שרשור הודעות מכירה!

MexMex

New member
למכירה, כולל מסירה בא"י.

מגפי אקסו סופרמוטו. - מידה 41 - אמנם בלי הקופסה, אך חדשות לחלוטין. - מחיר מחירון בארה"ב, 199 דולר. תנו הצעה הוגנת, והן שלכם. - מסירה בא"י, בין ה17 ל26 לאפריל. תשום בשקלים... בוקר

motibocsh

New member
חליפה AXO באריזה !!!

5500 ש"ח ומרגע הישמע ה- CASH החליפה שלכם !!! דגם סופרמוטו DRAGON מידה 48 :משקל 70 ק"ג גובה 1.75 בהצלחה !!!

../images/Emo124.gifלידיעת אופנועי 4 פעימות

שמני מוטורקס (המומלצים ע"י KTM) מופצים ע"י סטאריק רשמית. במלאי כרגע אריזות של 1 ליטר למנועי 4T ו 2T. בקרוב שמני קטנועים תרסיסים ועוד....

motibocsh

New member
תראה ידידי...

630 $ זה בארצות הברית...אנחנו בארץ הקודש ופה היא עולה הכי זול שמצאתי 7500 ש"ח אז אם 2000 שקל הולכים ברגל אצלך שיהיה לך כל טוב

KTM620SM

New member
אתה צודק.

איפה חיפשת פה? באביזריון? נעשה ביחד חישוב קצר: מחיר מלא בחו"ל -> 2835 ש"ח (לפי 4.5 לדולר). משלוח -> 500 ש"ח מבס -> אין יש רק מס קניה 12 % -> 350 סה"כ -> 3685 מע"מ על הכל -> 620 סה"כ -> 4305 ש"ח בלי קונצים ובלי משחקים עם המכס. זה החשבון שלי - ולכן אני לא נכנס בכלל לאביזריון ולא מענין אותי כמה זה עולה אצלם. עד שהיבואנים לא יחזרו למחירים נורמליים, לא מעניין אותי איך הם מתמחרים את החליפה פה. מצידי שתעלה גם מיליון שקל. אז מה, אז תנסה למכור ב- 900,000, כי זה ב-100,000 יותר זול מהיבואן?

45degrees

New member
../images/Emo45.gif צודק לחלוטין! אני ממש לא אוהב

שמנסים לעשות עלינו קופה! פעם חיפשתי מגפי רכיבה (שטח) משומשות. כידוע סופרמוטו גומר מגפיים מאוד מהר. חבר (באמת) הציע לי TECH 4 משומשות ב 800 ש"ח. לא זול כלל. לא קניתי. בסוף, קניתי דרך חבר אחר (שניהם כותבים בפורום אגב) TECH 7 ב 500 ש"ח. נכון - אנחנו רוכשים ציוד. אבל זה לא אומר שאנחנו עם ארנק שמן פתוח לרווחה!

enigo

New member
תגיד, אתה בסדר?

כשאתה קורץ לחריץ המנומש, היא נותנת לך הנחה, אבל ראית את 45? כשהוא קורץ מזמינים משטרה על נסיון פיגוע!
....
שיט! הכסף עוד אצלו!

proxxxy

New member
הכסף אצלו, המשאבה אצלי

אבל למה זה עדיין בחתימה? יש לך סטוק?

45degrees

New member
אין אצלי שום כסף!

מכחיש כל קשר לפרוקסי. לא ראיתיו מימי. אין לי שום מושג מיהו ומהו! מעולם לא היה בינינו כל קשר אמצעי ו/או בלתי אמצעי. בכלל באותו שבוע הייתי בקובה! יש לי עדים!

tygger

New member
כלב אשפתות... משומשות?

שתי רכיבות וגם אלה היו של עשרים דקות ביחד... אתה גם משווה אגב מגף שהיה בן חודש לכל היותר, לבין מגף בעל מספר שנים לא מבוטלות.

motibocsh

New member
קיבלתי את הטענה שלך... (אבל)

לא שווה לך לתת לי עוד 500 שקל רק כדי למנוע את כל כאב הראש הזה ?

MexMex

New member
איך 500?

לי יצא דווקא 1200 ש"ח הבדל. וזה כאמור ללא שום קומבינציות מכס שהן, והרי אפשר לעשות כאלו, אפילו ישרות למדי ולא מוגזמות, ולוהריד עוד אלפייה על הדרך... M.

asparagos

New member
תודה על הקישור, אתה יודע

אם יש מידה קטנה יותר מ 48? אני 167, 51 ק"ג של שרירים חסונים... איפה אני מוצא חליפה תואמת למגפיים של קן?

למעלה