שרשור דיון.

InvisibleTouch

New member
שרשור דיון.

קצת הזנחנו את הרעיון הזה. והפעם על עתידכן כדולריות- מתכוונות להמשיך? מתכוונות להפסיק בגיל מסוים? מתכוונות להתפתח לאומנות ממוחשבת בסגנון יותר "בוגר"? שתפו:)

yaeloolik

New member
:]

אני אוהבת את הפינה הזאת... בדיוק חשבתי על זה לפני כמה ימים
מממ... לבנתיים אני מתכוונת להמשיך... מצד אחד קשה לי לראות את עצמי מפסיקה עם מונחים של היום.. ז"א אני לא מתכננת לעזוב... לא בזמן הקרוב.. תמיד יהיה לזה זמן כי זה חשוב לי. אבל לא יודעת, אני כל הזמן חושבת שיגיע גיל שזה יהיה מוזר מידי... מבחינת הסגנון יות "בוגר" אני כל הזמן מנסה להתפתח לכיוונים שונים וזה תקף גם לציור ואומנות ולא רק בסגנון ממוחשב. מאז שאני קטנה משך אותי הכיוון של האומנות וזה לא יישתנה...

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif ../images/Emo13.gif

בעקרון, אני די הפסקתי, פעם בחודשיים בערך אני עושה דולי, וגם זה בספק.. ואת האמת שחבל לי..

../images/Emo80.gifהאא...

אני אוהבת את הפינה הזאת ^^ למרות שאני חושבת שהפעם לא כל כך נדון כמו בפעם שעברה. או שכן? הממ.. אין לי עתיד בתחום האומנות, זה בטוח. אני גם לא מתכוונת לפתח מזה משהו כי אני יודעת שאין לי את מה שצריך. בנתיים אני ממשיכה לעשות דוליז ^^ כי למרות שאני חסרת כישרון זה עדיין נחמד ורק תחביב קטן
אני מאמינה שלאט לאט אני אפסיק כי אני לא עושה מזה ביג דיל. האמת שאני משתמשת יותר בציור לדברים של בצפר, לא של ציור אנשים. אני נהנת לראות דברים שאנשים מציירים זה בטוח אבל אני יודעת שאני לא אגיע לרמה הזאת. אני חסרת סבלנות ואני רוצה שהכל יצא ישר טוב, בלי הדרך עצמה. (ציטוט של המורה שלי לפסנתר
) ואני מסכימה איתה, אני לא יכולה להתמודד עם הכשלונות והדרך שלי. הרי גם בציור, אני לעולם לא אוכל לצייר דברים מדהימים על ההתחלה אבל אני לא יכולה להתמודד עם זה. גם האנשים המוכשרים ביותר לא יכלו לצייר ברמה שהם היו כשהם רק התחילו, אחרי הכל אבל תמיד נחמד לצייר איזו דולי מדי פעם ורק להודות בחוסר הכישרון שלי. פעם ציירתי קצת והכל אבל הבנתי שזה לא בשבילי. דבר אחד בטוח, אחותי הולכת למגמת אומנות (עם עוד משהו כמובן) ובהחלט יש לה עתיד ^^ כל פעם היא מציירת דברים מדהימים והיא מציירת בשבילי לפעמים ואני כל כך שמחה D: יחי החפרנות?

yaeloolik

New member
זאת גישה מעצבנת...

כאילו אם זה משהו שאת אוהבת ואת יכולה לפתח, אז לא לעשות כי בהתחלה לא תהיי מעולה?>< וסתם חבל..

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gifיש בזה משהו.

מה זה משנה אם את טובה או לא? הכי חשוב לדעתי זה מה שאת מפיקה מזה- אפילו אם זה הרגשה טובה, שיפור מצברוח, להעביר את הזמן, או סתם כי יש לך חשק אדיר לדולי או כל דבר אחר. ולדעתי אומנות זה אחד הדברים שכישרון זה בהחלט דבר חשוב בשביל להתקדם בעניין, אבל יש מקומות שאפשר להשתפר בהם ולהשיג את הכישורים גם אם את נטולת כישרון [ואת ממש לא!!] ולהגיע לתוצאה יפה ומושקעת בהחלט, וברמה סבירה לחלוטין, גם אם היא לא מעלפת או נמכרת ב5 מיליון דולר. לי תחושת פספוס קשה יותר מאשר תחושה של ויתור מראש..

../images/Emo80.gifאתן צודקות בהחלט,

אבל העניין הוא שאני לא מעוניינת בזה. (חשבתי שהדברים שכתבתי יעבירו את זה אבל אולי בכל זאת הייתי צריכה לכתוב
) אחרי הכל זה לא חבל אם את לא רוצה את זה ^^" אני פשוט לא מעוניינת להשקיע בזה, זה הכל. אהה, תודה על התגובות ^^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאה, לא הבנתי את ההודעה נכון ../images/Emo122.gif

טוב, זה נכון גם לגבי דברים אחרים P:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifשאלה טובה, האמת.

כבר המון זמן שלא עשיתי דוליז, למרות שכשאני מתחילה אני ממש נהנת. אני חושבת שגם כשאני אגדל אני אצייר מפעם לפעם דוליז, למרות שלא בתדירות גבוהה כמו לפני שנה בערך.. ואני אוהבת אומנות, וגם ממוחשבת, ומנסה כל הזמן להתקדם ולהשתפר [לא שהולך לי כרגע, אני לא ממש משקיעה זמן בזה..אבל החופש הגדול קרב ^^]. את תחום האומנות אני לא אעזוב, כי זה באמת משפר לי את ההרגשה, מעביר את הזמן, ופשוט הנאה טהורה.

ממ

הדולי האחרונה שציירתי הייתה לפני יותר משנה, אני חושבת, לאסגורה על זה. אמנות(אגב, בלי ו'. אמנות זה ציור פיסול ובסגנון, אומנות זה אומנות שימושית.
בגלל זה נגיד, תולדות האמנות ולא תולדות האומנות.[הא הא אני מוגשת על 100 כנראה]) תמיד משכה אותי..אני חושבת שכולן מכירות אותי כאן(מי שלא - היי אני נועה!
) ויודעות שאמנות בכלל וציור בפרט זה משהו שמעסיק אותי ומעניין אותי, והייתי מרחיבה תולדות נגיד אם הייתי יכולה. אמנות ממוחשבת אני ממש אוהבת, בסגנון פוטושופ וכאלה, אבל גם פיקסלים. אני ממש רוצה טאבלט!למרות שגם בלעדיו אפשר אם רוצים...
בקיצור עם אמנות בכללי אני אמשיך. דוליז? לא יודעת..אולי מתישהו אני אחזור לזה. (המחשב שלי התחרפן!! פתאום הכל נהיה קטן יותרררר לא רק הכתב או משהו...ואני לא יודעת איך לסדר את זה]: )

TheWingedPig

New member
אממ..

אני יודעת שמאוד התקדמתי בפיקסל בשנתיים האחרונות, ואני דיי מרוצה מעצמי. הגעתי לתוצאות שלא ציפיתי להן (טוב, זה רק מנקודת המבט שלי, אני לא מתרברבת, חלילה), ומן הסתם, זה גורם לי להרגיש טוב עם עצמי:) אני לא חושבת שקיים בראשי גיל, בו אני יודעת שאפסיק לצייר פיקסל (לא רק דוליז), ולו רק כי יש מספיק דולריות בעולם שהן מעל גיל 30 :) אני לא ממש רואה את עצמי אומרת "זהו, דיי", פשוט חוששת שיהיה לי פחות זמן פנוי לזה (לימודים מתחילים, וכו'), אבל כל עוד זה מושך אותי, אני לא רואה את עצמי מפסיקה. התדירות בטוח תרד, אבל אני מקווה עדיין לפחות לאיזו דולי לחודש (ואו, כרגע זה נשמע ממש רעD:). חוץ מפיקסל ארט, אני לא כ"כ בקטע של ציור ממוחשב בסגנונות אחרים (אני מתפעלת מאוד מציורים של אחרים, אבל אותי זה לא מושך). אני מציירת בעיפרון ודיו הרבה זמן, ואפילו כשאין השראה אני עדיין מקשקשת משהו, זה תחביב דיי גדול אצלי. אז אם לשפוט עפ"י התחביב הזה, אני בספק שבאמת אפסיק לגמרי (לא יכולה, אני מכורה לפוטושופ^^). ולגבי כישרון, וכל הדיון שהועלה בנושא: אם את לא מצליחה לצייר משהו כפי שאת רואה את התמונה בראש שלך, הדבר עוד לא מוכיח שאין לך כישרון. חוסר כישרון, זה משהו שרק מומחה יכול לומר לך. אני יודעת בפירוש שצריך באמת עין מקצועית כדי לראות כישרון אצל אנשים (במיוחד בציור). אז יכול להיות שאת מאוד כשרונית אבל חסרת סבלנות כדי לפתח את זה, וזה בסדר, במיוחד אם את לא מתכוונת להשקיע. בשביל לפתח כישרון כלשהו צריך השקעה וסבלנות, ויש אנשים שאין להם כשרון מולד, אז הם עובדים על הטכניקה באופן שיטתי, לא דרך ה"הרגשה", אלה דרך הסכימתיות וההבנה. יש גם כאלה, ואני בספק שהיצירות שלהם פחות טובות:)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאנשים כמוני D:

המחברות הראשונות שלי היו גרועות לגמרי,ולא היה לי כשרון בכלל אבל גם לא לקחתי עזרה מאפחד. עשיתי את זה לכיף,והשתפרתי מאוד בשנתיים האלו...(השתפרתי מאוד,זה לא אומר שאני טובה,רק שהשתפרתי
) חנה,איזה התרברבות? את באמת מוכשרת

TheWingedPig

New member
XD תודה^^

עזבי, אני מוזרה...
כל פעם שאני אומרת משהו טוב על הציורים שלי, לי אישית זה נשמע כמו שוויצריות...

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifחחחח אין סיבה להרגיש ככה..

ואני אומרת שאת מוכשרת מניסיון!
ראיתי את הציורים שלך הרי לא?

Nakuro

New member
תכלס...

אף פעם לא התכוונתי להפסיק אבל בשלב מסוים החשק יורד...

o0Invisible0o

New member
מעניין..../images/Emo9.gif

אוקיי..אז אני די הפסקתי לעשות דוליז.
האמת שבתקופה הממש אחרונה [שבועיים אחרונים] פשוט אין לי חיים בכלל..
זה צבא ולחזור הביתה לישון..ואז הולך להיות ככה גם עוד שבוע לפחות.:X בכמה חודשים שלפני זה, עבר עלי משהו אחר, הרבה יותר חיובי..שהעסיק את מוחי והרחיק אותי מדוליז וציור בכלל... אז אני לא יודעת, גם בתקופת השיא שלי הייתי עושה איזה דולי בחודש.
כי אני איטית ופרפקציוניסטית והייתי חייבת לעשות כל דבר 10 פעמים עד שהייתי מרוצה מזה..
קשה.:X בכל אופן, להזניח לגמרי לא נראה לי שאני אזניח. לגבי גרפיקה ממוחשבת- אני מאודמאוד אוהבת את התחום. כל הזמן לומדת דברים חדשים בפוטושופ ומתנסה. אבל מרגישה שעד שאני לא אעבור קורס מקצועי אני לא יכולה להגיד שאני יודעת משהו..
למרות שאני יודעת.:X פשוט כ"כ לא מספיק..
אני אמורה לצאת לקורס פוטושופ [על חשבון צה"ל!!
] אם יצא, מה טוב?
אם לא..אני בטח אקח איזשהו קורס פוטושופ יותר מדי יקר באזרחות, כי אני חייבת.
בקשר לציור בכלל- אני לא חושבת שיש לי כשרון, באמת. אני כל הזמן אומרת לעצמי שבגיל 20 [עוד שבועיים, נו.:X] אם אני רוצה לצייר, אני צריכה לצייר ברמה שהיא הרבה יותר גבוהה מהרמה שלי. מצד שני, אני עדיין מציירת.
[רק עפרונות, אגב.] ומסתכלת אחורה בקלסר שלי ורואה איך השתפרתי. אז לא יודעת, ציירת אני לא אהיה, אבל מבינה בהחלט את עיניין הטכניקה שאפשר לשפר..ואני אמשיך לצייר כי זה כיף לי ממש. ואוו. חפרתי ולא נראה לי שהגעתי לאיזשהי מסקנה..
טוב נו, מה חדש?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifגם אני רוצה ללמוד פלאש O:

אני כל הזמן אומרת 'שבוע הבא אני אתחיל להתעניין בלה בלה בלה'..כבר שנתיים

למעלה