שרשור הדס מורנו

נדב323

New member
הדס מורנו../images/Emo192.gif

היום הייתי בשיר נולד, הלכתי אחרי שסיימתי את הביה"ס וחיכינו לכל מי שממשתף שם. הדס מורונו הגיעה במכונית והיא לא ירדה מהמכונית, כולם ירדו הצטלמו, חיבקו, חתמו והדס עשתה איזה 10 סיבובים עד שיצאה מהמכונית, המכונית חנתה ממש בכניסה היא ירדה וישר נכנסה... אוקי את עייפה אבל את יכולה לצאת לחייך ולהגיד שאת ממהרת... יהודה לוי הגיעה עם הג'יפ שלו והוא באה עם נינט טייב ואמיר פיי-גוטמןויהודה שם טרנסים והתחיל לרקוד, כשאמיר יצא המשקפי שמש שלו נפלו ונשברו. הגיימבויז הגיעו באוטובוס והיו מזה אחלה, דיברנו עם צביקה הדר על נולד נרקוד, גם חמוד. ראינו את תום אבני שהגיע עם טל מוסרי, לירון לב, עמרי רטברד ושיר ביטון, יהודה סעדו הגיע עם מאיה באוטו שלו יש מדבקה שרשום:"ואהבת לרעך כמוך" עשיתי למאיה שלום והיא לא החזירה לי לעומתה סעדו כן..

bar in love

New member
לכל אוהבי הדסושש

כנסוו לפורום החדש שנפתחח בשבילהה!..ותרשמווו נכון אין עכשיו הרבה אנשיםם אבל אם הרבה ירשמו יהיה אחלה פורוםם יאלה כנסו בהמוניכםם

danit1234

New member
לא עולה לי ברוש ../images/Emo12.gif

חשבתי לרגע שפתחו לה פורום בתפוז
אל תדאגי הרגע הזה עוד יגיע אבל צריך להפעיל תקומונה

danit1234

New member
את הטעית אותי לגבי עצמי ../images/Emo10.gif

אני לא התכוונתי לראש התכוונתי לשם חיבה ברוש כי לילדה קרואים בר
עכשיו בגללך אני יצאתי מפגרת

נדב323

New member
לא היה אפשר, אבל שהיא יצאה צעקתי לה

שאני מפורום טב"ע וזה לא הזיז לה...

Lilo the fairy

New member
אולי היא לא שמעה?../images/Emo141.gif

אולי כאב לה הראש? תחשוב קצת... *מנסה לקפל תשרשור בתגובות לעניין ולא בסתם קישקושים
*

A d i d a

New member
../images/Emo26.gif

כשעבדתי בארומה והייתי על הקופה היא הגיעה והיא הייתה ממש ממש חמודה.. הופעות כאלה זה דבר ממש ממש מתיש

bar in love

New member
אל תשכחו שגם..

היא וחבר שלה נפרדו...זה לא עובר ככה..בטח קשה לי מסכנה.. אסור לשפוט אותה היא בנאדם..

danit1234

New member
אממ דווקא אם תקרא בקומונה שלה

תקרא סיפורים לגמרי אחרים באמת כנראה תפסת אותה ביום לא טוב או שהיא פשוט מאוד הייתה עייפה זה לא שהיא עשתה את זה אישית לך אתה יודע אל תהיה אנוכי \:

למעלה