היום האחרון...
בוקר
בבוקר לא פתחתי את הדלת למורה כי הן היו רוצחות אותי... אז בחמישה לשבע אחת המורות דפקה על החלון ושנה היא קוראת לנו ואף אחת לא מגיבה, אז היא גם ביקשה מאחת הבנות מכיתה ח' לדפוק על הדלת. בשבע אחת הבנות התעצבנה ואמרה לה דרך הדלת: אנחנו ערווות!!! המורה: אני רוצה לראות שאתן ערות! בת ב': אנחנו ערות, נו... אנחנו כבר נעיר את 2 הבנות האחרות וזהו! המורה: אתן עכשיו פותחות לי! אני צריכה להשקים וזה אומר לראות שכולן ערות. בת א': אנחנו לא פותחות למורות את הדלת!!!!!! המורה: מה זה לא פותחות? אתן צריכות!!! בת ב': המורהההה אנחנו ערווווווווות!!! המורה: תקשיבו, בכל החדרים פתחו לי ישר ורק אתן עושות בעיות בת א': יופי! אז אנחנו נהיה מיוחדות, אנחנו ערות ואנחנו לא רוצות להכניס אותך (
- אני בשוק!) המורה: אתן חצופות!!! *אני הולכת לשירותים* בת א': יופי! המורה: אני לא זזה מפה עד שאתן פותחות לי!!! ואז אני כבר לא זוכרת מה קרה, אבל רק בשבע וחמישה הן פתחו לה... מזל שהייתי בשירותים והיא אל ראתה שאני בחדר הזה
סתם דפוקות... גם ככה היינו צריכות לפתוח לה מתישהו, אז למה?! ואפילו אם היא תעיר, אפשר לחזור לישון, אז מה התינוקיות הזאת??? אמרתי להן את זה לפני שהלכתי לשירותים והם התעצבנות עלי... אח"כ המורה השניה שמתברר שגם הייתה לידה ודפקה, הראתה לנו את היד שלה כמה שהיא אדומה מרוב שהם דפקו... התפללנו, אכלנו, ולפני ששמנו את התיקים באוטובוסים - היתה איזה רבע שעה חופשית, אז כמה בנות מהכיתה כתבו כזה עם הידיים LOVE עם הצל וצילמתי את זה. אני בל"נ אפרסם את זה כשזה יתפתח... במסלול היה ממש כיף!!! חיללתי בחלילית, ובנות שרו, עשינו (עשיתי, יותר נכון
) מורלים. באחת העצירות שעשינו, ישבנו במעגל, ואז נתנו לנו חוט וכל אחת הייתה צריכה להגיד משפט אחד אמת ומשפט אחד שקר, ומי שמנחשת מה האמת והשקר - מעבירים לה את החוט ויוצא קורי עכביש כזה. אז אני אמרתי: א. בגיל שנה וחצי עברתי דירה מנתניה לחדרה ב. יש לי אמממ... *חושבת* 28 בני דודים. אז כולם עושוות: בטח, בטח 28... המשפט הראשון נכון! אז אמרתי להן: ייבוש לכן, אף פעם לא עברתי דירה, ובאמת יש לי 28 בני דודים, ואפילו 8 בני בני דודים!!!!!
והן היו בשוק
אח"כ המורה אמרה: א. את השעון הזה קיבלתי מבעלי השבוע ליומולדת ואף אחת לא אמרה לי תתחדשי... כאן שכחתי בכלל שזה משחק שמשפט אחד אמת ואחד שקר ולא כ,כ הבנתי למה עכשיו, כי יש לה יומולדת רק עוד חודש... ואז היא אמרה את המשפט השני, אז נזכרתי שזה אחד שקר אחד אמת - אז אמרתי לה: המורה, המשפט הראשון זה שקר כי יש לך יומולדת עוד חודש!!! אז היא צחקה ואמרה: טוב, אז ליום נישואין... מה זה חשוב למה??
סתם, היה מצחיק... והקטע הוא שהמורה שלי לשל"ח העבירה לי את החוט אחריה, אז כל הזמן משכתי לה בחוט והאצבע שלה זזה
אז היא החזירה לי כל הזמן...
וזו שהייתה לידי - כל פעם היד שלה הסתובבה!!!
מעניין, הא?
תופעת טבע ממש...
היה מסלול ממש ממש נחמד... המחנכת שלי עשתה גלבה, ואז המורה שלי לאומנות, ואז המורה לשל"ח, ועוד 5 בנות מהכיתה שלי... זה היה מסלול מלא גלבות!!! אבל מה שהיה הכי מצחיק, זה שזו שהייתה ליד המורה לשל"ח, כל פעם שאלה מורה אחרת מה שלומה ואם היא מסתדרת או צריכה עזרה, ותמיד התשובה הייתה חיובית, וכמה שניות אח"כ אותה מורה עשתה גלבה
זה קרה ממש אצל כל מורה!!! לא הייתה מורה אחת שלא עשתה גלבה בלי שאותה בת שאלה אותה אם היא בסדר...
בסוף, איפה שאכלנו, היינו ליד נחל, ואז הכיתה שלי שיחקה 21 עם בלון-מים. ובאחת הפעמים זה עף על בת-אל דהרי, והתפוצץ לה על הרגל, והיא בדיוק הייתה באמצע להחליף גרביים, אז הגרביים הנקיות שלה היו ספוגות מים
בסוף, כשעלינו למעלה, כל שניה היינו בטוחים ש"הנה, זה נגמר", כי כל פעם זה היה נראה קצר. בהתחלה היינו בטוחות שאנחנו רואות את האופק וזה יהיה רק חמש דקות. בסוף החמש דקות האלה הפכו לשעה......
שעה בעליות, אתם קולטים??!?!?! בעעעעעעעעע.... הגענו לאוטובוסים, וראיתי את אחות של אושרה
היה ממש כייייף!!!!!!!! ושכחתי להגיד, שהכיתה שלי ממש ממש יבשה. אבל בארוחת ערב של יום שני היא הייתה ממש חמודה ומצחיקה. כל שניה עשינו מורלים למורות וזה, והפרענו להם לדבר... אז כיתה ח' עשתה: יות יות, יות יות יות, יות יות יות יות יות יות יות יות יות! חנפניווות!!! אז אחת הבנות בכיתה שלי פלטה: פחחח... מטומטמות... אז ישר כמה בנות בלי תיאום: מות מות, מות מות מות, מות מות מות מות מות מות מות מות מות, מ-טומ-ט-מותתת!!! היה מצחיק
והכי חשוב - ב"ה בסוף הגעתי הבייתה, מלאה געגועים וחוויות אליכם...
חולה עליכם