שרשור האוף שלייייייי!

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

yaarangel

New member
בית שמש זה..

0 דק' מהבית שלי...הייתי שם ביום ה של החופש..

python 4

New member
מה פתאום

מואהאה זה צחוק זדוני אבל של מישהו שאנחנו יכולים להיות בטוחים שהמזימות שלו יכשלו בזו אחר זו. לעומת זאת חיחיחי זה צחוק זדוני צנוע - של מישהו שהמזימות שלו מתקיימות. ויש גם את פחחחח שזה - לא מצחיק (אמירה צינית).

midnight dragon

New member
זה רק עידן אל תתיחס אליו

אני אדאג לרצוח אותו
כולם מוזמנים לסקילה המונית של עידן!!

The Snow fox

New member
הופה! להירגע!../images/Emo63.gif

זה היה בצחוק, פייטון! אין כמוך פייטון! אתה אלוף! הכל מתוך קנאה...

The Snow fox

New member
אבל בכל זאת אני רוצה...../images/Emo63.gif

להזמין אותך לדו קרב פוקימונים!

python 4

New member
אפרופו בדיחות לא מצחיקות..../images/Emo3.gif

אין לי אבנים אבל נשארו לי
מפסח. זה אפקטיבי כמעט באותה מידה. סקילה!

SaberTooth

New member
לא נכון...

אם כבר משהו שדומה לאבנים, אז קניידלעך. מצות זה מגעיל...

מ.ש.ט

New member
אבל מצות זה דוקר!

וגורם לעצירות! ובטעם קרטון! פינת ההידעת: הידעת שמצות רטובות זה חמץ?

בלאט. אתם לא מבינים../images/Emo122.gif

מואואואה זה צחוק זדוני. כמו של האנשים מהסדרות במצוירות, שבדרך כלל לא מצליח להם כלום, אבל זה לא אומר שהמזימה לא תצליח +| חיחיחי זה צחוק מלגלג. לדוגמא:"חיחי! נדפקת!" ופחחחח.. זה לצחוק על מישהו. עד כאן. אלמוג והמכחולים.

python 4

New member
אבל עצם זה שאת מקשרת

בין הצחוק מואאואוה לבין הרשעים מהסדרות המצוירות (ואני עדיין לא בטוח מי המציא את זה במקור - קוברה או מגטרון, או שזה היה סטארסקרים?) את כבר יוצרת קישור עז בין צורת הצחוק הנדונה לבין כישלון מוחץ של המזימה. הרי ראית פעם את קוברה מצליח במשהו, או את צוות רוקט, for that matter? אני מוציא את מגטרון מהמשוואה כי הוא הצליח להרוג את אופטימוס פריים. בכל זאת, צל"ש. (לא משנה שעונה אחרי זה החיו אותו).

Orbital Shadow

New member
אז ככה...

אני עושה עבודה על יפן ואני צריכה מידע על מנגה ואנימה אז עם מישהו מוכן לתרום לי כתבות/מאמרים/אתרי אנטרנט עם מדע/שוקולד אני אהיה שמחה
וגם אני קוראת את המשחק של אנדר וזה ספר יפה ושמתי לב שבקופסה של השקדי מרק כתוב למטה: יש לפתוח את הפקק לפני השימוש... וואלה באמת מה אתם אומרים... לא כי חשבתי שאמורים לאכול ישר מהקופסה!!!

למעלה