ויש עוד כמה פריטים למכירה...
רובם ככולם, מן הסתם, הם לקטומים.... - מגיני ידיים של EE, עם מתאמים לכידון "טייפר". פלסטיקים כתומים, מצ'וקמקים מעט. מחיר לחדש בארה"ב, 65 דולר. מחיר מבוקש, 180 ש"ח (על תנאי לפנג, אלא אם יגיד אחרת). - דיסק אחורי OVERSIZE, לדגמים עד 2002. מגיע עם דיסק גדול ב2 ס"מ מהמקורי במצב מצוין, ועם מנשא קליפר מאלומיניום. 220 ש"ח. - מצמד אוטומטי של EFM, כולל דסקיות מתכת בעוביים שונים, כולל בית מצמד חיצוני (HUB) ששופר למטרה הזו על ידי EFM, וכולל את פלטת הלחץ המיוחדת. בפלטת הלחץ ישנה הברגה אחת לא לגמרי תקינה (אם כי עובדת היטב עם בורג מעט ארוך יותר). לדגמי RFS השונים עד שנת 2002 (כולל). מחיר לחדש, מעל 2500 ש"ח. 1,000 ש"ח וזה שלכם. - החלקים הבאים הורדו מSX525, מודל 2003, אך יתאימו לקטומים אחרים גם כו, ללא שום בעיות. בדיקת התאימות עליכם, לא עליי (אם כי אני מוכן לעזור, כמובן) * משאבת בלם קדמי, במצב ח-ד-ש. קומפלט עם הידית וגומיית המגן. מחיר לחדש 730 ש"ח בארה"ב, מחיר לכם 400 ש"ח. * אגזוז קופלט, עם זוג הסעפות והמשתיק. במצב כמעט חדש (10 שעות רכיבה, כולן על אספלט). ללא קפיצים. 300 ש"ח. * משולשים מקוריים, כולל: משולש תחתון עם מוט החיבור ומיסב תחתון, משולש עליון עם חיבור לכידון "טייפר". 300 ש"ח. * צלינדר (מצב מעולה, כ40 שעות רכיבה) ובוכנה (אותן השעות) כולל פין בוכנה ורינגים (אם כי לא מומלץ להרכיב מחדש את הרינגים). 700 ש"ח.
מי שרוצה תמונה של פריט מסוים, מוזמן לשלוח לי מסר ולקבל למייל שלו.
מי שמבקש את הפריט, מתחייב להגיע ולקחת אותו בתיאום טלפוני איתי, בגדול, מאיזור עפולה (אם כי יתכן שנוכל להיפגש במרכז ביום כזה או אחר). אתם מתחייבים לקחת ולשלם...מצטער, לא בא לי לסחוב סתם 13,000 ק"מ.