שרשור הגו - ולא של היקארו - טייק 2

PENELO

New member
XPP נכון ...

טוב תמיד אפשר להמשיך לשחק עם הכלים של שח מט XP ודמקה .... וכמובן החוקים של גו ^^;;;

imdark

New member
לא אי אפשר

גודל הלוח הוא גורם מפתח במשחק למרות שאפשר כמובן לנסות לשחק אבל לא ייצע מזה הרבה

imdark

New member
זה לא שאת גרועה

אלא שאת לא מספיק מיומנת תתאמני תשחקי עוד ועוד נגד אבא שלך ונגד אנשים באינטרנט אני הייתי מת עם היה לי אבא שידע לשחק היריב הקרוב ביותר אלי הוא ילד שלימדתי והוא אדיין צריך להיות שחור בלוח של 9*9 שתי אבנים ובארך חצי שעה באמצה המשחק כדי להיות מסוגל לשחק נגדי הוא ניצח אותי בחצי נקודה אתמול שזה ממש טוב בשבילו ועזר לו עם ביטחון האצמי

Hikaru

New member
תתפלאי, נותנים.

בד"כ ששחקן חזק יותר משחק עם שחקן חלש יותר אז הקומי הוא 0.5 (במידה והשחקן החזק יותר הוא הלבן, כן?) אפשר גם עם 6.5, ויש גם כאלה, אבל המון משחקים עם 0.5. כיום אין הרבה משחקים ללא קומי בכלל.

star_female

New member
אה... זה חדש לי

בהיקאגו זה לא ככה. ^^; אולי זה התחיל אחרי הסדרה, כמו שהעלו את הקומי ל-6.5...

imdark

New member
יש פרק בסדרה../images/Emo58.gif

שבו מקצוענים משחקים נגד מקצוענים צעירים ובו שיחקו עם קומי הפוך חוץ מזה בהיקרו לא מזכירים הרבה דברים

star_female

New member
../images/Emo58.gif כן, אבל לא לזה התכוונתי

התכוונתי, לדוגמא, לפרק שאקירה משחק משחקי ראווה עם הראש עיר הזה (או מה שהוא לא היה) והעוזרים שלו וגורם לתיקו. מצב כזה לא יכול לקרות במשחק עם קומי. קומי הפוך זה במשחק הראשון של הפרו הצעיר, לפחות בהיקאגו.

imdark

New member
סתם הארה

יש סיכוי שעם השנה יתקדמו הרבה שחקנים בגו ישנו את הקומי לזה של הקורינים כלומר 7.5 בגלל שגילו שעדיין יש אפרש של הרבה משחקים אצל השחור

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif הקומי של הסינים

בדיוק סיימתי לעבוד על פרק 57, ובפינה של Go Go Igo ציינו שחוק הקומי השתנה מ-5.5 ל-6.5 (אני מניח שזה לא יופיע בסדרה עצמה), ושבסין חוק הקומי עומד כבר על 7.5 ויפן כרגע מאמצת את הסטנדרט הקוריאני של 6.5.

למעלה