שרשור "הידעת
"

B a n j o

New member
איזה גבר

תיראו איך הוא תופס לה את התחת
אולי היא סתם רצתה שהוא יעשה לה "דיו"

ANGEL N

New member
זה מראה ש...

שג´וס אכן מתכנן דברים מראש. תחשבו על זה גו´ס ידע כבר בסוף העונה השניה על זה שתהיה סידרה בשם "אנג´ל", אז הוא כבר בטח התחיל לתכנן דברים לעונה הרביעית של באפי והראשונה של אנג´ל.

אבל זה היה צפוי \

זה היה צפוי שיתפתח בינהם משהוא עם כל הכבוד הם שניהם נראים טוב.. משחקים מאהבים.. שניהם אנשים נחמדים וטובים ומתוקים ונפאלים... אז בטח שמשהוא קרה... והנה עוד תמונות מחוץ לסט נב אני בשוק שאף אחד מהפורום לא ידע על הרומן הלוהט שלהם:)

רינת4

New member
אז למה הם

נפרדו? אה? לא יודעת,תמיד מנסים להדביק לשחקנים רומנים... משום מה אני לא משוכנעת.

לכי תדעי..

לא תמיד אפשר להיות יחד.. ואני די בטוחה ועוד תמונה לסרייה... הוכחות... זה מהטקס של YM העיתון של החודש ההוא אנגל היה בשער...

buffstar

New member
עוד הוכחה...

באמת לא נראה לי שחסרים כיסאות בסט... ותראו איך היא משחקת לו עם החולצה באהבה...

ANGEL N

New member
אחת התמונות היותר טובות...

אני חייב לציין שהתמונה שבאפי (שרה) יושבת על אנג´ל (דיויד) עם פני הערפד מול האח היא אחת הטובות, חבל שזה לא שודר בסידרה...

dawn 14

New member
אז ככה

לפי מה שאני יודעת היה באמת רומן בין השניים, וגם שאישתו לשעבר של דיויד התגשרה ממנו כי היא חשדה שהיה ביניהם רומן אז, אני לא יודעת אני לא בטוחה אבל מאוד מראה לי, כי הם כלכ כך מתאימים.

רינת4

New member
אם זה נכון,אז זה ממש אירוני...

תחשבו על זה: אנג´ל ובאפי, שרה ודיויד... משהו מרחף מעל היחסים שלהם,וזה לא משהו טוב...

עכשיו כבר עברו בערך שנתיים

הם נפרדו כידידים בתור אחת שנתחה את המערכת הזאת בסופר רציניות... יש פה 2 תמונות לא מיחוץ לסט... אז הם לא הוכחות אבל יש מספיק אחרות.. ואינגריד נפרדה ממנו בגלל שהיא חשדה בזה... והוא הגיש גירושין בגלל שרה

WillowFreak

New member
הם היו ביחד ב-100% כי...

יש לי תמונה שלהם מ-ת-נ-ש-ק-י-ם
ובגלל זה אינגריד אישתו לשעבר של דיוויד התגרשה ממנו...

nAm250

New member
אתם יודעים שאולי התמונה

צולמה כשסתם הם נפגשו באיזה אירוע ובאו להגיד שלום ולתת נשיקה.

dawn 14

New member
כן גם לי היתה את התמונה הזו

אבל היא נעלמה לי אבל לא משנה לשרה אין עדיין ילדים תמיד יכולה להיות האפשרות שדיויד ושרה התחנתו ודרך אגב דיויד נשואי בפעם השלישית לא השניה היו לו כבר שלושה נשים אבל הוא בינתיים נשואי לג´ימי ויש להם ילד בשם ג´דון או ג´ידן או משהו כזה.

Buffy1

New member
כן, וגם

דיוויד נשוי לג´יימי ויש להם ילד. אין הרבה סיכויים ששרה ודיוויד יברחו מבני זוגם ויתחתנו

למעלה