שרשור הודעות

AYELET1

New member
שרשור הודעות

הנכם מתבקשים לשרשר את הודעותיכם. מה הכוונה? לא ללפתוח יותר מהודעה ראשית אחת בפורום. את כל השאלות הנוספות שיש לכם, הנכם מתבקשים לשרשר (כלומר לכתוב כתגובה) לאותה הודעה המופיעה בדף הראשי של הפורום. בדף הראשי ישנן 15 הודדעות. כל הודעה חדשה דוחקת אחרת, ואז הסיכוי לקבל תשובה לשאלה שעברה לעמוד קודם - פוחת בימים האחרונים אני משרשרת כמויות של הודעות וזה די מייגע (וגם גוזל לא מעט זמן). אנא התחשבו!!! תודה

yoni182

New member
וזה הדבר היחידי שאת יודעת לעשות

מהיכרותי בפורום הזה, הדבר היחידי שאת איכשהו יודעת לעשות פה זה בעצם לאמר את הדברים האלה......\ אם בן אדם הסתבך וקרה לו משהו (ראיתי על זה הודעה לפני כמה זמן על הדל שלו שנתקע בבטריה) את פשוט מיזגת את הנושא ופשוט ענית לו "אנא שרשר הודעתיך" אני מבין את החשיבות, רבאק בן אדם פתח נושא מסוים, מיצה את רעיון של אותו נושא, פתח יום אחרי הודעה חדשה וככה לא ענו לו. בתור מנהל לשעבר של קהילה של 70000 גולשים אני יודע במה תפקוד של מנהלים חשוב. למזג נושאים משותפים ולא של אותו בן אדם לך ולהנהלה של תפוז, קבלו זאת באהדה וכביקורת. המשך גלישה מהנה

Barrrsch

New member
וואלה יוני - כמו מלאך משמיים הגעת

בדיוק מה שאני חושב וחווה כבר יומיים ולא אכנס כאן לפרטים מיותרים אבל קח את המילה שלי שחטפתי.

Barrrsch

New member
ושיהיה ברור כשמש לכולם...

שאינני מסכים לטענותיך האישיות לגבי איילת אלא רק לאלו שהן לגופו של עניין השרשור.

dds22

New member
יוני - יש לך ביקורת - תשמיע למה

אתה משמיץ ומעליב. איילת לא צריכה סניגור אבל להזכיר לך שהפורום נועד לעזרה על בסיס התנדבותי ולצורך FUN - לא עבודה ולא מקצוע של אף אחד -כולל לא של המנהל. אני לא מכיר את איילת אישית אבל בחודשים שאני בפורום הזה ובפורום פאלם שגם אותו היא מנהלת ) נראה לי שאתה קצת לא מחובר בהגדרה - זה מה שאת יודעת לעשות. הפורום הזה תרם לי רבות ואני בטוח שגם לרבים אחרים - לא נראה לך אל תכנס החלטת להיכנס - תדבר יפה ואל תשמיץ!

yoni182

New member
חמודים לא הבנתם נכון

כלל לא העלבתי את איילת, אם זה נשמע ככה מצטער אמרתי שמהכרותי בפורום הזה, לא זמן רב, אין איזשהוא מענה לבעיות... צר לי שאני מאוד ביקורתי לעניין, אני מכיר מערכות פורומים וחבל שאנשים לוקחים אותם לפסים אישיים. אני כלל לא מכיר את איילת, הרקע שלה וכדומה אלא רק העברתי ביקורת ברוח טובה

dds22

New member
אם את המשפט הבא אתה רואה כביקורת-

"מהיכרותי בפורום הזה, הדבר היחידי שאת איכשהו יודעת לעשות פה זה בעצם לאמר את הדברים האלה" - אז כנראה חסר לך קצת ניסיון חיים. הפורום לא עוזר? אל תלך אחורה תסתכל רק ב7 דפים הפעילים - מה נראה לך שקורה בהם? תחרות המדריכים, אירוח נציגים מחברות מסחריות, הכנסת שו"ש (רשימה חלקית)- מה זה נראה לך אם לא עזרה? ושוב לא יודע איזה קהילה של 70000 ניהלת וזה גם לא חשוב - אתה פשוט טועה ומטעה וכנראה שזה נובע כמו שאמרת מהנסיון המועט שלך בפורום זה ובחיים בכלל....

yoni182

New member
הודעה יפה DDS22

טוב שאתה מתרכז בטפל ולא בעיקר, אני לא הולך להיסחף אחר השמצות שכלל אני לא מכיר אותך, אין לי את הצורך להעליב אותך ולהחזיר לך כקונטרה על שטות... נתתי פה ביקורת. נקודה. עזוב את השאר, מה שאני חושב על איילת זוהי זכותי, אמרתי כך: מהכרותי בפורום הזה (שזהו זמן דל) העניינים היחידים שנגעו לי בדבר המנהלת הוא רק מיזוג הודעות. זה מה שאני רשמתי לצורך הכתב הבא: אני חושב שוב שיש למזג הודעות בעלי תוכן דומה ולא ע"י משתמש דומה תודה גם שאסור לי לאמר דברים ועל הדרך. יכולת לאמר לסכום ובלי להעליב עוד: אם אתה חושב כך, זכותך המלאה ...לדעתי המנהלת מתפקדת בצורה טובה. תדפדף בהודעות ותיווכח לכך. ההבדל ביני לבין איילת הוא שאיילת חשופה לביקורת בפורום כי זהו תפקיד בפורום כל טוב והמשך שבוע טוב. איילת- קבלי זאת כביקורת (בונה כמובן)

yossi1984

New member
יוני, יש משהו במה שאתה אומר

כמובן שDDS22 קצת ליבה את העניין, אבל אני חושב שמיזוג לפי נושאים ולא משתמשים הוא הגיוני יותר....

dds22

New member
יוסי- תראה את ההבדל ותבין

אתה נתת הערה שאפשר להתייחס למהות ולא ירדת לתקיפה אישית כמו יוני - זה ביקורת מה שהוא עשה זה ממש לא! אני ממש לא מנסה ללבות להפך - לא נראה לי לעניין להשמיץ סתם אנשים בפורום פוקט- נראה לך שזה המקום?

yossi1984

New member
הביקורת

שמע, אני לא בא להצדיק אף אחד..........אבל הוא נתן ביקורת שלדעתו היא הגיונית......זכותו לתת ביקורת , הרי אנחנו במדינה חופשית לא?

mikeoreli

New member
תסתכל בשו"ת

ודרך אגב, היית יכול לפתוח נושא חדש עם שאלה זו...

carbo20

New member
../images/Emo27.gif

שלום, קראתי את האשכול ולדעתי באמת לקחת את העניין יותר מדי ברצינות, אני לא חושב שהוא התכוון לתת ביקורת שלילית אלה באמת ביקורת בונה, למרות שהסגנון היה טיפה בוטה אבל אין צורך לחפור בכל שורה ... גם לדעתי צריך לאחד שירשורים בעלי אותו נושא במקום בעלי אותו כותב זה הרבה יותר הגיוני. ובמיוחד במקרה הספציפי שלי כמו שהוזכר בראש השרשור,ניתן לראות כי באמת קיבלתי 0 תגובות לבעיה שהעלתי ולדעתי הייתי מקבל יותר יחס אילו הבעיה היתה משורשרת בניפרד.

AYELET1

New member
תשובה אחת לכולם

נושא שרשור ההודעות עלה לא פעם גם בפורומים בניהולי ועוד יותר מול הנהלת תפוז והגישה הכללית היא לעודד שרשור על מנת לתת הזדמנות למה שיותר משתמשים לקבל תשובה. משתמש שההודעה שלו "ברחה" לעמוד השני כבר לא מקבל תשובה בד"כ (אם כבר אז אני לא פעם מציצה שם
אחריםם בד"כ לא). אז למי שהתלונן שלא קיבל תשובה עקב השרשור, הסיכוי שלך לקבל תשובה אם השאלה "בורחת" אחורה הוא נמוך יותר. ולאור כל זה, התקנה לגבי שרשור הודעות בעינה עומדת. לגבי הביקורת האישית (יוני): הביקורת שלך איננה בונה כלל, ולא בגלל שהנושא נידון כבר אלפי פעמים בפורומים (תרתי משמע ...) שונים , אלא בגלל הדרך בה היא נאמרה. את הפורום אני מנהלת ללא תמורה ומקדישה לו שעות רבות בשבוע. את רמת הידע והעשיה שלי (בפוןרום) אינני עומדת לפרט לפניך, ולו רק משום שבתור משתתף חדש , שמצהיר כך על עצמו, לפני שאתה יוצא בהודעות החלטיות כל כך, מין הראוי היה שתבדוק קצת מה העניינים לפני כן. מעבר לכך לא אמשיך את הדיון, מעל גבי הפורום, על דרך ניהולי!! זהו פורום פוקט ולא פורום לענייני ניהול פורומים... אם יש לך השגות- כתוב במסר. לא בטוח שאקבל, אך אקרא וארתייחס.

AYELET1

New member
ותוספת:

ליוני: אכן אינני עונה לאחר שאני משרשרת הודעות. וזה לא מקרי. באופן כללי: שאר הביקורת אודות אופן הניהול שלי - בפורום משוב. סוף נושא

למעלה