שרשור הטקס EMA2003

שרשור הטקס EMA2003

טוב קלי התחילה לרדת על כריסטינה שהיא זבל פרה והיא אמרה שכריסטינה אמרה שקלי תירד מהשטיח האדום שהיא עוברת אני מקווה שקלי אוסבורן תגיש לכריסטינה פרס יהיה שמח חחח

m L m

New member
אני חייבת לציין שאהבתי את הפתיחה של

הטקס...זה היה יפה... כמובן עד הקטע שכריסטינה התחילה להוריד בגדים. איך היא יכולה להתסובב ככה על הבמה???
וביונסה- סוף סוף היא שרה ולא צורחת את השירים שלה.... עד עכשיו
. דיידו אמורה להופיע?

smgfan

New member
הימורים שלי...

אלבום... כריסטינה אגילרה או ג'סטין טימברלייק. אני הולכת על כריסטינה.

smgfan

New member
ג'סטין... ../images/Emo4.gif נו טוב ../images/Emo13.gif אמרתי גם

אותו וזה היה כזה שקוף שאחד מהם יזכה - בטח כריסטינה מתפוצצת חחחחחחח איך היא תנחה??

i love gina

New member
חחחח.... ../images/Emo6.gif ראיתם איך הוא

עשה שריר כשהוא זכה???? חחחחחח.. לפני זה הוא הרי אמר שמספיק לו פרס אחד, אז הנה... בקשה! אגב, נראה לי שכריסטינה הייתה צריכה לזכות באלבום השנה..... ואגב- איך היא לבושה!!!!!! מגניב לאללה, זנותי *קצת* אבל מגניב לאללה!!!! וביונסה שרה יפה, אבל ברור שזה היה פלייבק עד הקטע שהיא לקחה מיקרופון ליד, אבל עדיין הופעה מהממת! והוויט סטריפס מצחיקים!!! שניהם מתנהגים כמו על סמים... חחח.... מציחחיקים..... מי זה הסקוטי הזה<???

smgfan

New member
המשך, דאנס כבר היה אבל רק שתדעו

אני הימרתי על... ג'וניור סניור. קבוצה הכי טובה... אוונסנס או קולדפליי, אני מהמרת על אוונסנס. זמרת... כריסטינה או ביונסה - אבל נראה לי שכריסטינה. שיר הכי טוב... bring me to life או crazy in love אני הולכת על אוונסנס. מהר מכריזים עכשיו!!

smgfan

New member
המשך, מי זכה? לא ראיתי הכריזו בכלל?

טוב, נמשיך: זמר... כל כך שקוף שג'סטין ייקח. מה קרייג דיוויד עושה שם בכלל?? אומן חדש... שון פול או אוונסנס - אני מהמרת על אוונסנס. רוק... נראה לי שלינקין פארק - אני כמעט בטוחה. פופ... שוב, ג'סטין או כריסטינה, לדעתי כריסטינה עשתה יותר טוב ממנו אז נראה לי שהיא תיקח. היפ הופ... אמינם או פיפטי סנטס (בלעעעעעע!!!) אני רוצה את מיסי!!!! נלי גרוע! אר אנד בי... ביונסה. למרות שאני רוצה את ג'ניפר!!!!! קליפ הכי טוב... 3 מהם אני אפילו לא מכירה - אז זה או מיסי או ווייט סטרייפס - ולדעתי הכי יפה זה מיסי.

cj20

New member
קצת מוגזם היה הקטע עם הנזירה לדעתי

ולמה שינו את כל הטקס? אין במה - מקבלים מיקרופון ומדברים... איפה שיושבים המפורסמים גם לא הכי ממוקם כמו תמיד (אפילו שמשנים אולם כל שנה)... וסדר הפרסים - תמיד היו מתחילים עם BEST GROUP עד כמה שאני זוכרת... לא שזה יותר מידי משנה אבל בכל זאת, שינו השנה כמעט את הכל... והפאשלות עם הסאונד ממשיכות... בתור אחת שעוקבת אחרי הפרסים של אירופהכבר 8 שנים, כל שנה זה הולך ומדרדר. והאמריקאים משתלטים על הטקס, זה יותר פרסי אמריקה מאשר אירופה... במילה אחת (לבינתיים) - א כ ז ב ה זו רק דעתי כמובן. וואו, יצאתי מ'זה פסימית

איזה טקס דפוק בינתיים

והכניסה של כריסטינה הייתה יפה היא נראית גם יפה וההופעה של ביונסה אהבתי

14מתן

New member
אמממממממממממממ

אהבתי את ההתחלה שכריסטינה עלתה לבמה וגם את ההופעה של ביונסה אהבתיי !!!!!!! אבלללללללל מה זה הזכיה הזאת של ההודי בbest dance ?! לא נורא... חחח יש להם מלא פאשלות, כמו שהמסך הפך לשחור פתאום, שהיו את האנשים ששרו את ביוטיפל ושהשיר של ביונסה פשוט לא נגמר...חחחחחח אההההה עוד משו, מה יש לכריסטינה על הראש ?!?!?!?! היא קוראת לחייזרים ? אמא....

smgfan

New member
זה מאאוטקאסט, מה הוא לובש????

גועלי ביותר! אין לו סטייליסט או משהו? וכריסטינה ממש ממש ממש מזעזעת ב-2 התלבושות הראשונות. השלישית עם השיער הפיאתי - נחמד ביותר. אה וממי... גם אנחנו don't give a FUCK ביונסה זכתה שמעתי, על מה???? צדקתי??

i love gina

New member
ביוננססהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מחיאות כפיים!!!!!!! וואי, איך החזקתי לה אצבעות שהיא תזכה, איזה כיףףףף!!!! כל הכבוד לה, מגיע לה הפרס ועוד רבים אחרים!!!!!!!! רק ההופעה הזאת של בלק איי פיס ממש דפוקה.... הזמרת שלהם מזייפת בטירווווווווווווף........ שתרד מהבמה!!!!!!!! ג'סטין בא לעזרה, אבל לא עושה הרבה שינוי......

i love gina

New member
הייייי- הצבעתי לוויט סטרייפס!

גדול..... אבל למה האחות כזאת ביישנית ולא אומרת כלום... אף פעם??

למעלה