המה
S S m e l l y Cat New member 30/5/04 #13 היי את לא היית פה הרבה זמן../images/Emo108.gif ברוכה השבה [?] [חעח את לא מכירה אותי נראלי קוראים לי אריאל. טאדא]
היי את לא היית פה הרבה זמן../images/Emo108.gif ברוכה השבה [?] [חעח את לא מכירה אותי נראלי קוראים לי אריאל. טאדא]
¥ ¥EleVatioN¥ New member 30/5/04 #17 ררררוווווונננננננייייייי../images/Emo24.gif * אעעעעעעעעעע מה קורה?????????????????^^
¥ ¥EleVatioN¥ New member 30/5/04 #20 ואיי אני חולה עלל../images/Emo129.gif בנות גילמורררררררררררררררררר אעעעעעעעעעעע זה כל כך יפה!!!! אני ואמא שלי מכורות!!!!!!!!! ג'סי יותר יפה מדין! ואני כל כך שמחה שזה חזר בפרקים חדשים סופסוףףף מזה חיכיתי לזההההההההההה אאאאאאעעעעעעאעאע *משתגעת* רואים מה היסטוריה עושה לבנאדם!?
ואיי אני חולה עלל../images/Emo129.gif בנות גילמורררררררררררררררררר אעעעעעעעעעעע זה כל כך יפה!!!! אני ואמא שלי מכורות!!!!!!!!! ג'סי יותר יפה מדין! ואני כל כך שמחה שזה חזר בפרקים חדשים סופסוףףף מזה חיכיתי לזההההההההההה אאאאאאעעעעעעאעאע *משתגעת* רואים מה היסטוריה עושה לבנאדם!?
S S m e l l y Cat New member 30/5/04 #21 הההההההההה חבריייייםםםםםםםםם בואי מיד ל259!!!!!!!!!11111@!#@%%%T$@!$!@@$@# [פורום חבריםםםםםם] שש.
I Im The Sun New member 30/5/04 #27 תודה ../images/Emo9.gif איזה שמחה ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif
P painapple New member 31/5/04 #35 גם לי יש תמונה מאאגניבה. והשיער הכחול שלי הפך למעין ירקרק לצערי .// ומתחת לכל האייקונים זו תמונה ממש יפה
גם לי יש תמונה מאאגניבה. והשיער הכחול שלי הפך למעין ירקרק לצערי .// ומתחת לכל האייקונים זו תמונה ממש יפה
S S m e l l y Cat New member 31/5/04 #38 אכן ירוק זה מגניבב[:../images/Emo108.gif וכחול ירקרק זה עוד יותר! וזאת תמונה ממש יפהההה! האאאאע מזכיר לי את הכלבי זאב של ספתאשלי;[ (הם נוראנוראנורא יפיםםםםם)
אכן ירוק זה מגניבב[:../images/Emo108.gif וכחול ירקרק זה עוד יותר! וזאת תמונה ממש יפהההה! האאאאע מזכיר לי את הכלבי זאב של ספתאשלי;[ (הם נוראנוראנורא יפיםםםםם)