שרשור "הידעת"

R a a B

New member
שרשור "הידעת"

בואו נעשה שרשור של עובדות חסרות משמעות וקשר.. ראיתי את זה פעם באיזה פורום למשל כמה דוגמאות: הידעת שכ 13% מהעולם הם שמאליים? הידעת שאם תפליץ\צי ברציפות במשך 6 שנים ו-9 חודשים, מספיק גז ישתחרר כדי לייצר אנרגיה של פצצת אטום? הידעת שהאמא הכי צעירה בהיסטוריה היא לינה מדינה,שילדה תינוק במשקל של 2.9 ק"ג בגיל 5 ו-7 חודשים בשנת 1939 בפרו. הילד גדל כאחיה של הילדה וגילה על כך שהיא אימו רק בגיל 10 ואחרון- הידעת שהמילה הארוכה ביותר באנגלית היאpneaumonaultramicroscopicsilicovolcanoconiosis, שהיא מחלת ריאות שנגרמה משאיפת אבק וולקני מענין הא? עכשיו תורכם.
 
לא נשמע הגיוני..

אף בת לא מקבלת בגיל 5 (גם מחזור וגם זין) חוץ מזה קראתי לפני כמה שנים על ילדה בירדן שילדה בגיל 11 ואמרו שהיא האמא הצעירה אי פעם. ועכשיו ל"הידעת" משלי: הידעת? מעריכים כי כ-25% מתושבי דרום אפריקה נגועים באיידס. הידעת? הבול היקר בעולם הוא בול שהונפק במאורציוס אפריקה ב-1848. הידעת? יש חוקרים המאמינים כי בעת העתיקה התרחש סחר בין אמריקה למצרים. אחת העובדות שמנסות להוכיח זאת היא שבקברה של מומיה במצרים נתגלה קוקה, צמח הגדל רק באמריקה, ושיש דימיון רב בין הפירמידות במקסיקו לבין הפירמידות במצרים.
 

ThE uVa

New member
בקשר לילדה-

זה הגיוני. היה לה גידול במוח שלחץ לה על איזהשהיא בלוטה שגרמה לכל העסק.. והיא גרה באפריקה, ושם הכל יכול לקרות.
 
היא הטמבלית.

היא אמרה פרו זה באפריקה. העליבה מיליוני אנשים וכולם עוברים על זה בשתיקה. זה כמו שאני אגיד שישראל זה באסיה...
 
לא:

הידעת שהאמא הכי צעירה בהיסטוריה היא לינה מדינה,שילדה תינוק במשקל של 2.9 ק"ג בגיל 5 ו-7 חודשים בשנת 1939 בפרו. הילד גדל כאחיה של הילדה וגילה על כך שהיא אימו רק בגיל 10
 
שמתי לב למשו...

כל פעם שאני רושם הודעה דבילית מור היא כמו השוטר שאומר לי: "חפי תפסיק להיות דביל" או "חפי אתה מתנהג בטמבליות." את לא אמא שלי!
 

Perven

New member
חח אני לא זוכרת דבר כזה

בכל אופן, חפי, אל תעלב, זה לא אישי אני פשוט לא אוהבת כאלה שמרשים לעצמם רק כשמדובר בקטנים יותר. מצטערת
 

Flashkes

New member
הידעת?

שאורגזמה של חזיר נמשכת 30 דקות. ושאף אחד לא יכול ללקק את המרפק שלו
 

R a a B

New member
נביא עוד כמה

הידעת שלבו של אדם פועם בממוצע 101,000 פעמים ביום. במשך חייו הלב יפעום 3 מיליארד פעמים וישאוב 400 מליון ליטרים של דם? הידעת שכ-4 אנשים בממוצע נפצעים מדי שנה בבריטניה מלבישת מכנסיים?
 
למעלה