שרשור דניאל

מיתרוש12

New member
שאלות..

בן כמה אתה? מה התחביבים שלך? יש משהו שאתה מפחד ממנו? יש זמרים שאתה אוהב מחו"ל? מתגעגע לביה"ס? יש לך חברה? פעם ילדה שברה לך את הלב? הציעו לך פעם בשם ילדה ואז אמרת כן ואז הסתבר שסתם עבדו עלייך? מה המילה האחרונה שאמרת? את מי ראית אחרון? ראית פעם סלב?

תשובות למיתר החמודה

1.אני בן 15 2.לשמוע מוזיקה אני מטורף על מוזיקה. ולעצב בפיינטשופ 3.אני מפחד מאלוקים 4.בארורררר בריטני וכריסטינה כפרעל הצורות שלהן!! ג'סטין טימברלייק קלי קלארקסון ג'וג'ו אבריל לאבין אשאנטי ג'סיקה סימפסון להקת אוונסס רוקסט מנדי מור סיארה ועוד... 5.אמממ טיפונת כי אני מתחיל תיכון חדש שנה הבאה
6.הייתה 7.כן 8.לא 9.לילה טוב 10.אמא שלי 11.הרבה...

הם לא.

סבתא וסבתא רצו שיקראו לי ישראל אבא שלי רצה יוסי אחותי דוד ואז אחי צעק דניאל! ואז קבעו דניאל אבל יש לי גם שם שני שזה או זוהר או הדר אנ'לא זוכר

Dark chocolate

New member
../images/Emo9.gifאהלן דניאל!!1../images/Emo211.gif

מה העניינים? ועכשיו לשאלות
: תגיד, מה אתה חושב על פקאצות
מה המוזיקה האהובה עלייך
אתה נוהג להשתכר כל שני וחמישי
כבשה או עז
נינט או שירי[תיזהר!!1
]
זהו

אהלן שוקולד שחור

חולה על פאקצות אמממ יש הרבה פופ,R&B ,ראפ,אלקטרוני,טראנס ועוד... לא אני משתכר לפעמים לפעמים.. כבשה ברור שנינטטטטטטטטטטטטטטט

מיתרוש12

New member
שאלותת

1.מה הדבר הכי פאדחני שקרה לך בחופש? 2.מה השיר האחרון ששרת?{חחחח} 3.אתה שר במקלחת? 4.מה העדה שלך? 5.למי אתה יותר דומה..לאמא או לאבא? 6.מה הדבר האחרון שתחרטת שעשית אותו?

תשובות למיתר../images/Emo13.gif

1.לא זוכר..
2."OH MOTHER" של כריסטינה אגילרה... בשיר כריסטינה שרה לאמה ואומרת לה שאבא שלה לא יפגע בהן יותר כי אבא של כריסטינה היה מרביץ לה ולאמא שלה שהיא הייתה קטנה... שיר מאוד מאוד מרגש. 3.ברור! אני מכין לי רשימת להיטים למקלחת.. 4.תימני שלם אבל אתם לא תראו אולי כולם חושבים שאני מרוקאי אני מזה לא נראה תימני 5.לאבא 6.לא לגילכם

שאלות..

1) יש לך חברה?! 2)כמה חברותצ היו לך עד אכשיו 3) מה הזמן הכי קצת שהייתה לך חברה?! 4)מה הזמן הכי ארוך שהייתה לך חברה!? 5)תסביר מיזה דניאל זילברשטיין(המושלם) בישבילך?!

יש לך שם פגז!

1.הייתה 2.אנלי שמץ
אבל לא הרבה... 3.לא זוכר... 4.לא זוכר.. 5.אמן מדהים שמביא משהו חדש ומגניב משהו שונה ומדליק ומשקיע במסרים

מיתרוש12

New member
עוד כמה שאלוות לדניאל =]

כמה זמן אתה בפורום הזה? מי לדעתך יות רטוב דניאל או רוני? איפה שמעת על השיר אלייך? איפה ראית את הקליפ? מה עדיף הסינגל אלייך או זמן? איזה קליפ אתה יותר אוהב זמן או אלייך? כמה זמן ביום אתה כל המחשב? מה עדיף טלויזיה או מחשב? וזהו..לבנתיםם נגמרו לי השאלות..אולי תכףף יהיו לי עוד רעיונות

מיתר מיתר מיתר....

1.אנלי שמצון 2.אי אפשר להשוות בין גבר לאישה. 3.בתפוז בקליפ 4.--^ 5.ברור ש"זמן" 6.אלייך 7.לא סופר..
8.מחשב

למעלה