** שרשור "היום שאחרי...." **

מצב
הנושא נעול.

Julia12344

Well-known member
היא לא הייתה שם.
עמוד האינסאגרם של פנאי פלוס העלה, היא סה"כ שיתפה
היא בעצמה הבינה אחר כך כנראה שלא מתאים ומחקה.
זה ממש לא במקום, בכלל כל ההתנהלות שלה מהערב סביב זה, כאילו היא מינימום בת זוג שלו, שתשחרר כבר,
נישק את תרצה מולה ומול כל המדינה אתמול, מה עכשיו היא צריכה הזמנה לחתונה כדי להפסיק להתעלק.
לא ממש נראה שהוא רוצה אף אחד מהם שם.

ליידי מחבת22

Well-known member
ולחשוב שהדבר הכי נורא שהיה אמור לקרות עבורו אתמול בערב זה ההפסד.
איך החיים מקבלים פתאום פרופורציות.
מעניין מה היה קורה אם במקרה היה זוכה, הרי לא היו יכולים לקחת לראיין אותו ולחגוג לו.
החגיגות היו נידחות

Julia12344

Well-known member
כן, היא מקסימה. רואים שהלב שלה איתו. הם כנראה החליטו לתת לו זמן עם המשפחה. בטח יבקרו אצלו השבוע.
ממש ״מקסימה״, מחפשת עוד דקת פרסום על הגב שלו, מי מעלה דברים כאלה?
כנראה שגם ניסו לנפנף אותה והיא עדיין נדחפה למוגרבי.

QueenB55

Well-known member
היו צריכים ללכת להלוויה.

אם חלילה היה קורה לאחד מהם

איסקוב לא היה מוותר היה הולך ותומך .

חן הגעיל אותי אתמול
גם אנה
כמה שעות אחרי הבשורה הקשה
יצאו לחפלה שתו שרו ורקדו.
איסקוב היה חבר טוב שלהם
יצא למציאות הכי נוראית
והם המשיכו לבילוי משמח.

KAPSULA1

Well-known member
היו צריכים ללכת להלוויה.

אם חלילה היה קורה לאחד מהם

איסקוב לא היה מוותר היה הולך ותומך .

חן הגעיל אותי אתמול
גם אנה
כמה שעות אחרי הבשורה הקשה
יצאו לחפלה שתו שרו ורקדו.
איסקוב היה חבר טוב שלהם
יצא למציאות הכי נוראית
והם המשיכו לבילוי משמח.
אי אפשר לדעת, אולי המשפחה ביקשה מהם לא להגיע אתמול. המסיבה בעקרון היתה אמורה להיות מסיבה לרגל סיום האח.
גם לי זה צרם אבל האבל עדיין לא התחיל.
בכל מקרה אפשר לחגוג אבל לא להעלות צילומים.

QueenB55

Well-known member
אי אפשר לדעת, אולי המשפחה ביקשה מהם לא להגיע אתמול. המסיבה בעקרון היתה אמורה להיות מסיבה לרגל סיום האח.
גם לי זה צרם אבל האבל עדיין לא התחיל.
בכל מקרה אפשר לחגוג אבל לא להעלות צילומים.
האבל מתחיל מרגע הבשורה.
הבנתי שמאי כתבה שזו החלטה שמוגרבי שלקה והיא קיבלו ביחד.

KAPSULA1

Well-known member
האבל מתחיל מרגע הבשורה.
הבנתי שמאי כתבה שזו החלטה שמוגרבי שלקה והיא קיבלו ביחד.
לא מתאבלים לפני לוויה. מותר להתגלח, להתקלח ולעשות סידורים. כמובן שאף אחד שבעצב לא יחשוב על ללכת ולהנות אבל בעקרון לא מתאבלים עד רגע הקבורה, גם אם זה לוקח ימים או יותר.

QueenB55

Well-known member
לא מתאבלים לפני לוויה. מותר להתגלח, להתקלח ולעשות סידורים. כמובן שאף אחד שבעצב לא יחשוב על ללכת ולהנות אבל בעקרון לא מתאבלים עד רגע הקבורה, גם אם זה לוקח ימים או יותר.
לא התכוונתי מה לפי ההלכה

התכוונתי בהרגשה אתה מיד מתאבל אחרי שאתה יודע.

VShado

Member
לגבי החגיגות של חן ואנה שאוהבים את איסקוב באמת אתמול בלילה- יכול להיות שמההפקה עודדו אותם לצאת ולהפגש?
חשבתי על זה ולדעתי חן יצא כמעט הכי לא טוב בעונה הזו. כולם קיבלו טונות של ביקורת (מאי/מאור/שירז) אבל מנגד קיבלו מלא אהבה ומחמאות והרמות- מרגישה שחן פחות. הבדיחה על היותו עציץ עברה כל גבול ולדעתי כמי שנכנס מלכתחילה כאישיות מורכבת ומתאבלת, הוא יצא לא טוב והייתה לו עונה קשה והוא עמד איתן יחסית. הייתי הראשונה לשפוט אותו במהלך העונה דווקא כי עשה רושם של בחור רגיש ואכזב קצת.
בוחרת לא לשפוט, עם כל הכאב על איסקוב גם לחן מגיע להתפרק ולהשתחרר עם חברים. איסקוב היה ברגע פרטי עם המשפחה. לגבי העלאת הסטורי אני לא עוקבת אחריו אבל זה גם מצופה מהם ואלו הם חייו של הדור.

אחמאודגדול

Well-known member
זה פשוט כל כך עצוב... אתמול אחרי שזה קרה, ירד לי כל ההתרגשות והכיף שהיה לי בצפייה בגמר, הכל נראה לי פשוט לא שווה ומוזר,
רק הסתכלתי על ארז וחשבתי שהוא לא יודע וכואב לי עליו...
כשתרצה קיבלה מקום 3 התאכזבתי, אבל הייתי גם שמחה שהיא לפחות בגמר והבחורה שקיבלה את המקום הכי גבוה העונה, ובכל זאת הטרגדיה שקרתה לא נתנה לי להתרכז יותר

KAPSULA1

Well-known member
רק אני חושבת שהרייטינג לגמר היה ממש נמוך?...23%
גבוה מאוד בשביל רשת. רייטינג סביר לעונה כמו משדר באמצע היונה. הם מבסוטים העיקר. התוכנית היתה לא מושכת אתמול ולא מעניינת, יותר מדי ראיונות סתמיים. קטעי הקישור שאמורים לרגש לא מעניינים. המתח היה מי מבין ה 4 יקח באמת את הגמר. זה היה פתוח והיתה אשליה שכל אחד יכול לקחת שבעצם כיוונו רק ליובל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה