שרשור דסקטופים

שרשור דסקטופים

בהיתי לי בדקסטופ המשעמם שלי ותהיתי - יש כאן אנשים עם דסקטופים של סטארגייט? ואם כן - למה שלא תשרשרו אותם לכאן?

C L A Y M A N

New member
אממ

אוליי פירסמתי כאן פעם אבל הינה דסקטופ שהכנתי: אתם מוזמנים לאמץ אותו

א ו נ י ל

New member
טוב הנה שלי,בערך...

זה לא כל-כך מדויק,כי המערכת מתוכננת ככה שכל שעה וחצי הרקע מוחלף,במאגר הנתונים יש גם תמונות של סטארגייט...

א ו נ י ל

New member
אלרונד המחשב שלך נואש לעזרה...

יש לך יותר מדיי סמלים על הרקע,זה גורם לעומס במחשב,וככה הוא סתם מאבד זיכרון מערכת ומשקיע סתם משאבים,עצה שלי,תסדר סרגל קיצורי דרך למטה,ככה הוא ישקיע הרבה יותר פחות זיכרון,וזה יותר קומפקטי,בכל אופן הכי טוב שיהיה לך על המערכת רק 2סמלים שהם ברירת מחדל בלתי ניתנים למחיקה: "המחשב שלי","סל מיחזור" אז מקווה שתשמע את עצתי... גם אלרונד זה אלרונד משרה"ט או שסתם הגעת לשם הזה..?

C L A Y M A N

New member
ווואלה

בדיוק מה שאני עושה!! יש לי רק את סל מיחזור על השולחן עבודה. כל השאר בקויק לאנצ' המחשב נהיה מהיר פלאים

digidestined

New member
הנה שלי

אומנם הוא לא יפה...(במחשב השני יש לי דסקטופ יותר יפה אבל לא של סטארגייט...)

א ו נ י ל

New member
וואי וואי digidestined...

בהשוואה לאלרונד המחשב שלך במצבי גסיסה מתקדמים,לפי הערכת מצב שלי כל רגע המחשב שלך הולך לקרוס,אתה פשוט מאמץ אותו יותר מדיי,בטח המחשב הזה גם זוחל סוף הדרך. בכל אופן אתה האלופ הזמני בתואר "בעל המחשב המבולגן ביותר". התחרות עדיין נמשכת.

Liam The Beast

New member
חחח זה כלום לעומת אצלי

אבל אין לי כוח לצלם..... המסך אצלי על רזולוציה של 1280X960 ומלא בקבצים וקיצורי דרך

Liam The Beast

New member
הנה צילמתי את המסך שלי

עכשיו אני יוכתר בתור מלך הבלאגן על הדסקטופ

digidestined

New member
"אלופה"

ואני מאושרת מקבלת התואר(הזמני, אבל אני בספק שיש מתמודדים רציניים
). אני מבטיחה שעכשיו בעזרת מעמדי החדש, אני אעשה הכל להבאת שלום עולמי והפסקת הרעב.
(עזבו, זו השעה)

Liam The Beast

New member
אני המתמודד הרציני שלך

ולפי התמונה שהעליתי של הדסקטופ שלי נראה לי שבאמת התואר שלך הוא זמני בלבד .]]]

Liam The Beast

New member
.]

ועובדה שאני מוצא שם את כל מה שאני צריך ושאני עצלן למחוק את מה שאני לא צריך...

elrondd

New member
היי אוניל

א. יש לי מחשב די חדש p4-1700 עם דיסק קשיח מהיר מאוד עד היום לא ניתקלתי בבעיות בגלל האיקונים אני על איקס פי שכל האפקטים המיותרים מבוטלים והממשק דמוי 2000 לשיפור ביצועים אני לא חושב שיש לי בעיות בגלל האיקונים :p ב. אלרונד אכן הוא משרל"ט וכי מאיפה אפשר למצוא אלרונד אם לא משם? :) אני אוהב את האלפים האלה בפרט ואת שרל"ט וטולקין בכלל :)

kanshoof

New member
מצטער, אין דסקטופ, אבל יש שאלה

מה הקשר בין סמלים למאמץ של המחשב ? מישהו מוכן להסביר ? להוכיח ? הם נראים כ"כ קטנים ולא מזיקים ... גם לי יש המון אייקונים (אמנם לא השיאן אבל בהחלט מקום שני) אני לא מרגיש האטה (או שמא התרגלתי...
) ומה עוזר קוויקלאנצ' ? איך זה לא מעמיס ? ואילו עוד אפשרויות יש לכם ? מה בדבר תפריט נגלל מהצד (כזה בסגנון של אופיס) עוזר ? מעיק ? כל כך הרבה שאלות, כה מעט זמן... (סתם נשמע דרמטי...) אני יודע שזה בעצם לא הפורום המתאים, אבל זבשכ"ם, אתם העלתם את הנושא אתם תענו
! תודה.
שאו ברכה.

guyto

New member
במקרה עברתי בסביבה....

דבר ראשון ברכות על הפורום, פורום חביב מאוד.... בהצלחה ותהנו ממנו
עכשיו הייתי חייב להגיב ולא להמשיך הלאה כיוון הטעות שהיתה פה.... עושר באייקונים אינם משפיעים על ביצועי המחשב (השפעה מינימלית - כמו תזוזה רבה של העכבר). דרך אגב דסקטופ ברזולוציה גבוהה משפיע הרבה יותר מאשר כמות האייקונים. לילה טוב.

למעלה