שרשור הזדהות עם רננה

נמו1989

New member
אני לא זוכרת על מה את מדברת../images/Emo109.gif

אבל זה נשמע מעניין.. איזה שיחה? מה הם אמרו..?

"אלוהים לא רוצה שנהיה מאושרים. זה

לא מביא רייטינג." נראה לי שעל זה היא דיברה.. "את מצוטטת לי מהנסיכה הקסומה?" "אתה בעצמך הנסיכה הקסומה"

../images/Emo220.gifהקטע של התזרמי....../images/Emo45.gif

את כל כך צודקת...! מה הם בעצם רוצים להגיד כשהם אומרים את זה? תעשו מה שאנחנו רוצים? מילה מעצבנת....לא ברורה...

דווקא היא ברורה לי מאד...

וכן, זה פשוט לחץ חברתי. אם לא תעשי מה שאני רוצה שתעשי אני אגרום לך להרגיש כמו ילדה קטנה או כמו מישהי מרובעת ולחוצה. לפני איזה שבועיים היתה לי שיחה עם ילדה בת שלוש עשרה וחצי שהיא כמו אחות קטנה בשבילי והיא סיפרה לי על איך יש מישהי בכיתה שלה שהיא קלה להשגה ושזה מקלקל לשאר הבנות כי כל הבנים אומרים שהן תינוקות כי הן לא מוכנות להתנהג כמוה. וזה בדיוק הקטע הזה. התשובה שלי אליה, אגב, היתה שלפי הסיפורים שלה הבנים חושבים שהילדה ההיא זונע, אז כמו שאני רואה את זה, אי אפשר לנצח איתם, והיא רק צריכה להחליט מה היא מעדיפה להיחשב - תינוקת או זונה. אגב, כתבתי פעם סיפור קצר ואחר-כך תסריט בדיוק על העניין הזה, אם את מישהו מכם זה מעניין לקרוא.

../images/Emo13.gifזה נשמע לי מעיניין

תשלחי לי במסר אישי אולי אפשר לעשות משהו עם התסריט הזה.....

../images/Emo220.gifלי היא לא ברורה..

אם היא ברורה לך, מה היא אומרת לך? כלומר מה הפירוש שלה בעיניך? כי אני רואה אצלי כל פעם משהו קצת שונה, אבל הסאב טקסט זה בדיוק מה שכתבת בשורה הראשונה
לזה את מתכוונת שהיא ברורה? אותי מעניין לקרוא. שלחי לי מסר או תעלי את זה פה אם בא לך

האמת היא שיש עוד סוג אחד של "תזרמי"

וזה "אל תחליטי מראש. תראי כבר כשתגיעי למצב" וכשאומרים לי את ה"תזרמי" הזה אני לא כל-כך מתעצבנת, אלא אם כן זה בא כביקורת על זה שאני לא ספונטנית ואוהבת לדעת מראש בדיוק מה הולך לקרות.

מה אתן רוצות לקרוא, את הסיפור הקצר

או את התסריט? (התסריט הוא עיבוד של הסיפור, אבל לכל אחד יש אופי ייחודי)

נזכרתי בעוד ציטוט שאהבתי במיוחד

מה הוא רוצה להיות ידיד שלי מה אנחנו בגן מרים??? ואחד יותר חכם מה הוא רוצה להיות ידיד שלי? {אבל חשבתי שזה מה שרצית } נכון זה מה שרציתי אבל לא רציתי שזה מה שהוא ירצה... לך תבין מוח של בחורה כל כך טיפשי וכל כך מייצג...
למי שלא הבין שני הציטוטים היו של רננה ואפרת לגביי הידידות עם כפיר

למעלה