שרשור דיי הזוי

מצב
הנושא נעול.

לי Li

New member
שרשור דיי הזוי

שרשור דיי הזוי
(נו, למה אתם מצפים ממישהי שכותבת הודעות בפורומים בזמן שהיא בד"כ ישנה?) סתם עניין אותי כיצד הילדים שלכם מעסיקים את עצמם בחופש. האם הם מתעסקים בכל הדברים שקשורים לבית ספר כמו שיעורים וכ'ו או שהם מהילדים שדומים לי ונזכרים לעשות את השיעורים בלילה לפני החזרה ללימודים(או אם הם קטנים אז ביום שלפני החזרה ללימודים
)? כיצד הם מגיבים לחזרה לבית ספר אחרי החופשה? האם הם או אתם מנצלים את החופש לעיסוק בפעילויות העשרה שונות?

Kalla

New member
גם וגם.

שרשור דיי הזוי
(נו, למה אתם מצפים ממישהי שכותבת הודעות בפורומים בזמן שהיא בד"כ ישנה?) סתם עניין אותי כיצד הילדים שלכם מעסיקים את עצמם בחופש. האם הם מתעסקים בכל הדברים שקשורים לבית ספר כמו שיעורים וכ'ו או שהם מהילדים שדומים לי ונזכרים לעשות את השיעורים בלילה לפני החזרה ללימודים(או אם הם קטנים אז ביום שלפני החזרה ללימודים
)? כיצד הם מגיבים לחזרה לבית ספר אחרי החופשה? האם הם או אתם מנצלים את החופש לעיסוק בפעילויות העשרה שונות?
גם וגם.
אם יש שיעורים - בודאי שמכין. מעבר לזה - יש קצת העשרה, קריאה, אבל גם המון בילויים ומשחקים וספורט. אנחנו לרוב לא מגיעים ללהיזכר בשיעורים ברגע האחרון, משתדלים להיות עם יד על הדופק ולהזכיר לו לבדוק, אבל לרוב הוא בעצמו זוכר ומכין בזמן. בני לא כל כך אוהב חופשות, כלומר אוהב, אך את הלימודים אוהב עוד יותר, ובמיוחד לא אוהב חופשות ארוכות ולקראת אמצע החופש הגדול הוא כבר כל הזמן מנדנד שהוא רוצה לחזור לבית ספר.

בנו את הסוכה

שרשור דיי הזוי
בנו את הסוכה
מקשטים את הסוכה, יבלגנו את הסוכה, ישנו בסוכה. בסוכות יש הרבה פעילות חוצביתית אצלנו.

gal ga

New member
מכייפים,והרבה!

בנו את הסוכה
מקשטים את הסוכה, יבלגנו את הסוכה, ישנו בסוכה. בסוכות יש הרבה פעילות חוצביתית אצלנו.
מכייפים,והרבה!
אצלי זה פשוט להיות בבית,לשחק במחשב,טלוויזיה,קצת לקרוא וכו'.... אני מכינה את השעורים יומיים לפני תחילת הלימודים,וזהו. לא חושבת על זה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה