שרשור דסקטופים! זה הדסקטופ שלי ^_____^ וזה הווינאמפ!
K keep smiling New member 25/12/05 #4 שלי, אני מניחה. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif
K KiaritChan New member 25/12/05 #6 "קורות חיים אתי"? ._.; ישלך את אינציקלופדיית האתי השלמה? גמאני רוצה ;;
K keep smiling New member 25/12/05 #7 XD ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif פאק, יש אנשים שבאמת קוראים את זה? >:
K keep smiling New member 26/12/05 #13 אבל לא מבינים כלום >: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אפילו אני לא יודעת מה אלה כל הדברים שיש לי על הדסקטופ. םם; [כרטיס מתפלל? יוסי אומר? מה? י.י]
אבל לא מבינים כלום >: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אפילו אני לא יודעת מה אלה כל הדברים שיש לי על הדסקטופ. םם; [כרטיס מתפלל? יוסי אומר? מה? י.י]
K keep smiling New member 26/12/05 #32 האהא. גיליתי. <: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif מה אומר כל דבר על הדסקטופ. <: רוצים רשימה? <: [שאלה רטורית. חעחע. P<] טוב, כרטיס מתפלל זה משו של אבאקקי. יוסי אומר זאת שיחת מסנג'ר שמורה של אחגדול. חעחע. <:
האהא. גיליתי. <: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif מה אומר כל דבר על הדסקטופ. <: רוצים רשימה? <: [שאלה רטורית. חעחע. P<] טוב, כרטיס מתפלל זה משו של אבאקקי. יוסי אומר זאת שיחת מסנג'ר שמורה של אחגדול. חעחע. <:
V Vivi Sparrow New member 26/12/05 #36 אני עדיין תוהה מה זה הכרטיס המתפלל, כרטיס אשראי משודרג שמזמר לכבוד החגים? Oo; ^^"
K keep smiling New member 26/12/05 #15 מתלהבת? י.י ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif