שרשור ד"שים^.^

mikokikyo

New member
DDDDD:

זה היה מצחיקXD חבורת פאנגירל מטורפות שצורחות "יאוי" למצלמהXP אבל פאנגירל חמוטות3>

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif יאייי גם את חמודה 3>~

אפילו שאני לא אוהבת שקוראים לי חמודה, אבל עכשיו אני מבינה שזה לא בכוונה כזו.. ~

בעעעעע!!!../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

השיניים! הרגליים! הבטן! כיעור! שמישהו יצנזר אותי בתמונה הזו XDDDD

mikokikyo

New member
><""""""""

מה הבעיה בשיניים וברגליים? ם: ואיזו בטן בדיוק?><" no way, התמונה הזאת נשמרה כך והיא לא הולכת להצטנזרP: 3>

והשער!! תלתלי כבשה!X__X../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

השיניים! אני מחייכת עם שיניים ויש לי גשר! והן קטנות X________X החולצה עולה כמו אצל קאגומה ואני נראת זוועה X________X אל תתנו לי להתחיל לחרבש על איך אני נראת XD

mikokikyo

New member
את יכולה לחרבש על זה כמה שבא לך,

אבל קחי בחשבון שאני אפסול כל דבר שגויP: נו אזמה, אני מכירה ילדה מאודמאוד חמוטה שמחייכת עם גשר וזה סופר קאוואי^__________^ ומה רע בשיניים קטנות? ם: זה חמודD: החולצה עולה? O: את ממש לא נראית זוועהOOOOOO: את נראית יופי*O* 333333333333333333333333333>

Just Hippo

New member
אייף O.O

אני נראה כאילו אני עמוד לרצוח את כולכם עם הפיקאצ'ו XDDDDD

Nittle Grasper

New member
ד"ש לכולכן כוסיותשלי 3333>

מי יתן שבפעמים הבאות שנצעק לאנשים "האב אה גיי דיי!" הם ישמחו ולא יגיבו כמו באנימציה המצורפת ... ם; <ראיתי מוכר הומו וזה היה כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חמודדדדדדד *O*>

../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

לכולכם חתיכות בישיוט :ם ~ואני יודעת, זה גרוע, אני פשוט ממש לא רגילה לצייר בסגנון מנגה/אנימה ._.~

OOOO: OMG../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

כישרון! *__________________________* {היא אישתי, שלישלישלי P:}

Nittle Grasper

New member
*מצרפת את התמונה ששמתי בד"ש שלי*

<אני בתגובה מהירה אז תדמיינו את זה, טוב?> זה ממש יפה *ם* והיום נגלה לאוזניי שאת לא רק אישתי, אלא גם אחותי וגיסתי ודודה שלי XD;

גם לי ס-ס../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

וזה רק בגלל שאני אימא של נעם ושהיא אבא שלי ס-ס ואז היא החליטה שהיא גם אחותי @_@"

NoAmItA ChAn

New member
XDDD

מה שכן הכל באשמתי נכון? תמיד אני אשמה בבית הזה נכון? תמיד אני? אין בעיה. ככה זה? אני עוזבת את הבית. מה ששמעתן. אני עוזבת. ואני לא חוזרת! ברור?! למה? כי הכל אני. "נעם זה, נעם זה.." תמיד אני! אתן שונאות אותי ;; מה עשיתי לכן? ;; למה אתן עושות לי את זה? ועכשיו? לפני יום כיפור?! למה? למה????? ;;

למעלה