שרשור דסקטופים D:

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gifנכון שגמאתהאוהב את שירוצ'אן?

[חע טומו להפציץ את יוני המסכן בשאלות] איזה עוד אנימות את רואה\ראית? תה סנילי? יש לך מנגות כלשהן? איזה? קיץ או חורף? נכון ש-עכשיו- זה מתחיל להרגיש כמו שאלון? אני משעממת אותך? באמת? להפסיק לשאול אותך שאלות מעצבנות?

Tiki Torch

New member
ואעעעעעעעע

אעעעעעע ראיתי הרבה אנימות וכרגע רואה שוגקון נו שנה החדש וגם בלאק קאט ^^ ני שכחתי מה זה זה XP יש לך מנגות כלשהן?לא ולא לא קורא מנגות קיץ או חורף?בטטה נכון ש-עכשיו- זה מתחיל להרגיש כמו שאלון?יאפ אני משעממת אותך?משעמם לי גם ככה אז לא באמת?יאס להפסיק לשאול אותך שאלות מעצבנות?לא!

Pukapukit

New member
גמני רוצה לשאול~! D:

איך זה שהאימיול שלך כחול גאד דאמט?!~ ;; למה אין לך הסברים לנושים עילגים כמוני?~ ;; יש לך מסן~? D: ו~ו~ו~ ראית אונגליון?
(אני שואלת את זה את כלאחד, אל חשש, אתה לא מיוחד~ D:)

Tiki Torch

New member
!~!~!~!

האימול שלי כחול כי זאת גירסה מיוחד ויותר מהירה מהאימול הרגיל כי אני לא נושי עילג או שיותר נכון אני סתם עילג D: יאפס אך לצערי אני חייב ללכת עכשיו (אני מדריך והגיע הזמן להדריך XO)אבל סתם שיהייה [email protected] לא לא ראיתי אבל אני יודע שזאת סידרה גאונית! יאיי לי אני לא מיוחד D: !~!~!~!~~!~!~!~!~!

Pukapukit

New member
נכוןנכון~! D:

נכון אתה באמת לא מיוחד ^_^ וזו באמת סדרה גאונית D:

Pukapukit

New member
ו~ו~ו~ לא ענית על השאלה הכי חשובה~!

נכון שאתה אוהף את שירו צ'אן? D:

Tiki Torch

New member
*נסקל בכיף*

חיחי מדגדג אה רגע זה היה אמור לכאוב? אה אופס טעות שלי איי איי ~מתעלף~

Pukapukit

New member
יופי~! D:

*ממשיכה לסקול* *תוך כדי האזנה לדיסק של H&MC שהורדתי אתמול ^__^ רר~ להקה סגידע *___**

yuval chan

New member
XD - אתה כזה מצחיק! תל אביב היא

בהחלט עיר רשע אבל לא -ה- כי כמו שכולם יודעים עיר -ה-רשע זאת באר שבע!!!!!!!!!!!!! זאת העיר הכי מטונפת, עם הכי הרבה נרקומנים והכי משעממת בכל ההההאאאאאאאאאארררררררררץץץץץץץץץ!!!!!!!!!!!!!

Hinamori

New member
את לא הבעלים של שירו צ'אן ~_~

הוא שייך להינאמורי, ואבוי למי שיתווכח איתי על זה |מבט מאיים|

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif אפחד לא שאל אותך

אני -כן- הבעלים של שירוצ'אן הינאמורי יכולה לקבל אותו פעם לחודש.. אם יתחשק לי

Hinamori

New member
סתמי. [:

את -לא- הבעלים של שירוצ'אן את גם לא יכולה לקבל אותו פעם בחודש. |מזלג בעין|