שרשור דסקטופ שימו פה תמונה של הדסקטופ שלכם הנה שליייי נינווווווושששש
י יו יו3 New member 18/1/06 #1 שרשור דסקטופ../images/Emo9.gif שימו פה תמונה של הדסקטופ שלכם הנה שליייי נינווווווושששש
ג ג ב ש ו ש New member 18/1/06 #2 אממ אני תמיד מחליף../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif וכרגע יש תמונה שלי ככה שזה לא מעניין בד"כ יש לי את נינה אני אוהב להחליף
אממ אני תמיד מחליף../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif וכרגע יש תמונה שלי ככה שזה לא מעניין בד"כ יש לי את נינה אני אוהב להחליף
ג ג ב ש ו ש New member 18/1/06 #5 יאא תעשי טובה תרוקני את ../images/Emo88.gif הסל מיחזור שונא שהוא מלא חחח נדפקתי..
ג ג ב ש ו ש New member 18/1/06 #6 בעצם,כולכן צריכות לרוקן../images/Emo5.gif../images/Emo88.gif את סל המיחזור..חח תורידו זבל לא יפה
א אטומיק בייגל New member 19/1/06 #10 הדסקטופ שלי =P../images/Emo187.gif יש לי וובשוטס וזה משנה אוטומטית את הרקע כל 4 שעות. הרקע הזה יפה, אבל יש לי המון רקעים הרבה יותר יפים ממנו. =] וגבי, גם אני שונאת שסל המחזור מלא.
הדסקטופ שלי =P../images/Emo187.gif יש לי וובשוטס וזה משנה אוטומטית את הרקע כל 4 שעות. הרקע הזה יפה, אבל יש לי המון רקעים הרבה יותר יפים ממנו. =] וגבי, גם אני שונאת שסל המחזור מלא.
ג ג ב ש ו ש New member 19/1/06 #13 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif שונא את זה רקע יפהה
נ נסיכת pop New member 20/1/06 #17 אוי איזה מדהים. את יכולה לשים רק את התמונה? ואולי עוד כמה יפים כאלה אם יש לך