One Tree Hill
ז זקן השבט New member 5/2/04 #46 ../images/Emo32.gif אני לא התלהבתי מONE TREE HILL למען האמת התייאשתי ממנה די מהר. אבל למי שאוהב אותה ישמח לדעת שלמרות שהסדרה לא הצליחה להביא את הרייטניג המצופה לסדרת דרמה מבחינת רשת ה-WB, הם הזמינו עונה שלמה ממנה.
../images/Emo32.gif אני לא התלהבתי מONE TREE HILL למען האמת התייאשתי ממנה די מהר. אבל למי שאוהב אותה ישמח לדעת שלמרות שהסדרה לא הצליחה להביא את הרייטניג המצופה לסדרת דרמה מבחינת רשת ה-WB, הם הזמינו עונה שלמה ממנה.
ל ל ו ק י ט ה New member 6/2/04 #47 לפי מה שאני הבנתי../images/Emo42.gif היא הצליחה יותר ממה שציפו ובגלל זה קנו עונה שלמה במקום חצי עונה... זה לא ממש הגיוני שאם היא לא הצליחה ירכשו עוד עונה...
לפי מה שאני הבנתי../images/Emo42.gif היא הצליחה יותר ממה שציפו ובגלל זה קנו עונה שלמה במקום חצי עונה... זה לא ממש הגיוני שאם היא לא הצליחה ירכשו עוד עונה...
ל ל ו ק י ט ה New member 6/2/04 #49 הבנתי מה שאמרת..../images/Emo42.gif ומה שאני אומרת זה שאני קראתי שהיא הצליחה יותר ממה שציפו..
ה המקוריתH New member 8/2/04 #50 רקע שעשיתי ../images/Emo26.gif של הכלבה של השכנים שלי (תגידו שהיא לא חמודה...)