שרשור דסקטופים

Funky Giraffe

New member
שרשור דסקטופים

כל אחד מצלם את הדסקטופ שלו ומכניס... אני אתחיל מישהו לא יודע איך מצלמים?

lioryifrah

New member
חחח... כבר אין מה לעשות בפורום הזה

האמת זה קשור לפורום... 3 מתוך 4 עם רקע של הדג...

‡ Levo ‡

New member
וואי תן לי ת'תמונה המלאה

בבקשה

Shani276

New member
אצלי זה משתנה כל שני וחמישי

לפני 5 ימים, היה לי של הדג.. משהו יפה-יפה-יפה... עכשיו אני קולטת! שאני פשוט אובססיבית בצורה קיצונית
יאללה מכבי

lioryifrah

New member
וזה גם לא נעים שכל המשחקים אצלכם...

חוץ מאחד שהיה אצלינו והשופטים דפקו לנו אותו... הם דפקו לנו גם את שני המשחקים אצלכם... במשחק האחרון נגדכם היה שיפוט בסדר... והפועל זאת קבוצה עם נשמה! לא כמו מכבי שכולם אוהדים אותה רק בגלל שהיא מנצחת!!!

Shani276

New member
טוב שמע, מוכנה לחתום לך שאנלא כזאת

האמת אין לי כלום נגד הפועל, הייתי בעדם ביול"ב קאפ , בכלזאת קבוצה ישראלית, אבל עדיין - כל מה שמסביב - אוהדים שונאי מכבי, שחקנים שמחפשים ריבים,גאידמק מדבר יותר מידי - את זה אנלא אוהבת. ובכלזאת, זה לא פורום כדורסל אז בוא נישאר בפרופורציות.

lioryifrah

New member
גאידמק באמת מדבר יותר מדי...

כל שבוע יש לו רעיון מטורף חדש... עכשיו הוא רוצה לקנות קבוצת כדורסל בליגת העל במקום הפועל ולשנות את השם שלה לבית"ר... השחקנים לא מחפשים ריבים,פעם אחת שני שחקנים רבו והשלימו, זה יכול לקרות בכל קבוצה... והאוהדים שונאים את מכבי בצדק... אבל תראי איזה אוהדים יש לנו, בגמר גביע הגיעו 6,000 אדומים ו4,000 צהובים לנוקיה... אנחנו עודדנו כל המשחק בלי הפסקה והצהובים פעם ב5 דקות בערך שרו איזה משהו לחצי דקה והפסיקו... היית צריכה לראות את הקטע ששרנו את "ירושלים של זהב" עם הצעיפים והכל...

למעלה