אממ..
אני יודעת שמאוד התקדמתי בפיקסל בשנתיים האחרונות, ואני דיי מרוצה מעצמי. הגעתי לתוצאות שלא ציפיתי להן (טוב, זה רק מנקודת המבט שלי, אני לא מתרברבת, חלילה), ומן הסתם, זה גורם לי להרגיש טוב עם עצמי

אני לא חושבת שקיים בראשי גיל, בו אני יודעת שאפסיק לצייר פיקסל (לא רק דוליז), ולו רק כי יש מספיק דולריות בעולם שהן מעל גיל 30

אני לא ממש רואה את עצמי אומרת "זהו, דיי", פשוט חוששת שיהיה לי פחות זמן פנוי לזה (לימודים מתחילים, וכו'), אבל כל עוד זה מושך אותי, אני לא רואה את עצמי מפסיקה. התדירות בטוח תרד, אבל אני מקווה עדיין לפחות לאיזו דולי לחודש (ואו, כרגע זה נשמע ממש רעD

. חוץ מפיקסל ארט, אני לא כ"כ בקטע של ציור ממוחשב בסגנונות אחרים (אני מתפעלת מאוד מציורים של אחרים, אבל אותי זה לא מושך). אני מציירת בעיפרון ודיו הרבה זמן, ואפילו כשאין השראה אני עדיין מקשקשת משהו, זה תחביב דיי גדול אצלי. אז אם לשפוט עפ"י התחביב הזה, אני בספק שבאמת אפסיק לגמרי (לא יכולה, אני מכורה לפוטושופ^^). ולגבי כישרון, וכל הדיון שהועלה בנושא: אם את לא מצליחה לצייר משהו כפי שאת רואה את התמונה בראש שלך, הדבר עוד לא מוכיח שאין לך כישרון. חוסר כישרון, זה משהו שרק מומחה יכול לומר לך. אני יודעת בפירוש שצריך באמת עין מקצועית כדי לראות כישרון אצל אנשים (במיוחד בציור). אז יכול להיות שאת מאוד כשרונית אבל חסרת סבלנות כדי לפתח את זה, וזה בסדר, במיוחד אם את לא מתכוונת להשקיע. בשביל לפתח כישרון כלשהו צריך השקעה וסבלנות, ויש אנשים שאין להם כשרון מולד, אז הם עובדים על הטכניקה באופן שיטתי, לא דרך ה"הרגשה", אלה דרך הסכימתיות וההבנה. יש גם כאלה, ואני בספק שהיצירות שלהם פחות טובות