אבל האבל עדיין לא התחיל.
בכל מקרה אפשר לחגוג אבל לא להעלות צילומים.
לא מתאבלים לפני לוויה. מותר להתגלח, להתקלח ולעשות סידורים. כמובן שאף אחד שבעצב לא יחשוב על ללכת ולהנות אבל בעקרון לא מתאבלים עד רגע הקבורה, גם אם זה לוקח ימים או יותר.האבל מתחיל מרגע הבשורה.
הבנתי שמאי כתבה שזו החלטה שמוגרבי שלקה והיא קיבלו ביחד.
לא התכוונתי מה לפי ההלכהלא מתאבלים לפני לוויה. מותר להתגלח, להתקלח ולעשות סידורים. כמובן שאף אחד שבעצב לא יחשוב על ללכת ולהנות אבל בעקרון לא מתאבלים עד רגע הקבורה, גם אם זה לוקח ימים או יותר.
גבוה מאוד בשביל רשת. רייטינג סביר לעונה כמו משדר באמצע היונה. הם מבסוטים העיקר. התוכנית היתה לא מושכת אתמול ולא מעניינת, יותר מדי ראיונות סתמיים. קטעי הקישור שאמורים לרגש לא מעניינים. המתח היה מי מבין ה 4 יקח באמת את הגמר. זה היה פתוח והיתה אשליה שכל אחד יכול לקחת שבעצם כיוונו רק ליובל.רק אני חושבת שהרייטינג לגמר היה ממש נמוך?...23%
לא ראיתי את הגמר ... אולי בגלל זה?רק אני חושבת שהרייטינג לגמר היה ממש נמוך?...23%
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.