שרשור הטקס EMA2003

Juliann

New member
בלאק איי פיס וג'סטין = אכזבה ../images/Emo31.gif

כולםםםםםם זייפו בטירוף, לזמרת שם יש פוטנציאל אבל היא צריכה *הרבה* שיעורי פיתוח קול כדי שהקול שלה לא יישבר כל כך, ג'סטין שר נורא, כמו איזה בחורה צרודה והחלק שהוא בכוח מנסה להיות ראפר ממש לא הולך לו. ומה אלה הבגדים הנוראיים האלה ג'סטין? משום מה הוא תמיד זוכה, למה הפופולריות הזאת? מה הוא שווה בכלל? [ותסלחו לי מעריצי ג'סטין, זאת רק הבעת דעה אישית].

14מתן

New member
למה ?!

אני דווקא ממש אהבתי את ההופעה קיוויתי שהם ישירו את shut up וקיבלתי את 2 השירים !!! לא יודע מה לא אהבתם...
אממממ וביונסה...ביונסה סתם מעצבנת שהיא זכתה (אתם יודעים מי אני חושב הייתה צריכה לזכות
)

smgfan

New member
שמתם לב...

*כמה תקלות היו על ההתחלה? *שזאתי מ-Where Is The Love שרה כל כך גרוע שנאלצו להעלות את ג'סטין לבמה כדי שיעזור לה? *כמה היא דומה לשחקנית קלייר קריימר? (גלורי מ"באפי") *שג'סטין שר יותר נשי ממנה?? *לכובע הכסוף של כריסטינה? ת-נה נה נה נה נה *שרה את מנגינת תיקים באפילה* *לחולצה שההוא מאאוטקאסט? ולכובע הנוצות של זאתי מהוויט סטרייפס?? טקס קורבנות האופנה, יותר מטקס פרסי המוסיקה... *לאן נעלמו הקארדיגנס? איפה הזוגאבייבס???? איפה מלאני סי?????? הלו!! אנחנו באירופה!!!!!!!!

cj20

New member
קטסטרופה! האמריקאים משתלטים

כבר מלפני כמה שנים כמו שכתבתי מקודם... כבר שנתיים ברציפות שהמנחה הוא לא אירופאי... לפחות עכשיו עלתה דיידו לייצג קצת את האירופאים. למרות שהאמריקאים נדחפו גם לקליפ שלה של מה שהיא שרה עכשיו. נו שוין...

cj20

New member
מישו יכול לספר לי מה הפך את קלי

וכריסטינה לאויבות? מה קרה ביניהן?

christinbal

New member
כניראה שהן מסוכסכות כבר כמה זמן

כי כשכריסטינה הגיעה היא לא הסכימה לעלות עד שקלי ירדה מהשטיח האדום.. ואז קלי אמרה שהיא פרה(שתסתכל במראה!) ובו בו בו

cj20

New member
כן אבל מאיפה כל זה התחיל?

אני זוכרת שבאחד הפרקים של האוסבורנס זה התחיל, אבל אני לא יודעת מה קרה בדיוק... מישו יודע?

dor307

New member
קילי שרטה לכרסטינה

את המכונית והן יורדות אחת על השניה

cj20

New member
למה שרטה לה?

סיבה מיוחדת או סתם כי קלי פוסטמה מעצבנת?

m L m

New member
יו, איזה זיופים

דיידו עשתה... הופעה דיי מעשממת שלה.... יש לה מזל שהשיר שלה מעולה!

M a r y J a n e

New member
גרוע בינתיים ../images/Emo5.gif

התלבושות של כריסטינה מזעזעות בעיניי, הקטע פתיחה-בתחפושת נזירה ממש לא מיוחד... וכמה פשלות מעצבנות וזיופים אם שמעתי טוב עכשיו אפילו דיידו זייפה

cj20

New member
בד"כ בטקסים כאלו מי ששר לייב

מזייף. אין לכל אחד מספיק זמן לעשות חזרות (אם בכלל) אז גם בדיקות הסאונד לא מושלמות וההופעה לא יוצאת פיקס. אבל חפיף, העיקר אוהבים את השיר... וין דיזל הזה דומה לקוף שמראים כל הזמן בלוגו (מה הקטע איתו בכלל?)

i love gina

New member
ההופעה של דיידו... קצת אכזבה

אבל הכינורות בסוף היו נייס טאץ'.... כאילו, לא יודע... היה שם בהופעה שלה משהו חסר... אולי קצת רגש בשירה? בואו נגיד, hunter שהיה ב-2001 נראה לי בהופעה של זה, היה מאד מאד מאד טוב!!! והיפ הופ- אמינם? אחחחח... טוב. היה די ברור, למרות שקיוויתי למיסי אליוט... והיה כזה ברור שהוא לא יגיע....... הוא ממש מזלזל.... חחח... אבל לא נורא... 5 שנים ברצף? מגיע לו...

לאמינם מגיע?

ממש לא לפיפטי סנט מגיע לזכות ההצלחה שלו הייתה ענקית השנה

בינתיים לא אהבתי כלום כמעט

ההופעה של ביונסה הייתה יפה לא שמתי לב לתקלות האמת חח ההופעה של דיידו הייתה משעממת עם זיופים בלאק אייד פיס בכלל הופעה מגעילה הזכיות היו גרועות ג'סטין אלבום? וויט סטריפס רוק? אמינם להיפ הופ?

Juliann

New member
לג'סטין לא הגיע!!!!

דיידו היה משעמם אבל היא כל כך מתוקה שלא הפריעה לי שאני שונאת את השיר ואת הקול הצייצני שלה בכלל. ג'סטין לא היה צריך לזכות באלבום של כריסטינה הרבה יותר שווה!!! אני מחכה בקוצר רוח לטקס הפרסים האמריקאי! עוד שבוע וחצי ובטוח יהיה יותר שווה!!!!!!

למעלה