שרשור דרושים

imsocool

New member
מחפש מתופף

שלום. אני מחפש מתופף שרוצה להשקיע, להיות רציני, להקליט, ובעיקר, לתת בראש בלהקת פאנק הנקראת TFT. ללהקה צפוי עתיד טוב והרבה הופעות. בעיקרון מחפשים מתופף שפשוט יהיה רציני, בין גילאי 15-16 ועדיפות לאיזור תל אביב, שיוכל לאשר לעצמו חדרי חזרות בתשלום (כמובן שמתחלקים בתשלום.) והקלטות. לפרטים נוספים: ניר מרדן: 0544990031

SaintJohn

New member
שרשור דרושים

לכל המחפשים בנרות אחר מתופפים - אנא שרשרו את הודעותיכם להודעה זו. הודעות דרושים שלא ישורשרו להודעה זו יימחקו.

Aviraman

New member
מתופף/ת - להקת חרפוש רוצה אותך!

להקת חרפוש - להקה אלטרנטיבית (כי פשוט אין לנו הגדרה אחרת חחח). להקה של המון הומור, המון שיגעון, המון שריטה במוח, ובעיקר המון צחוקים. הלהקה כרגע מחפשת מתופף או מתופפת בגיל 16+. אני אישית מדרום הארץ אבל רוב הלהקה (ה2 האחרים) מהמרכז. זה דורש יכולת הגעה לאולפנים בת"א וגם קצת השקעה כספית (כי האולפנים האלו לא בחינם). אז מה הדרישות מהמתופף (או המתופפת): חוש קצב בסיסי, לא חייב להיות הפורטנוי או הג'ו מורלו של התופים. המון המון חוש הומור (כדי להתחבר עם הלהקה, כי אחרת שום דבר לא ייזרום, וזה הדרישה הכי עיקרית שלנו). לדעת מקצבים, מעברים זה סבבה אבל לא חייב. בעיקר יצירתיות (כי לנו אין מושג איזה תופים יתאימו לאיזה שירים). מצילות וקייס בשבילן (היות והשכרת מצילות סתם תגדיל את התשלום באולפנים). ועם כל זה רצינות וזרימה בעבודה, יש חומר כתוב ומולחן שמספיק לאלבום, אנחנו מעוניינים להוציא אותו לאור. אנחנו בלהקה: אני - אבירם ינקוביץ' - גיטריסט וסולן ראשי - בן 18, לפני גיוס איתא (איתמר) - קלידן - בן 17, עולה ל-יב' מתן - באסיסט - בן 18, לפני גיוס אז את/ה אחלה בנאדם ושיגעון לא חסר לך, ורצון ליצור יש בשפע, צור קשר! (יש כמה שירים מוקלטים בצורה ממש חובבנית) אייסיקיו: 167359083 מסנג'ר [email protected]

ittaialon

New member
להקת רוק רצינית ובועטת מחפשת מתופף

דרוש מתופף רציני ללהקת hard rock בועטת, גילאי 24+ עם ניסיון ונכונות להופיע. אפשר לשמוע כיוון/סקיצות ב- www.myspace.com/sonsofdavid1. לפרטים נוספים: איתי - 0524535074

eli4785

New member
לא כל כך קשור אבל שיהיה....

אני מחפש להקה להקליט Jest For Fan ( או לא בשביל הפאן) ההקלטות חינם (בסטודיו "המפואר" של בי"ס סאונד....) אם יש מעוניינים נא לפנות למסרים

eli4785

New member
אנשים עם להקות להתעורר....

אין כאן אף אחד בפורום עם להקה שמעוניינת בהקלטת ערוצים (יענו בהאלעות/סשנים...) חינם?

dw drum

New member
תגיד ערן מתי הסט אמור להגיע?

תן קצת יותר פירוט לגבי הצבע , העץ וכ'ו אני בטוח שזה יעניין את כולם..

eli4785

New member
לא קוראים לי ערן אלא אלעד (או אלי..)

הסט נמצא ממש בשלבים האחרונים של היצור וע"פ היאעת הזמן שחנויות נתו לי היצור אמור להתסיים עד לסוף שבוע הזה (12 שבועות ממועד ההזמנה) אני משער שעד אמצע סוף שבוע הבא אני אקבל הודעה שהסט הגיע לחנות בארה"ב המשלוח אני מאמין יקח בסביבות ה 10 ימים (זה משלוח אוירי) ז"א שיש לי עוד איזה שבועיים לחכות.... הסט שהזמנתי הוא סט מייפל גדלים 22X18 14X11 12X9 10X8 (הבייסדראם מגיע ללא הולדרים) גימור פינישפליי צבע Black Diamond עם הארדוור צבע שחור עם תוספת של סטנד 9934 ל 2 טמטמים ומצילה ושני בום סטדנים 9700 הכל כמובן DW.... (אני עונה בהחנה שבאמת הפניה היתה אלי ולא מדובר בטעות בשרשור.....)

dw drum

New member
אה סליחה מצטער ..

התכוונתי אליך אבל התבלבלתי בשם.. תגיד איזה גימור התוף ? אבל בסך הכל סחטיין זו מערכת פיצוץ...עכשיו נשאר לי לחסוך 25,000 ואני מסודר..(סתאם..חח)

TAMIR182

New member
חפש בפורום כלי נגינה

מה הראש בלחפש בפורום מתופפים? חחחחח אחי סתם עצה

eli4785

New member
מתופפים מתופפים בלהקות לא?

ובד"כ להקה רוצה להצליח (גם אם פונים לקהל מאוד מצומצם של אנשים....) ושיר מוקלט באיכות טובה (יחסית לזאת של הקלטה בחדר חזרות או הקלטה עצמאית בבית) זה משהו מאוד נחמד לשים בדף הבית (או המייספס) של הלהקה רוב הלהקות הצעירות (ואני סבור שיש כאן אנשים שהם חלק מלהקות כאלו...) נמנעות מלעשות דבר שכזה (הקלטה בערוצים) בגלל שזה יוצא עסק די יקר ואני מציע את זה בחינם (בגלל שזה במסגרת הלימודים שלי.....) למה לי לא לפנות לאנשים כאן ולראות אם יש מישהו שמעונין בזה?

kfirshap

New member
יש לי להקה בשבילך אולי

יש להם דיסק שלם כתוב העניין הוא שהם עכשיו ק מסיימים אותו... צור איתי קשר באייסי 8903730 וייקח לי שבועיים וחצי לחזור מרומניה ואז נדבר;)

TAMIR182

New member
לא הבנתי אותך טוב

חשבתי אתה מחפש להקה לנגן איתה...

למעלה