שרשור הגו - ולא של היקארו - טייק 2

eden242

New member
אז אני

פשוט אעמיד פנים שהבנתי הכל, ואהנהן בראשי בחוכמה.

Reutgold

New member
זאת לא חוכמה

מה האעם בזה? זה כמו להגיד שאתה פורש כל עוד לא ניצחו אותך כי תמיד תוכל לומר שאף אחד לא ניצח אותך.. מעניין למה באמת! חוץ מזה להזכירכם יש משחקי גו שבאים ללמד... לא תמיד המטרה לנצח ... סאי פעם שיחק נגד מישהו משחק לימוד כדי ללמד אותו לא כדי להביס אותו...

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif זה היה יותר יפה

אם לא היית מרגיש צורך לומר " אבל רוב הסיכויים שאני יותר טוב ממך". לא שיחקת נגדו, לא ראית אותו משחק, אתה לא בדיוק שחקן מקצועי ומנוסה בעצמך שיכול להשען על איזשהו רפרטואר מבוסס - למה אתה מתחיל עם "אני יותר טוב"? איפה פה אתה משתפר מגלה דברים על עצמך? נתקלת בשחקן חדש, תזמין אותו למשחק, אל תתחיל תחרות של "למי יש גדול יותר".

imdark

New member
בגלל

שצורת ההבנה שלו של גו מונעת ממנו להיתקדם עם אני תמיד מנצח קשה לי לחקור את המשחקים שלי ולמצוא טעויות (עם הוא בכלל עושה את זה) אפילו עם הוא משחק שנה שלמה אבל אדיין "תמיד מנצח "זה אומר שבמשך שנה שלמה הוא לא יתקדם אמרתי שאני יותר טוב ממנו כדי להבהיר נקודה כבר אמרתי שפגשתי שחקנים תקועים ואני באמת מפחד שהוא יהפוך לאחד כזה עם יום אחד הוא יעמוד נגד שחקן הרבה יותר טוב ממנו ויפסיד הוא ייפול (מה שמקצוענים קוראים לו ישבר) ויחשוב אפילו שהוא שיחק כל כך הרבה זמן הוא לא היה מספיק טוב ויגיע למסקנה שגו זה לא בשבילו וזה אני לא רוצה שיקרה אנחנו צריכים שחקנים טובים בארץ כדי להמשיך את השושלת (השנה כאשר נשלך שחקנים לאליפות אירופה יש סיכוי טוב שניקח מקום)

shui chan

New member
אני חושבת שאתה מדבר כאילו אתה ממש

מעל לכולם פה X: אתה לא מכיר את אותו בחור, אתה לא יודע איך הוא משחק ובעצם בכלליות אתה לא יודע עליו כלום - תפסיק להתנשאות ולדבר מלמעלה.

imdark

New member
אני לא מתנשא

אין לי סיבה להיתנשאות עם לא שמתם לב יש לי מספיק בעיות משלי וחוץ מזה כל מה שאני מסביר וכל מה שאני אומר הוא תאוריות גו נפוצות רובן נכתבו ע"י כמה מהשחקנים הטובים בעולם משחקים כדי להנות ברגע שזה לא נכון שחקנים נתקעים אפילו כמה מהשחקנים הגדולים אומרים שזה קרה להם מתי שהוא הם התחילו לשחק בשביל כסף ופשוט היתרגלו לשחק בידיוק באותה צורה

טוצית

New member
מזכיר לי קצת את ארני XP../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אבל נשמע שאתה רציני בקשר למשחק והתאוריה שלך ממש חמודה ^^ ולמען האמת, הוא די השתחצן כע XPPPPP אבל מותר לו ><

star_female

New member
אם אין לך סיבה...

אז אל תגיד דברים כמו "רוב הסיכויים שאני יותר טוב ממך למרות שאני משחק רק חודש" בלי לבדוק עד כמה הוא באמת טוב. תקדיש עוד דקה לכל הודעה, תקרא אותה מנקודת מבט של מישהו אחר ותחשוב אם היא נשמעת מתנשאת או לא, ואם כן תסביר את עצמך יותר טוב (או שתדגיש שמה שאתה אומר זה דיעות שלך ולא עובדות). זה יהיה יותר נחמד לכולם.

imdark

New member
סליחה

את צודקת ואני בדרך כלל יותר מתחשב אבל בדרך כלל כאשר אני כותב בפורום הזה אני סחוט (בדרך כלל אחרי כמה שעות של משחק גו)

star_female

New member
אתה לא צריך להתנצל בפני...

פשוט לשים לב יותר למה שאתה כותב (מה שנקרא netiquette).

JeeChan

New member
אממ טעויות כתיב ^^

* עם = אם (שורה שניה) * עם = אם (שורה שלישית) * אדיין = עדיין (שורה שלישית) * עם = אם (שורה שביעית) * נשלך = נשלח (שורה 13) ומסכים עם מה שרעות צ'אן אמרה, קודם שחק ואז דבר.

JeeChan

New member
מישהו בא היום למועדון הגו ברחובות ?

זה בשעה 19:00 בערב, במכון וייצמן.

טוצית

New member
ני ^^../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

יש לי לוח בבית... אבא שלי משחק XPPPPPPPPPP הוא כ"כ טוב! נתן לי יתרון של תשע אבנים ודי הפסדתי XPPPPPP ני כ"כ גרועה...

PENELO

New member
יאא מאגניב לך XP

אני ניסיתי ללמד את סבתא שלי לשחק גו .. על לוח דמקה XDDD .. זה היה הזוי O_O;

טוצית

New member
XDDDDD../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אנחנו שירטטנו לוח- יצא ממש יפע *-* אני מנצחת את חברות שלי- כי הן לא יודעות לשחק -.- טוב שיש לי מישו טוב להתחרות נגדו- כמו אוטוסאן ^^ לשחק גו על לוח דמקה XDDDDDDDDDDD השתמשתם באבני דמקה?! 0.0

PENELO

New member
XDD

זה היה משחק דמקה-גו XDD הכלים של דמקה ... והחוקים של גו ^^;;; כמו שאמרתי זה היה הזוי XDDD

למעלה