שג´וס אכן מתכנן דברים מראש. תחשבו על זה גו´ס ידע כבר בסוף העונה השניה על זה שתהיה סידרה בשם "אנג´ל", אז הוא כבר בטח התחיל לתכנן דברים לעונה הרביעית של באפי והראשונה של אנג´ל.
זה היה צפוי שיתפתח בינהם משהוא עם כל הכבוד הם שניהם נראים טוב.. משחקים מאהבים.. שניהם אנשים נחמדים וטובים ומתוקים ונפאלים... אז בטח שמשהוא קרה... והנה עוד תמונות מחוץ לסט נב אני בשוק שאף אחד מהפורום לא ידע על הרומן הלוהט שלהם
לפי מה שאני יודעת היה באמת רומן בין השניים, וגם שאישתו לשעבר של דיויד התגשרה ממנו כי היא חשדה שהיה ביניהם רומן אז, אני לא יודעת אני לא בטוחה אבל מאוד מראה לי, כי הם כלכ כך מתאימים.
הם נפרדו כידידים בתור אחת שנתחה את המערכת הזאת בסופר רציניות... יש פה 2 תמונות לא מיחוץ לסט... אז הם לא הוכחות אבל יש מספיק אחרות.. ואינגריד נפרדה ממנו בגלל שהיא חשדה בזה... והוא הגיש גירושין בגלל שרה
אבל היא נעלמה לי אבל לא משנה לשרה אין עדיין ילדים תמיד יכולה להיות האפשרות שדיויד ושרה התחנתו ודרך אגב דיויד נשואי בפעם השלישית לא השניה היו לו כבר שלושה נשים אבל הוא בינתיים נשואי לג´ימי ויש להם ילד בשם ג´דון או ג´ידן או משהו כזה.