שרשור החורים בעלילה

JimmyBoy

New member
שרשור החורים בעלילה

כן, מה לעשות - הכותבים של הסדרה לא מושלמים. בוא נעשה רשימה של כל הטעויות, החורים, ופרטים שנסתרו בסדרה. למשל - תומר ראה את בתיה בפאנל בטלוויזיה. איך ייתכן שבתיה הופיעה בטלוויזיה אם היא במצוד ומחפשים אותה מהמוסד לחולי נפש? שרשרו עוד.

JimmyBoy

New member
או עוד משהו

שחר עדן מתחתן עם רותם בשביל הכסף. למה? הרי כוכב טלוויזיה מרוויח מספיק כסף, שלא לדבר על כך שהמצב שם טוב בהרבה מזה של התיאטרון.

S A IP II IR

New member
../images/Emo16.gifיש לי משהו... אני לא בטוחה

שזה חור אבל..... האם בתיה שלחה את אמיר
זה היה נראה שכן כמה פעמים, כי איך היא ידעה שהוא נאה (עלק נאה
) ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכרת עכשיו...

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif צודק. ויש גם משהו לא סגור

האם שחר בסוף באמת היה מאוהב ברותם או לא? כי הוא אמר לרותם שהוא רוצה להתחתן איתה גם כשהוא חשב שאין לה כסף, אבל שנייה לפני הוא דיבר עם חבר שלו בפלאפון ואמר לו שהוא מתחתן רק בגלל הכסף.

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifבאמת לא ברור מה עם שחר,

הוא דמות ממש לא מובנת, וגם רשמתי את זה בסיכום שלי...

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifנצלו"ש!!!!!בואו לצ'אט!!!

אבל עכשיו!!!!!! ..........

טלוש13

New member
כן...ומה נסגר עם אלפסיי?!

ולמה לא הראו בפרק הסיום את מה שהראו בספיישל... את ריקי קופצת על קובי והם הולכחם לאיזה חדר ביית שלהם

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifהראו את זה...

זה היה אחרי שהיא אמרה לו "אז מה אתה רוצה לעשות עכשיו?" ואז הוא כזה גמגם ואז קפץ עליה והם הלכו....לעשות משהו... וואו איזה מגניב אם יהיה להם ילד, הוא בטח יהיה הילד הכי מצחיק שיש! או איזה ריקי קטנה...חחחח עם עגיל אחד!

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif לא הראו! עכשיו ראיתי את הפרק

שוב, ולא ראו את הקטע שהם נכנסו לאיזה חדר ושהוא הרים את ריקי. זה כאילו צינזרו את זה... כי אחרי שהרופאים לקחו את ראו את קובי וריקי מתנשקים ואז כזה תצלום fade out כאילו זה נחתך.

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gif קודם כל זה fade in

ודבר שני , כנראה שהורידו כמה שניות בעריכה כי זה לא נראה להם הכרחי....או שסתם היה משהו לא טוב בקטע הזה

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif סליחה, fade in. טעות שלי...

יכול להיות שפשוט בגלל שהפרק היה גם ככה ארוך מהרגיל אז חתכו את זה...

Boran

New member
זה היה פייד אאוט

וזה באמת הפריע לי, כי חתכו את זה הרבה יותר מדי מהר. היו צריכים להשאיר לפחות עוד שתים- שלוש שניות.

Boran

New member
פייד אאוט

פייד אאוט זה כשהתמונה מתפוגגת למסך שחור פייד אין זה כשיש מסך שחור והתמונה מופיעה

DAN1EL

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבואו לצ'אט!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הקפצהההההההההה

WhatsYourLine

New member
ירון גדל בארה"ב כל החיים שלו

היה אמור להיות לו מבטא, ולפי ה"יור דה קינג" שלו ושל ארז אי אפשר לנחש שהוא גדל שם...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifיש איזה משהו שהוא לא דווקא

חור או משהו כזה רק ששמתי לב שבהצגה ירון שר את השיר אי האהבה אז העבירו שנייה לרותם והראו שהיא רועדת והחזירו חזרה לירון וראו שהוא לא שר בכלל(הפה שלו סגור) והשיר מתנגן ושומעים את המילים שירון לא שר ואז הוא דופק חיוך והוא אומר לעצמו משהו בלב ורואים את זה בבירור מי שלא שם לב ויש לו את הפרק האחרון מוקלט אז שימו לב!!!!

למעלה