שרשור הטקס EMA2003

dor307

New member
ההופעות נורא זולות

בשנים הקודמות תמיד היתה הפקה גדולה ומלא רקדנים, רק עכשיו של הדרקנוס ההתחלה היתה נחמדה.... הזוכים הכי צועלים בעולם האלבום של ג'סטין הכי גרוע דאנס היה מגיע למובי הוא אבא של הדאנס הרוק דווקא בסדר היה מגיע לכולם(חוץ מגוד שארלוט הנדחפים) והיפ הופ היה ברור.... אבל בנתיים כרסטינה היא היחידה שמצילה את הטקס

cj20

New member
חוץ מקיילי שתופיע, דיידו וכימיקל

ברודרס שהופיעו, איזה עוד אירופאים מופיעים (אם בכלל)???

christinbal

New member
אולי הוא מצליח

אבל ההצלחה זה קטע של יחצנות טובה... אם אני הייתי צריכה להגדיר אותו הייתי שמה ואתו בפופ

i love gina

New member
אוקיי, אז מה היה עד עכשיו?

קיילי וסלואו... יפה, רק שנראה כאילו הקהל מאד השתעמם מהשיר... רק בסוף מחאו לה כפיים מתוך כבוד נראה לי.... אבל הופעה יפה! שון פול זכה בבסט ניו אקט- ומגיעלו! הוא באמת היה הכי טוב... מי עוד? כריסטינה וג'סטין.... גוד, ג'סטין יכול לאהוב את עצמו קצת יותר ממה שהוא עכשיו? "מישהו פה נראה מעולה, וזה לא אני לשם שינוי!" יווו.....
קורע אותי הבחור...... ומה היה הבסט וידיאו??? משהו בכלל לא מוכר!!!!! רציתי מיסי.....

i love gina

New member
אגב, מיסי תופיע עם שירים משלה?

תענו מהר, כי אם לא אז נראה לי אני ילך כבר לישון כי אין עוד משהו שאני מחכה לו.. אולי חוץ מההופעה של פינק.. (אם יש...)

כן היא תופיע

ויצא לה הקליפ החדש ראיתי אותו היום גם הקליפ שלה ושל ווקלייף ז'ן יצא

smgfan

New member
שמתם לב ש...

*ההופעה של דיידו היתה רגע איכותי אמיתי בטקס? מקסימה. *שאחד המגישים שיחק ב"שר הטבעות" את אחד מההוביטים!! *שלא מגיע לאמינם שיישלחו לו את הפרס בדואר! שיישלחו לו איזו גבינה שתתאים לקרקרים. ושיהיה לו לבריאות (תרגום: שייחנק! חתיכת זבל!!) *שהשיר של הכמיקל בראדרס הוא השיר הכי דפוק ששמעתי בחיים שלי! והקליפ עוד יותר... ממש אחלה טקס בינתיים...
*ששני המגישים הראשיים הם בכלל אמריקאיים??
בכלל כמעט כולם! *לפיאה הבלונדינית של כריסטינה? עם מי היא הלכה מכות כשיצאנו לפרסומות?? *שהסולן של הדארקנס נשמע בדיוק כמו בגרסת האולפן של השיר? כל הכבוד! לפחות אחד, בין כל הזיופים... *למבטא החמוד של שון פול? חחחחחח זה לא רק כשהוא שר
*מישהו מכיר בכלל את הקליפים האחרים ה-Best Video חוץ ממיסי והוייט סטרייפס?! סורי, MTV שלנו לא טרחו בכלל להראות לנו אותם... *שכריסטינה מנסה להיות שר?? *לכימיה בינה לבין ג'סטין? *להתחנפויות של ג'סטין לכריסטינה? איפה בריטני?!?! איפה? אה! הנה היא, כריסטינה בדיוק החזירה אותה לג'סטין - עם פחלוץ קטן...
*שג'סטין לא החליף בגדים מאז הקליפ שלו Senorita? *שחוץ מדיידו, כמיקל ומהדארקנס לא הופיע שום אירופאי אחר?? אפילו קיילי, שהיא מאוסטרליה בכלל...
*שקיילי נראתה פיצוץ!! (חוץ מהמכנס) *אי אפשר לפתוח את ההצבעות לשיר הכי טוב באינטרנט גם??? אני לא יודעת איך להתקשר
*שאני קרציה לאללה...

cj20

New member
נכון שקיילי אוסטרלית אבל זה נכלל

בקטגוריית "לא אמריקאית" אז טוב מאוד שהיא הופיעה. זהו. צריך לשנות את השם ל"טקס פרסי MTV האמריקאי שבמקרה נערך באחת הארצות באירופה"... פשוט בושה וחרפה! שמעתי שטרוויס יופיעו בהמשך אז זה עוד הופעה אחת לזכות אירופה, אבל עדיין, ההפרש עצום...

cj20

New member
ידעתי שהיה שווה לראות רק בגללה

אין על קיילי - שמה את כולם בכיס הקנגורו האוסטרלי שלה...

זמר וזמרת

כריסטינה וג'סטין הגיע לשניהם ביונסה הייתה נראית קצת מבואסת

ועיR

New member
חרא של טקס!! הכל צפוי! נמאס מג'סטין

אבל יותר מאמינם!!!! מה הם שמים אותו כמועמד בכלל???? כריסטינה נראית מהזה טוב עם הפוני השחור!
סקסית חבל"ז! דיידו צרודה! בלאק אייד פיס גרועים! ביונסה שרה בפלייבאק! מה זה???
הכל אמריקאי! כמו שהרבה מכאן אמרו!

eyalush001

New member
אני לחלוטין מסכים.!

חוץ מההופעה שכריסטינה וקלי נתנו... ההופעה של קיילי הייתה ההופעה הכי טובה של הערב.

למעלה