שרשור הטקטיקה שלכם

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
שרשור הטקטיקה שלכם

פה תרשמו את הטקטיקה שלכם בקבוצה שלכם. אם יש לכם טקטיקה קסומה ומצליחה ואתם רוצים לשתף את כלל חברי הפורום, אנא עשו זאת! וכמובן שעדיף גם עם תמונה... :) אה, כן... אל תשכחו לפרט גם על ההוראות הקבוצתיות שלכם ועל ההוראות הספציפיות לכל שחקן... אני לא אעלה את הטקטיקה שלי כיוון שהיא לא הכי מצליחה כרגע בבית"ר :)

X Slider

New member
שלי עם בית"ר מככבת! ../images/Emo68.gif

4-4-2 יהלום. 2 בלמים הגנתיים מאוד לעומת 2 מגנים התקפים (בהוראות הכוונה..) DM הגנתי, הקשרים ההתקפיים בלי הרבה הגדרות... הרבה Creating Freedom אני נותן להם. חלוצים אחד Target Man והשנחי Striker (לפי ההוראות המוכנות בערך) Marking-שמירות: DC, DM, ST שומרים שמירה קבוצתית Zonal כשאר DC ו-DM שומרים צמוד. והקיצוניים שזה המגנים והקשרים על הקווים שומרים שמירה אישית, כאשר המגנים בשמירה צמודה. פליימייקר
(DM או AMC בד"כ), איש מטרה
(חלוץ פיזי בד"כ). אני פותח כל משחק עם מנטליות התקפית (ממש בחצי). ואני אף פעם לא מוריד את זה עד שהמחצית הראשונה נגמרת (לפחות) ואז אם אני ביתרון אני מוריד קצת. אני אף פעם לא יורד לבונקר - מנסיון במנג'ר זה על הפנים. זהו אני חושב שזה הכל בערך בכלליות
.

SiC

New member
אני גם שיחקתי יהלום

אומנם בלי כל ההגדרות האישיות שלך אבל אצלי זה לא עבד... אין לבית"ר אף קשר התקפי ברמה גבוהה, למרות שניסיתי ללמד את בואטנג את זה ולא עבד.

X Slider

New member
אפק עושה את זה מצוין

כנל זנדברג.. אני אישית הבאתי את Rodrigo Millar לAMC העונה והוא עושה עבודה טובה+

SiC

New member
ניסיתי את זנדברג

והוא לא כל כך הסתדר... ברוכיאן משחק שם לא רע והוא הצעיר הכי מרשים אצלי (אחרי בן שושן הפנומן כמובן...) אני אנסה להביא איזה זר איכותי לעמדה הזו לקראת העונה הבאה

sok777

New member
אני עם בארסה

4 הגנה. 5 קישור. חלוץ 1. ההגנה: 4 בקו אחד. קישור: קשר אחורי, 2 קשרים מרכזיים, 2 קשרים התקפיים שעולים לקיצוניים. חלוץ: מרכזי. פחות או יותר כמו בארסה במציאות.

buia

New member
אני עם ורדר ברמן

אני לא יודע בכלל איך לקרוא למערך הזה במספרים :). אני משחק עם שני בלמים בקו אחד,שני ווינגבקים,קשר אחורי באמצע(התפקוד שלו משתנה כל הזמן,תלוי אם משחקים נגדי מתפרצות),2 קשרים באמצע כשאחד תוקף למרכז(לפעמיים אחד מוסט מעט הצידה כדי לעזור באגף החלש),קשר התקפי באמצע שתוקף לעבר החלוצים ושני חלוצי חוד שלפעמיים מקבלים הוראה לכיוון האגפים.

X Slider

New member
טקטיקה התקפית ביותר../images/Emo70.gif

וגם שיטה המשחק בנאלית דרך מרכז המגרש. עובד לך טוב? נשמע מעניין.

SiC

New member
נשמע גם ממש מופקר באגפים

אגב, יש לי המלצה בשבילך על שחקן- פרנסואה קלרק (CLERC) מליון. מגן ימיני צעיר שהתפקוד העיקרי שלו זה ווינגר ימני וכששיחקתי עם ליון בדמו הוא לא הפסיק לעלות להתקפות ולבשל שערים לצד עבודת הגנה משובחת... יכול לעזור לך.

buia

New member
כן,אני מכיר אותו.

אבל לא ידעתי שהוא נוטה לעזור להתקפה,זה מה שאני מחפש. תודה. אגב,המערך לא כזה פרוץ באגפים,מכיוון שכשאני משחק עם החלוצים לאגף,המגינים מפחדים לעלות לעזרת ההתקפה.

X Slider

New member
המגנים במנג'ר לא מפחדים

המגנים במנג'ר עושים מה שאתה אומר להם לעשות

SiC

New member
מוזר... לי הם כמעט ולא מקשיבים

ואני כל הזמן אומר להם "תשמרו על עומר גולן!!!!" והכלב תמיד כובש :\

buia

New member
אכן,זאת טקטיקה מאוד התקפית.

אני משחק בה רק אם יש לי שני חלוצים וקשר התקפי ברמה גבוהה(קלוסה,קלאסניץ' ודייגו). עובד לי טוב עד עכשיו.אומנם הפסדתי לבאיירן 1-0 בחוץ,אבל זה היה שוד לאור היום.לחצתי עליהם כל המשחק ובמתפרצת אחת הם עקצו אותי ומאז לא הצלחתי להשוות.

aviv19945

New member
איך משיגים את המשחק?

איך משיגים מנג´ר? בזמנו היה לי עונת 2002/2003 והייתי חולה על זה עד שהוא נדפק ומאז לא שיחקתי בזה. בבקשה תגידו לי איך משיגים את זה.

aviv19945

New member
איך משיגים מנג'ר 2002-03

מי יודע איך משיגים מנג'ר 2002-2003? משחק חזק!!

למעלה